Известие

Collapse
No announcement yet.

Репутация на потребителитe и система за докладване на нарушения.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Според мен е без значение дали си технически грамотен или не, рейтинга показва какъв човек стои зад написания пост. Ако се интегрира в това общество-форум и бъде приет с позитивни мнения, бобчетата и точките са еквивалент на личността, така ги виждам аз нещата.
    Аз мисля по абсолютно същия начин като Доко! Тоест зелените точици показват дали хората във форума така да се каже "ти се кефят" или обратното "не ти се кефят", а не дали имаш перфектни технически познания....

Забелязах, че от както има по-строги мерки към "форумните свади", потребителите за да не бъдат наказвани за обида итн, просто цъкват едно "не одобрявам" и по този начин си показват " негативното отношение" към дадения потребител, на който са гласували...
    Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 18:59.
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
      Администратор може.

Така или иначе нещата с репутацията скоро ще се променят.
      Очевидно е че системата в текущият си вид и настройки определено не работи като хората.
      Тя системата си работи де, но определено не се ползва по предназначение.
      Само да питам а ти как си успял да имаш 12 зелени точки, а само 10 репутация?
      и аз искам така

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
        Само да питам а ти как си успял да имаш 12 зелени точки, а само 10 репутация?
        и аз искам така
        Реп повера и зелените точки са различни неща.
        Системата според мен върши няква работа.

Така или иначе поне не пречи.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Силата на репутацията на потребителите членове на групата администратори може да бъде фиксирана или да се променя ръчно ако се наложи
          Може и да следва общите правила ( валидни за всички потребители).
          В случая съм избрал да заключа репутацията на админите на 10.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

добре де, това не е ли леко тенденциозно

аз пък искам моята да е закована на 0
            може ли да се уреди?

Comment

И каква е ползата, че няма да има резултат от твое +/- гласуване, като се закове на 0.
              Ранга (зеления боб) няма много общо със цифрата, имат връзка но не е едно към едно.
              По-скоро бобеца е за разкарване...
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ами не е предвидена такава възможност в настройките.

Така че ще си сърбаш попарата която си надробил със полезните си мнения, оценени по съответният начин от потребителите.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

защо трябва да има резултата
                  просто на мен така, ще ми е по комфортно

колкото и да е страно репутацията ми е придобита не от писане в технически раздели

Comment

Това му е идеята на тоя плъгин... да има резултат.
                    Къстъм цифрички по желание ще доведат до безмислен тормоз над админите (едно е да сетнеш на група потребители нещо - друго на който каквото желае).

И най-важното, тия цифрички и бобчета нямат нищо общо с техническите познания... просто защото голяма част от ползващите ги, не винаги могат да ги оценят.
                    Те показват как се възприема форумния аватар от останалите, а не какъв специалист е човека зад него.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• да де, но така излиза, че едни са по политкоректни от другите

Comment

• Че то винаги е така
                        Политкоректността няма много общо с харесването/нехаресването, не бъркай добрия тон и политкоректността - две различни неща са (мога да поясня в темата по въпроса ако искаш).

А тая системка уж трябва да предразполага към добър тон ... дали го прави, май не винаги.

Comment

• Имам предложение с което според мен ще се съгласи поне тая половина на форума, които не са мишоци зад клавиатури: Да се премахне АНОНИМНАТА репутация... особено негативната. То не, че не може да се сети човек кой би могъл да е автора и като види в конкретната тема в която е получил такава, но анонимността мисля, че дразни много хора
                          Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 23:40.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                            Имам предложение с което според мен ще се съгласи поне тая половина на форума, които не са мишоци зад клавиатури: Да се премахне АНОНИМНАТА репутация... особено негативната. То не, че не може да се сети човек кой би могъл да е автора и като види в конкретната тема в която е получил такава, но анонимността мисля, че дразни много хора

Аз пък си мисля, че въобще няма нужда от тая репутация. В хубавите години на форума нямаше такова понятие репутация и никой не го е търсил. И всичко беше ОК

Иначе подкрепям твоето предложение.
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                              Имам предложение с което според мен ще се съгласи поне тая половина на форума, които не са мишоци зад клавиатури: Да се премахне АНОНИМНАТА репутация... особено негативната. То не, че не може да се сети човек кой би могъл да е автора и като види в конкретната тема в която е получил такава, но анонимността мисля, че дразни много хора
                              Аз също съм За това гласуването за сепутация да не е анонимно!
                              sigpic
                              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Още един глас за това.
                                Аман от хора, които нямат доблестта да се покажат такива, каквито са наистина!
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X