Забелязвам един бъг - като отговоря в някоя тема и след мен има друг писал иконата за непрочетена тема не става червена а по-тъмно сива, голямо чудене падна защо форума няма червени иконки, а на заглавна има.
Известие
Collapse
No announcement yet.
при проблеми или въпроси относно новия форум
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЗабелязвам един бъг - като отговоря в някоя тема и след мен има друг писал иконата за непрочетена тема не става червена а по-тъмно сива, голямо чудене падна защо форума няма червени иконки, а на заглавна има.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Хубу де, гледам че има ограничение за снимката в подписа, а някой са разпънали едни плакати.....не че имам проблеми с трафика, но какъв е разрешения лимит?????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Докато напиша отговор и ме изключва, и иска да се логна отново и така докато ме вбеси!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Имам едно въпросче за "скиновете". В началото , след като Григор направи неговия вариант бях доста време с него. След това минах на Бас алфа - варианта. Обаче какво се получава сега: когато вляза във форума директно от пощата си (нов отговор на тема , в която съм писал) , съм с Бас алфа - варианта , след като се регистрирам с ника се променя в Григор - варианта. Нещо в настройките ли трябва да променя , не знам.
П.П. Готово, с любезните напътствия на Ранобудниче и след промени в настройките всичко е наред.Last edited by PEPI-2ALFA; d.m.y г., 00:03.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Как се изтрива пост от авторът му?
Случва се понякога да ми прекъсва НЕТА и... цъкам, цъкам и после гледам два-три едни и същи един под друг
После се чудя как да си оправя кашата...ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Тоя стар, стар форум
Доста стар форум си имаме
Кото обърнах стрерката до "последно съобщение" показва най-старото съобщение , от 01.01.70г.Това е в "АЛФА РОМЕО" раздел.
П.П. Опитах да кача снимка, но не стана -по-голяма е.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Как да си променя подписа, всичко друго по профила мога да промена но подписа не ми позволява?EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето
Comment
-
Първоначално публикувано от pitbul Покажи съобщениеКак да си променя подписа, всичко друго по профила мога да промена но подписа не ми позволява?155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеКак се изтрива пост от авторът му?
Случва се понякога да ми прекъсва НЕТА и... цъкам, цъкам и после гледам два-три едни и същи един под друг
После се чудя как да си оправя кашата...
Доста е не ловко.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеНякой ще отговори ли на това?
Доста е не ловко.155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
Comment