Известие

Collapse
No announcement yet.

дефиниция що е то реклама

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
    поредният абсурд от вчера
    рапортувах мнение на Нено, в което има препратка към mobile.bg, след което мнението му беше изтрито, а аз дори съм получил зелени точки за това си действие.

по късно обаче рапортувах тема, в която модератор и член на УС на КАРБ, пряко рекламира фирма Мустанг
    разбира се на него не са наложени никакви санкции

П.П. Нено, Даги си е купил праговете благодарение на теб
    Някой е запомнил колко обичаш зелените точици и е проявил ирония

А за рекламата, ЛС реклама ли е?
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
      То хубаво си лаят кучетата, ама ако лаеха информирани щеше да е още по добре.
      Лесно е да се плюе, ама модератора на раздела си е свършил работата и то добре.

и следващото на

са изтрити за да се опази темата чиста.

Профе с теб въобще пък не смятам да споря ама да си споделя мнението.

В случая просто скоро се бях ровил за някакви части и бях забелязал търсените неща от Даги във форума. Ама въобще незнам на кой в Русе е моргата и... просто споделих информация.... ТОВА Е ФОРУМ

Понеже познавам и Даги и Еньо нема как да има проблем между нас (даже не бях забелезял че е изтрито мнение) ама ситуацията е смешна.

Накрая ще стане форум с модератори и без потрбители.
      Или измислете правилник или просто си кажете и ние не знаем как да преценяме просто на моментно състояние и така.

Не може като някой има опит и споделя примерно че ВГЗ е добър майстор и е доволен от него и това да е комерс.
      А да се коментират марки на гуми и т.н.

Не може като съм пуснал снимка на валове, понеже е интересно и смятам, че сме едни от първите в бг които са се сблъкали с валове за без вариатор да се прави проблем че на кутията видиш ли имало надпис на АЛФИСТИ.бг, а за КАТКАМС никой да не бере грижа. Каква е разликата. Исках да пусна тази тема в тунинг ама там нямаше и един час да оцелее като "ОЧЕВАДНА РЕКЛАМА", затова си викам дай в нашия си раздел да ги покажем. Или това не е автофорум а ФОРУМ ЗА СПАМ И ПОЛИТИКА И ГЛУПОСТИ!!!!
      Не може Венци да се чуди в кой раздел да си пусне темата за колата за да не бъде изтрита и обвинен в някаква самореклама.

ОЛИГОФРЕНИЯ. Какво трябва да се направи друг форум ли където хората да са свободни и да е интересно и полезно.

Ами тогава искам всички марки на гуми които са споменати във форума да се изтрият. Абе въобще и клиповете, от какъв зор ша рекламираме youtube или vbox, като КАРБ не лапа пара. Абе изтрийте всичко. Мирише. На петнадест модератора съм казал че има реклами с подписите на поне 5 забелязани юзера от мен... какво правим или "СЪДИЯТА КИХАШЕ"

---------- Post added at 11:39 ---------- Previous post was at 11:23 ----------

Сетих се нещо, така и така форума се води че се ползва от Клуб Алфа Ромео България, що не пробвате да направите платени регистрациите, щото щом е на този клуб би трябвало да е само на членовете му а не за феновете на Алфа Ромео по принцип. Тъкмо ще е пълен само с "качествени юзари" и няма да имат проблеми модераторите. И ако решите че пък може да оставите поле за простосмъртните оставете и отворен форум с либерални права. А вече ако форума има други интереси и Клуба и той ами разберете се. Кой иска парата и за какво е цялата тая тоталитарна репресия.

Щото каквото и да говорите.. за пари става въпрос.
      Last edited by ne0; d.m.y г., 14:37.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
        Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          То хубаво си лаят кучетата, ама ако лаеха информирани щеше да е още по добре.
          Лесно е да се плюе, ама модератора на раздела си е свършил работата и то добре.

и следващото на

са изтрити за да се опази темата чиста.
          Добре де Стефане, този довот мога да го приема, макар, че е изсмукан от пръстите.
          Защо обаче не коментираш мнението на Цецо(fiore) който прави очевадна реклама на фирма Мустанг автостъкла?

П.П. и да вметна, че репортите ми са за да покажат абурдноста на модерирането

---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:12 ----------

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Някой е запомнил колко обичаш зелените точици и е проявил ирония

А за рекламата, ЛС реклама ли е?
          ако не си забелязал, това за репутацията успях да ги заобиколя

според това което виждам , във форума не бих се учудил ако приемете и ЛС-тата за реклама

Comment

Виждам аз, явно и този дето ти помага да събереш бобчета отново и той е видял
            Шегувам се бре...

А за ЛС като реклама... е до там не бях стигнал в абсурдизирането
            Това ще е интересен спам подход... ама ще иска едно кликане, бая АутоИТ ще трябва

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Виждам аз, явно и този дето ти помага да събереш бобчета отново и той е видял
              Шегувам се бре...

А за ЛС като реклама... е до там не бях стигнал в абсурдизирането
              Това ще е интересен спам подход... ама ще иска едно кликане, бая АутоИТ ще трябва
              не е за тази тема, обаче пък твоята позиция не мога да я разбера

в общите приказки, пишеш за абсурдите в държавата ни
              докато тук във форума, където малко или много си близък до "власта", не се бориш с абсурдите

Comment

Тук във форума и в клуба изобщо сега се запознавам с историята и фактите, за това гледам да не вземам генерална и крайна позиция докато не ги знам добре.

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                  На петнадест модератора съм казал че има реклами с подписите на поне 5 забелязани юзера от мен... какво правим или "СЪДИЯТА КИХАШЕ"
                  И паралелно в твоят подпис стои надпис alfisti.bg
                  Но ти ще кажеш, че е различно, не е реклама. Ок съгласих се.
                  Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                  ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                  Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Искам и аз да попитам нещо, след като имам платена обява, докато си я лпащам, мога ли да сложа името на сайта си в подписа?
                    Благодаря предварително за отговора
                    sigpic
                    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                      Искам и аз да попитам нещо, след като имам платена обява, докато си я лпащам, мога ли да сложа името на сайта си в подписа?
                      Нестава,поне на мен не ми позволиха.
                      Тогава,царя даваше а пъдаря не.
                      0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                        Нестава,поне на мен не ми позволиха.
                        Тогава,царя даваше а пъдаря не.
                        Мисля да изчакам да го решат на съвет и да излязат с някакво становище. Така и другите ще знаят и няма да нарушават правилата
                        Last edited by pininfarina; d.m.y г., 00:09.
                        sigpic
                        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                          Въпроса е поставен на високо клубно и форумно ниво. Чакаме решение.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                            И паралелно в твоят подпис стои надпис alfisti.bg
                            Но ти ще кажеш, че е различно, не е реклама. Ок съгласих се.
                            Tи ли?
                            Така ли мислиш че е реклама! Моля скрий си личните нападки, много моля!

Ще те информирам малко тъй като не съм сигурен че си запознат.
                            ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА ИМАТ ПОДПИСИ КАТО МОЯ. Аз се гордея с това нещо, това че някой вероятно ти е промил мозъка е друг въпрос.
                            На колата ми и до ден днешен пише Клуб Алфа Ромео България, и на другата ми алфа 155 пише огромни букви и има сайта от хит.бг.
                            За същаление са рядкост подписите като моя, но взеха да се появяват, това е изтинския подпис за автофорум.
                            Ще намеся примерно и Бобо ей така щото е перфектен пример какво един заклет фен трябва да има в подписа. Загледал ли си се в аватара му или подписа???? Знаеш ли защо ги има и защо са такива. Знаеш ли откъде са. Бил ли си там. Знаеш ли че този кадър отдолу в подписа му беше даден по-телевизията от италфест 2007, мисля благодарение на Светльо и Петко. Знаеш ли чи минахме със 100км/ч покрай главата на оператора. Знаеш ли че като ГТВ-то му чийто надпис е сниман на аватара няма такова в БГ или може би и никъде. Видял ли си отдолу колко МПС-та са изброени. Това трябва да е гордост за КЛУБА, още повече че той му е член.
                            И сега към моя подпис или аватар. Дадах пример с трето лице защото ми е по-лесно да спомена трети човек и никой къг неможе да каже за примера. Що не питаш що пише Ектрийм.. ами ще пише много ясно - ГОРДОСТ.
                            Ама пък за кakво да скромнича.
                            Това гледал ли си го http://www.streetfire.net/video/auto...008_205362.htm
                            знаеш ли че там бяме с КОСТА, знаеш ли че се бях записал под КАРБ, знаеш ли че возих приятели и колеги, знаеш ли че си счупих колата там, знаеш ли колко ми струва. Знаеш ли коя алфата с най-добро време на писта Дракон към момента????

Кажи ми ти акво имаш да покажеш и ако си струва ще се гордея... ама да ми пишеш ТАВРИии и цитати на Пинки...

СОРИ

и да алфисти.бг е нещо което събра доста еднакви инетереси и се случват несъмнено добри неща,,, и ти това много добре го знаеш

П.С. И благодаря на колегите истински фенове от форума които винаги изкарват качествени кадри БЕЗПЛАТНО
                            Last edited by ne0; d.m.y г., 22:56.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Не те познавам за да има лични нападки. Подписа ти още стои нали?
                              Питах те и преди питам те и сега:
                              Ако аз се гордея с моя магазин за вибратори мога ли да си го туря в подписа.
                              Кога рекламата става реклама?
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

ами тури си го ама във форума на bgsamoebachki.com или bgonanizum.bg или в някакъв подходящ форум не и в автофорума на алфа ромео

Comment

Working...
                                X