Известие

Collapse
No announcement yet.

Репутация на потребителитe и система за докладване на нарушения.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    Повече репутация - повече зелени точки
    А защото тогава едни имат Rep: 3 а имат 2 или 3 зелени точки, а други имат Rep: 5, 6...а са само с една такава точка
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      А защото тогава едни имат Rep: 3 а имат 2 или 3 зелени точки, а други имат Rep: 5, 6...а са само с една такава точка
      Тия които имат по една зелена точка, репутацията им е формирана от брой години във форума, брой мнения и т.н.
      Ако имаш повече от една зелена точка тоест две, три или там колкото и да са това е от точките които си събрал като положителен вот от потребителите във форума.
      На всеки 100 точки ти се дава зелна точица
      .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
        Е как така.....повече репутация, повече зелени точки? Потребител с репутация 7, има една зелена точка, потребител с репутация 6, има 2 зелени точки.
        Това са два различни критерия, зелените точки са на база одобрения/неодобрения на постове от други юзъри, а цифрата е коефициент от броя на постовете, дата на регистрация във форума, нарушения ...

Така мисля, може и да не съм съвсем точен ...

Comment

Абе гледам че ъндерлайн текста на снимката който се появява при 4 точки Реп пауър, е "Почти ескперт"......мисля че някой трябва да бъде баннат поне за месец заради тва кощунство......
          Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 11:04.
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Па не си казал не сме го уредили бре
            Кажи само колко зелени точки искаш да имаш 1 или 2

Иначе съвсем сериозно преди в първото мнение в тази тема съм дал линк към всички рангове :

http://clubalfaromeo.com/forum/attac...3&d=1244460152

За 6 месеца никой не се сети да ги изкоментира и да каже това е тъпо това не. Ако ги видиш в оригинал как изглеждат
            Нещата така или иначе трябваше да се преведат и адаптират.
            Скромни са ми умствените възможности - и резултата е такъв.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

В смисъл аз намекнах че експерт е писано като ескперт.......в тая снимка също е объркано леко, предполагам че сега ще се разбере какво имах впредвид........иначе нямам друг избор, освен да банна някой за 2-3 дена.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL
                Напълно ясно!
                реп. повер показва колко точки ще получи този за когото гласуваш.
                Зелените квадратчета са твоята лична репутация.
                Различни неща са.
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

To това ясно, просто са лепнати едно зад друго и объркват хората, че зелените са графично представяне на цифрата отпред.
                  То вярно, че ще стане чаршаф, но ще е по-разбираемо, ранга да се изнесе на отделен ред от пауъра.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Абе а тая точка що значи??????

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение

Абе а тая точка що значи??????
                      Че тоя дето се е опитал да ти я даде няма пауър
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Искам да попитам защо от REputation Power 8 и 2 зелени квадратчета , сега имам 7-ца и едно зелено квадратче?
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                          Искам да попитам защо от REputation Power 8 и 2 зелени квадратчета , сега имам 7-ца и едно зелено квадратче?
                          Някой ти е бутнал реп-а....

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                            Некой ти е гласувал кофти ...

Comment

Ако е удобно да ми разясните следните ситуации. Какво се има впрезвид под "somewhat positive"? До скоро не излизаше въпросният надпис, при оставена положителна репутация.
                              Последната репутация, която ми е оставена е с опит за обида, или поне така изглежда от оставения коментар. Индикаторчето свети сиво, а не зелено, а в същото време ми пише, че имам позитивна репутация?!
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Сивото е , че някой не ти се радва
                                Останалите са с зеленко .
                                Взима се и се дава толкова точки , колкото е силата на репутация на гласуващия .
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X