Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ,,,
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:04.

Comment

• Хахххахахахахахахахахахаха.
      Гайдата цепи мрака.

-----------
      Пай сеее ...
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Ако беше казал, че на Димитър Пенев му тече бързо мисълта щях да се съглася.
        А на другия вече му е изтекла.
        Last edited by lordliness; d.m.y г., 00:14.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• ,,,
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:05.

Comment

• Твоята тече бавно

-----------
            Пай сеее ...
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Ник, не падай на нивото на простотията, лицемерието, подлизурковщината.
              За правописа си прав - ако бяха умници щяха да видят, че С е до А на малката клавиатура на мо. тел. Имам коректор, но изобщо не ми пука дали съм сбъркал една буква или не, наред с неграмотността, която цари тук. Нека поне има да си мислят, че едно нещо са над мен.
              Колкото до ГЕЙ, охоооо. Само болни мозъци са способни да ми го припишат това на мен и хора, които чувстват, че не са на моето интелектуално ниво и не могат да ме затапят. Точно това показва свещената им простотия. Имам си прекрасни син на 1.9г. и дъщеря на 10г.
              И както Пенев каза навремето - ДУХАЙТЕ СУПАТА

П.П. Сред гейовете има много по-стойностни хор, особено спрямо някои мъжкари тук. А харесвам лезбийките. А сега де?
              Last edited by Alex_26; d.m.y г., 11:19.

Comment

• То и аз от телефона понякога пиша с краката. Вече не е необходимо да се стараеш, откакто влязохме в неолибералната зона.
                Действително има умни хора, които пишат така, както не може да пише никой друг,колкото и да се старае.
                Ето Румбата от рибарския отдел. Всичко е на куп. Няма никаква пунктоация. Незабравим стил.
                На практика е умен и забавен събеседник, с широка обща култура.
                Писането му е проблем не от неграмотност, а явно от нещо друго.
                И престанете да се определяте като педали и тъпанари.
                Тука такива няма
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  То и аз от телефона понякога пиша с краката. Вече не е необходимо да се стараеш, откакто влязохме в неолибералната зона.
                  Действително има умни хора, които пишат така, както не може да пише никой друг,колкото и да се старае.
                  Ето Румбата от рибарския отдел. Всичко е на куп. Няма никаква пунктоация. Незабравим стил.
                  На практика е умен и забавен събеседник, с широка обща култура.
                  Писането му е проблем не от неграмотност, а явно от нещо друго.
                  И престанете да се определяте като педали и тъпанари.
                  Тука такива няма
                  Как бе Иве, я виж с колко много епитета съм надарен от 4-ма души само. А си имат и няколко поддръжника

Comment

• Задуха сега се изкарва жертва.

-----------
                    Пай сеее ...

Comment

• Преди да се научи да пише, Цвятко трябва да се научи да чете.

А някои хора тук, които иначе могат да четат и пишат, трябва да се научат да разбират прочетеното.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Преди да се научи да пише, Цвятко трябва да се научи да чете.

А някои хора тук, които иначе могат да четат и пишат, трябва да се научат да разбират прочетеното.
                        Твърде много вдигна летвата.
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Вероятно и мен оприличаваш в поддръжниците, но да знаеш че аз на никой не подражавам и никой не поддържам. Това което ме дразни не веднъж съм ти го казвал, като се старая да не те обиждам както колегите, но с тях си имате закачка явно. Моето мнение за теб е формирано на база твоите писания и глупости. Честно казано незнам защо се държиш по този начин ? Казваш че имаш хлапета, живи и здрави да са ти, от децата по-голямо богатство няма, но какъв пример ще им дадеш на тези дечица? Дрънкаш почти винаги глупости във всяка тема, противеречиш си сам, отмяташ се от мненията си, базикаш колегите (както се изрази неведнъж), не ти ли писна все някой да те поправя ? Като виждаш че не ти се получават нещата, защо продължаваш да плескаш навсякъде ? Защо...?

Пс Извинявай все пак ...
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Малко да разведрим обстановката:

Противоположност на наш Цвятко бил известният британски физик Пол Дирак.

Той много държал на това да се изразява абсолютно точно и така никога да не изрича неистини. Поради това било и много трудно да бъде въвлечен в какъвто и да бил разговор.

Веднъж пътувал с влак заедно със своя приятел Волфганг Паули (друг известен физик).
                            Пътували и мълчали.
                            По едно време влакът минал покрай стада от остригани овце и Паули казал:

Виж, Пол - овцете са остригани.

Пол погледнал и казал:

Да, или поне от тази страна.
                            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 19:54.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Някои може ли да намери тема/проблем или каквото и да е където "явлението" наистина да е бил полезен/помогнал?!
                              sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                                Някои може ли да намери тема/проблем или каквото и да е където "явлението" наистина да е бил полезен/помогнал?!
                                Ето тук разясни, че при 156 няма датчик за поставен колан:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=93881

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X