If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Репутация на потребителитe и система за докладване на нарушения.
Не било както го бяхме коментирали оня ден бе . Ако ти се радва, ама няма сила на репутацията, пак било сиво. Или щото караш дизел. При тебе и мене и двете обяснения вършат работа
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
И аз имам подобна сива случка, но репутацията не е променена от нея, което ме навежда на простичката мисъл, че обяснението с недостатъчната репутация на гласуващия е валидното.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Аз си мисля, че като даден потребител репутацията му е 0 и е дал репутация на някой друг, неможе да се разбере дали тя е полужителна или отрицателна.Мисля, че на отрицателната беше задължително да се напише коментар. Така, че подобно даване на репутация не ви се отразява на точките.
А 156selespeed явно на всички раздава такива репутации..
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Мисля, че я разгадах тая история с точиците най-накрая.
- Зелените точици се появяват на всеки 100 реп. точки, за разлика от думите описващи ранговете (титлата) които са по брой реп. точки дадени в началната таблица.
- След определен брой реп. точки цвета се сменя с цел допълнително визуализиране (тъмнозелените са описани като положителни, а светлозелените като силно положителни).
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Нищо не се хваща , обаче можеш да гласуваш положително или отрицателно относно мненията на някой друг потребител . А като ти гласуват отрицателно 12-15 точки , си е като наказание от модератор .
Ха да видим кой ще е следващият невероятен късметлия който ще получи безплатна супер-мега-хипер-гига промоция да гледа на аванта съвсем и напълно безплатно и то не само сега а и за в бъдеще в продължение на 3 дни следното съобщение като се опита да отвори форума
"Вие бяхте изгонен от форума на Клуб Алфа Ромео България за спам"
Наказанието ще бъде отменено на хххххх.
п.с И съвсем не се шегувам , малко ми писна да чистя глупости от този раздел.
Като ви се чати - има си раздел за това.
Аз пък не можах да разбера как от 3 репутацията ми стана 0 за няколко дни!И как мога да разбера кой ми я сваля и защо,не че е на живот и смърт ама е дразнещо все пак.
Аз пък не можах да разбера как от 3 репутацията ми стана 0 за няколко дни!И как мога да разбера кой ми я сваля и защо,не че е на живот и смърт ама е дразнещо все пак.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Като гледам как се развиват нещата с тези репутации и точки, все по-малко ми харесва идеята.
В тази връзка, имам конструктивно предложение - точки за репутацията да могат да бъдат давани само в техническите раздели, т.е., истински полезните такива.
Защото, какво се получава сега?
С малки изключения, хората с невероятни репутации, всъщност са невероятни спамъри, положителни точки се дават за какви ли не дивотии, вицове, смешни картинки и пр. тъпотии. И аз съм в това число, да не си помислите, че цялата работа цели някаква лична изгода.
В същото време, голяма част от хората, които са навътре с автомобилите, дават ценни технически съвети или помагат на колегите, нямат никаква репутация.
Според мен, това опорочава цялата идея.
Благодаря за вниманието.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment