Известие

Collapse
No announcement yet.

Репутация на потребителитe и система за докладване на нарушения.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Репутация във форума не знам дали трябва да има, но ако има трябва да бъде точно както е в самият форум - не можеш да пишеш, ако не си регистриран, т.е. с конкретен никнейм!
    Един-два пъти съм давал негативно мнение за репутацията на потребител, но никога без обяснение и анонимно!
    Мишок май наистина е точна дума за анонимник с желание за изява!
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Още веднъж потвърждавам че трябва вотовете да са прозрачни, защото някои дребни душици, които се крият като мишки гласуват без да знаят изобщо за какво става въпрос а просто ей така. Както ми се случи днес - някой мишок ми написал два реда с глупости и ми сложил отрицателем вот! Нямам нищо против, но поне да мисли адекватно!

---------- Post added at 10:33 ---------- Previous post was at 10:17 ----------

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
      Репутация във форума не знам дали трябва да има, но ако има трябва да бъде точно както е в самият форум - не можеш да пишеш, ако не си регистриран, т.е. с конкретен никнейм!
      Един-два пъти съм давал негативно мнение за репутацията на потребител, но никога без обяснение и анонимно!
      Мишок май наистина е точна дума за анонимник с желание за изява!
      Колегата го каза много точно!
      Last edited by pininfarina; d.m.y г., 17:04.
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Малко новини: още две мъжки п..ки ( или мишока ) се намесиха в моя вот, гласувайки отрицателно без да кажат кои са и дори без да оставят коментар мишлетата му с мишлета сладки - ще ги изпапкам
        Last edited by pininfarina; d.m.y г., 23:57.
        sigpic

Comment

• Вероятно - нямат какво да кажат!

Comment

• Уважаеми Колеги.
            Целта на темата е да се обясни как работи системата,
            А не да коментираме кой, на кого и колко и защо е сипал.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
              Уважаеми Колеги.
              Целта на темата е да се обясни как работи системата,
              А не да коментираме кой, на кого и колко и защо е сипал.

Извинявам се колега. Спирам със "спама"
              Просто исках да дам няколко примера как може да се гласува просто ей така.
              Не взимам под внимание, такива вотове - това са водове от безлични хора ( хора, които крият самоличноста си - срам ли ги е, страх ли ги е - това си е техен проблем ).
              Много е мижитурско човек да се държи по този начин!

Спорна седмица на всички
              sigpic

Comment

• Според мен ако ще има изобщо някакви вотове да бъдат само положителни.Отрицателните създават предпоставки за отрицателни емоции и развихряне на нисши чувства.Ако някой не е съгласен с прочетеното да пише директно - Право куме в очи.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• Има нещо вярно в това твърдение.
                  Аз бих добавил и премахване на анонимността.
                  Или друг вариант е да може само да се гласува, без да има коментар, при положение, че сегашния формат се запази ( без отрицателен вот ).

Comment

• То пък голям зор за тия бобчета...
                    Идеята на репутацията е да може да има и + и - такава, защото доброто отношение в дадена тема/мнение, не води автоматично до добро такова в друга.
                    Проблемите с нея идат от неразбиране на това което всъщност прави или от мишкуване - не ме кефиш, ама не мога да те оборя, я да ти бия един анонимен минус.
                    Нещо като псувня за отговор в немодериран форум...

Трябва и малко тунинг на тая система, бобчетата в коша, цифрички и/или картинка в различен цвят, премахване на анонимността и някакъв лимит на точките влияние.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Съжалявам,че се намесвам като спамер,но ако няма анонимни вотове,ще е най-чист форума.........българина си е българин-мое на мене да не ми е добре,ма и на Вуте да му е зле....
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Екато неанонимно ти тресна негативна кво се променя?
                        Че ще знаеш, че съм аз и ще вми треснеш и ти?
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• А като е анонимно за кой е анонимно?
                          Защото модераторите май си виждат кой как гласува, а не знам защо, но си мисля, че за тия, които са гъсти с администрацията също не е анонимно
                          (брех колко запетайки)
                          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Променя се това, че заставаш зад цъкането...
                            И си знаем, тоя не се кефи на оня, ти на мен, аз на третия.
                            Ок, лошо няма, ама инак какво - ти ми цъкаш ... пък на ЛС ми обясняваш как Вуте ми цъка... примерно.
                            Изобщо това анонимността иска и отговорност.

Анонимно е само за обикновените потребители ... незапознати с връзкарството.

Последно вече, тая система трябва да служи за оценка на отношение... на аватар, а не за технически или спамметър.
                            Last edited by morfius; d.m.y г., 19:48.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Екато неанонимно ти тресна негативна кво се променя?
                              Че ще знаеш, че съм аз и ще вми треснеш и ти?
                              Тея, дето трескат минуси анонимно вероятно ще спрат, защото са мишкари така и така...останалите ще продължат...
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Именно - ето това е!

Comment

Working...
                                X