Известие

Collapse
No announcement yet.

Репутация на потребителитe и система за докладване на нарушения.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    Сивото е , че някой не ти се радва
    Не било както го бяхме коментирали оня ден бе . Ако ти се радва, ама няма сила на репутацията, пак било сиво. Или щото караш дизел. При тебе и мене и двете обяснения вършат работа
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Ами той няма сила на репутацията , следователно не взима от твоята . Ама отбелязва , че не ти се радва
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

И аз имам подобна сива случка, но репутацията не е променена от нея, което ме навежда на простичката мисъл, че обяснението с недостатъчната репутация на гласуващия е валидното.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Точно . Като недоволния е бил с репутация равна на нула , само се отбелязва , че е гласувал негативно без да взима репутационни точки .
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
            Точно . Като недоволния е бил с репутация равна на нула , само се отбелязва , че е гласувал негативно без да взима репутационни точки .
            Явно и доволен да е, ако няма репутация, пак излиза сиво, щото не ти променя точките.
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Аз си мисля, че като даден потребител репутацията му е 0 и е дал репутация на някой друг, неможе да се разбере дали тя е полужителна или отрицателна.Мисля, че на отрицателната беше задължително да се напише коментар. Така, че подобно даване на репутация не ви се отразява на точките.

А 156selespeed явно на всички раздава такива репутации..
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Жълтата точица на края на зелените какво трябва да значи?
                Едит, тя била светло-зелена ама нейсе
                Last edited by morfius; d.m.y г., 14:08.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Мисля, че я разгадах тая история с точиците най-накрая.
                  - Зелените точици се появяват на всеки 100 реп. точки, за разлика от думите описващи ранговете (титлата) които са по брой реп. точки дадени в началната таблица.
                  - След определен брой реп. точки цвета се сменя с цел допълнително визуализиране (тъмнозелените са описани като положителни, а светлозелените като силно положителни).

Comment

Да . На всеки 1000 мнения също ще имаш увеличение , както и на всяка година в форума .
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

Нищо не се хваща , обаче можеш да гласуваш положително или отрицателно относно мненията на някой друг потребител . А като ти гласуват отрицателно 12-15 точки , си е като наказание от модератор .
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Ха да видим кой ще е следващият невероятен късметлия който ще получи безплатна супер-мега-хипер-гига промоция да гледа на аванта съвсем и напълно безплатно и то не само сега а и за в бъдеще в продължение на 3 дни следното съобщение като се опита да отвори форума

"Вие бяхте изгонен от форума на Клуб Алфа Ромео България за спам"
                        Наказанието ще бъде отменено на хххххх.

п.с И съвсем не се шегувам , малко ми писна да чистя глупости от този раздел.
                        Като ви се чати - има си раздел за това.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аз пък не можах да разбера как от 3 репутацията ми стана 0 за няколко дни!И как мога да разбера кой ми я сваля и защо,не че е на живот и смърт ама е дразнещо все пак.
                          Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                          Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
                          Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
                          Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
                            Аз пък не можах да разбера как от 3 репутацията ми стана 0 за няколко дни!И как мога да разбера кой ми я сваля и защо,не че е на живот и смърт ама е дразнещо все пак.

Чети тука :
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48598

и може да ти се проясни ...
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              Чети тука :
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48598

и може да ти се проясни ...
                              Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                              Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
                              Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
                              Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

Като гледам как се развиват нещата с тези репутации и точки, все по-малко ми харесва идеята.

В тази връзка, имам конструктивно предложение - точки за репутацията да могат да бъдат давани само в техническите раздели, т.е., истински полезните такива.
                                Защото, какво се получава сега?
                                С малки изключения, хората с невероятни репутации, всъщност са невероятни спамъри, положителни точки се дават за какви ли не дивотии, вицове, смешни картинки и пр. тъпотии. И аз съм в това число, да не си помислите, че цялата работа цели някаква лична изгода.
                                В същото време, голяма част от хората, които са навътре с автомобилите, дават ценни технически съвети или помагат на колегите, нямат никаква репутация.

Според мен, това опорочава цялата идея.

Благодаря за вниманието.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X