Известие

Collapse
No announcement yet.

Репутация на потребителитe и система за докладване на нарушения.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И аз съм ЗА
    0888515205

Comment

• "НЕ" на спамметъра.
      Не искам 1500 зелени точки и репутация на спамер.
      Мерси!
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Спамметъра не е никакъв спамметър... ама да не почвам да обяснявам отново какво точно прави
        Просто трябва да се спре на 1000 точки, да се сменят някои от титлите за да показват ясно какво точно е това.

Анонимноста предразполага към злоупотреби, ако ще има репутация, да си пише кой и какво.

А бобчетата са за разкарване, само правят чаршаф... една детелинка в различни цветове е достатъчна.
        Бяла за новите, зелена за коректните, червена за некоректните и черна за изгонените.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• И аз съм за да се премахне анонимността. Също така репутацията да остане само за техническите раздели и всеки да може да види кой каква репутация е получил, за кой пост и от кой колега.

А това с боба каква му е логиката?

Comment

• Колега, мани с това оценяване на техническа грамотност моля, не може оценяващите да са по-слабо грамотни от оценяваните
            Виж по-рано в темата съм обяснил какво точно прави тоя плъгин.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Колега, мани с това оценяване на техническа грамотност моля, не може оценяващите да са по-слабо грамотни от оценяваните
              Виж по-рано в темата съм обяснил какво точно прави тоя плъгин.
              Дам, съгласен съм, за това предлагам всеки да може да вижда подробностите за репутацията на другите. Т.е. аз да мога да ти цъкна на репутацията и да видя - кой ти е дал +/- и за кое твое мнение

Comment

• Радвам се, че предложението ми намира поддържници... Иначе според мен системата си е ОК, само анонимността е кофти момент

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                  Радвам се, че предложението ми намира поддържници... Иначе според мен системата си е ОК, само анонимността е кофти момент
                  Хубаво и какво ще стане ако ти кажа примерно че съм ти гласувал отрицателно?
                  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                    E как какво - ще ти пратя "момчетата".

Сериозно по темата:
                    Става въпрос за това, че анонимните "отрицателковци", обикновено дават негативен вот на мнение, което не могат да оборят с разумни доводи, яд ги е и се чудят как "да си го върнат".
                    Като разбира се, нямат доблестта да си напишат името.
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• И защо мислиш така?Мен примерно може да на ме кефи нещо което си написал,и какво задължително трябва да ти давам обяснения ли?Гласувам ти отрецателно и тва е никои не е длъжена да се обяснява на никои,пък някои ако цели със репутацията си и със многото зелени точки да изпъква като циреи на дупе пред другите тогава вече става друг въпроса,според мен има много други по важни неща във форума за правене,а и това със репутацията мен лично изобщо не ме вълнува дали някои е гласувал положително или отрицателно за мен.

Comment

И защо мислиш така?Мен примерно може да на ме кефи нещо което си написал,и какво задължително трябва да ти давам обяснения ли?Гласувам ти отрецателно и тва е никои не е длъжена да се обяснява на никои,пък някои ако цели със репутацията си и със многото зелени точки да изпъква като циреи на дупе пред другите тогава вече става друг въпроса,според мен има много други по важни неща във форума за правене,а и това със репутацията мен лично изобщо не ме вълнува дали някои е гласувал положително или отрицателно за мен.
                        Какво да ти кажа - става въпрос за култура, възпитание, дори етикет ако щеш. Ей такива работи, които са непознати за доста от членовете на форума.
                        Все неща, които все повече и повече липсват, точно както пунктуацията и правописа. Не само във форума, ами навсякъде, а резултатите се виждат и определено не са добри.
                        А след като не те интересува тази репутация, не искаш да изпъкваш и според теб има и по-важни неща (интересно ми е да чуя какви), какво изобщо правиш в тази тема?
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                          Какво да ти кажа - става въпрос за култура, възпитание, дори етикет ако щеш. Ей такива работи, които са непознати за доста от членовете на форума.
                          Все неща, които все повече и повече липсват, точно както пунктуацията и правописа. Не само във форума, ами навсякъде, а резултатите се виждат и определено не са добри.
                          А след като не те интересува тази репутация, не искаш да изпъкваш и според теб има и по-важни неща (интересно ми е да чуя какви), какво изобщо правиш в тази тема?
                          Какво нещо забраняваш ми да пиша ли,или да изразявам мнение?Какво правя във тази тема ли?Ами чепкам вълна.Щом съм решил да пиша тука значи имам някакво мнение по въпроса а то е че репутация във този форум трябва да имат само модераторите и тогава вече ще давам обяснения защо съм гласувал за някои от тях положително или отрицателно.
                          Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 23:10.

Comment

Ами ако така се случи, че аз съм "мишок зад клавиатура", аз ще те нахраня я на ЛС, я на репутация...
                            Иначе ти ще се чувстваш малко по-добре, че ясно си показал какво точно не ти харесва и си дал за него отрицателна репутация (надявам се)...
                            Аз не говоря за случки, където 10 човека бичат на някой (-), по-скоро имам предвид случките (на мен няколко пъти ми се случи) в които за едно и също мнение получаваш примерно 3 (+) и 1 (-), който е анонимен...
                            А кажи ти какъв е проблема, че аз пък ще видя, че ти си ми оставил негативна репутация тогава..?

Comment

• Направо я махайте тая репутация...или я оставете само за купува/продава, като имате техническата възможност да я има....или поне да не е анонимна...
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                                Ами ако така се случи, че аз съм "мишок зад клавиатура", аз ще те нахраня я на ЛС, я на репутация...
                                Иначе ти ще се чувстваш малко по-добре, че ясно си показал какво точно не ти харесва и си дал за него отрицателна репутация (надявам се)...
                                Аз не говоря за случки, където 10 човека бичат на някой (-), по-скоро имам предвид случките (на мен няколко пъти ми се случи) в които за едно и също мнение получаваш примерно 3 (+) и 1 (-), който е анонимен...
                                А кажи ти какъв е проблема, че аз пък ще видя, че ти си ми оставил негативна репутация тогава..?
                                Еми щом ти дават негативна репутация трябва да се замислиш първо защо ти я дават,може и 100 човека от форума да речем ти дадат негативна репутация,и какво тогава всеки по оттделно трябва да ти се обяснява защо ти е дал негативен вот ли?Тогава всички ли ще са мишоци или незнам си там какво!Пък ако ти примерно целиш да имаш 50 зелени точки отдолу тогава вече работата е друга.
                                Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 10:44.

Comment

Working...
                                X