If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така дотук от темата разбрах следното:
Лорда стопли отношението с Екото
Лорда подгони Цецо
Лодра е добре с Кольо
Кольо не спира да хули Екото
Кольо по скоро защитава Цецо
Екото ненавижда Цецо
Екото не се обича с Кольо, както по-горе споменах
Тука си стана абсолютно турски сериал
Иии опитите за забременяване на мъж продължават Направо струи от коментарите на някоо хора :P
-----------
Пай сеее ...
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Еко, ти няма с кой да изпиеш дори чаша чай. Ти си едно ограничено, самовлюбено в себе си и вманиачено в това, че знаеш и си компетентен във всичко същество. Но в действителност си един смотан самотник избиващ комплекси във виртуалното
Останалите - те си знаят, ама нямат акъл да го осъзнаят.
Взе да гледа в бъдещето и психоанализа да прави, нещата стават сериозни, нали беше добър и възпитан, какво стана.
Лорда подгони Цецо
Лодра е добре с Кольо
Екото ненавижда Цецо
Отново ти казвам - не измествай нещата от малоумната си тема в ялова посока, а се съсредоточи върху щуротиите си в нея от самото й начало.
И след като я прочетеш десетина пъти, белким разбереш колко големи са тези щуротии, купи една бутилка марково уиски. След това отиди на крака при любимите ти модератори и с блага дума, пиейки заедно с тях уискито, уж небрежно ги помоли да ти изтрият малоумната тема. В края на краищата - голямо момче си, аз ли да те уча на тези неща...
Тука съзирам дългата ръка на някой модератор любител на уискито
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Лорда подгони Цецо
Лодра е добре с Кольо
Екото ненавижда Цецо
Тука си стана абсолютно турски сериал
Почти уцели десетката
Размени глаголите в последните 2 и ще си баш в десетката.
Цецко далеч не го ненавиждам. Той все пак има някаква техническа мисъл и познания но си има бая трески за дялане.
Що се касае до другия "герой", за мен той е една загадка - генератор на мазен спам и в огромни количества. Същевременно раздава оценки на този и онзи, без да има елементарна техническа подготовка за това.
Явно човекът скучае и трагедията се състои в това, че баш нашия форум е намерил за да си дави скуката.
Comment