If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Репутация на потребителитe и система за докладване на нарушения.
А защото тогава едни имат Rep: 3 а имат 2 или 3 зелени точки, а други имат Rep: 5, 6...а са само с една такава точка
Тия които имат по една зелена точка, репутацията им е формирана от брой години във форума, брой мнения и т.н.
Ако имаш повече от една зелена точка тоест две, три или там колкото и да са това е от точките които си събрал като положителен вот от потребителите във форума.
На всеки 100 точки ти се дава зелна точица
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Е как така.....повече репутация, повече зелени точки? Потребител с репутация 7, има една зелена точка, потребител с репутация 6, има 2 зелени точки.
Това са два различни критерия, зелените точки са на база одобрения/неодобрения на постове от други юзъри, а цифрата е коефициент от броя на постовете, дата на регистрация във форума, нарушения ...
Абе гледам че ъндерлайн текста на снимката който се появява при 4 точки Реп пауър, е "Почти ескперт"......мисля че някой трябва да бъде баннат поне за месец заради тва кощунство......
За 6 месеца никой не се сети да ги изкоментира и да каже това е тъпо това не. Ако ги видиш в оригинал как изглеждат
Нещата така или иначе трябваше да се преведат и адаптират.
Скромни са ми умствените възможности - и резултата е такъв.
В смисъл аз намекнах че експерт е писано като ескперт.......в тая снимка също е объркано леко, предполагам че сега ще се разбере какво имах впредвид........иначе нямам друг избор, освен да банна някой за 2-3 дена.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
To това ясно, просто са лепнати едно зад друго и объркват хората, че зелените са графично представяне на цифрата отпред.
То вярно, че ще стане чаршаф, но ще е по-разбираемо, ранга да се изнесе на отделен ред от пауъра.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Ако е удобно да ми разясните следните ситуации. Какво се има впрезвид под "somewhat positive"? До скоро не излизаше въпросният надпис, при оставена положителна репутация.
Последната репутация, която ми е оставена е с опит за обида, или поне така изглежда от оставения коментар. Индикаторчето свети сиво, а не зелено, а в същото време ми пише, че имам позитивна репутация?!
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment