Известие

Collapse
No announcement yet.

при проблеми или въпроси относно новия форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

сложих си нов аватар в допустимите граници, но не ми излиза. като влезна в контролния панел си седи и излиза, че го има. защо не излиза на постовете тогава?
    Alfa Romeo 146 1.6 1995

Comment

виж кое точно променяш - картинката за профила и аватара са различни...

2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
      GSM: 0888 520 600

Comment

Не знам какво се е загубило от стария форум , но ако има нещо важда дайте да ползваме cach-a на google и да изнамерим , ако трябва нещо преди да са го обновили.
        мене ме нема, в целата схема........

Comment

мисля че кеша се обнови още докато нямаше сайт и форум... поен аз не можах да отворя нищо от гугъл кеша.

а и за момента загубите са малки...

Comment

Първоначално публикувано от grigor Покажи съобщение
            виж кое точно променяш - картинката за профила и аватара са различни...

да, сега вече разбрах. аз съм сменил картинката, а не аватара. мерси.
            Last edited by tosharky; d.m.y г., 22:29.
            Alfa Romeo 146 1.6 1995

Comment

абе все се каня да питам защо като затворя браузъра и пак после като вляза теми които не съм прочел ми ги маркира като прочетени. има ли начин това де се изпегне.
              '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
              Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
              Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от neokill Покажи съобщение
                абе все се каня да питам защо като затворя браузъра и пак после като вляза теми които не съм прочел ми ги маркира като прочетени. има ли начин това де се изпегне.
                това при повечето форуми си е така.
                Alfa Romeo 146 1.6 1995

Comment

при мен е обратното - пази ми непрочетените теми и трябва специално да ги маркирам, за да "изгаснат"!
                  sigpic

Comment

във форума има сетнато време през което ако не правиш нищо автоматично да те разлогва. ако може да го увеличите това време, малко е неудобно да отвориш нещо да поченш да четеш и да изникне нещо и като намериш отново време да дочетеш си разлогнат и като влезеш пак всички теми прочетени. ако може да го направите това време 3 или 4 часа.

Comment

мен пък не ме е разлогвало до сега, проблема ти е другаде май
                      landikar
                      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

може ли ето това меню да се дублира и най-долу под всички постове, за да няма катерене на горе
                        ----------------------

Club Alfa Romeo Bulgaria > За сайта и форума > Относно форума

----------------------
                        т.е. съответното за раздела

мерси
                        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщение
                          във форума има сетнато време през което ако не правиш нищо автоматично да те разлогва. ако може да го увеличите това време, малко е неудобно да отвориш нещо да поченш да четеш и да изникне нещо и като намериш отново време да дочетеш си разлогнат и като влезеш пак всички теми прочетени. ако може да го направите това време 3 или 4 часа.
                          Да и при мен е така.
                          Alfa Romeo 146 1.6 1995

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                            може ли ето това меню да се дублира и най-долу под всички постове, за да няма катерене на горе
                            ----------------------

Club Alfa Romeo Bulgaria > За сайта и форума > Относно форума

----------------------
                            т.е. съответното за раздела

мерси

Comment

Може ли да се добави едно меню в профила, "кара"?До/вместо "местоживеене"
                              В доста автофоруми има такава секция и е доста по-удобно, отколкото да си врем колите по подисите?

И пак не виждам, има ли други скинове или е само този?
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Не съм сигурен дали може да се дублира менюто - ще разгледам.

Иначе в момента точно това за колите и многото картинки в подписите бистрим как и какво да е.

Comment

Working...
                                X