Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Само сменям крушките и няма да газя на дълбокото. BTW. То жило добре човек отново да има ръчна,компенсирам недозавиването

-----------
    Пай сеее ...
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Аз на моята съм сложил светодиоди и осветлението е прекрасно. Имам и модул за забавяне на гасенето и да е плавно. Взех го за осем лева от Практикер, ако не се лъжа.
      Това с плавното гасене си е филм.
      Понеже диодите нямат тоя товар, както крушките, времето е доста дълго. За това сложих един як резистор пет ома, ако не ме лъже паметта.
      С плавното гасене обаче е трудно. Между пълното гасене и светенето е не-повече от 3-4 волта. Очевидно тгрябва да се преработи схемата.
      На който му се занимава да пробва!
      Абе Иве, тая тема тук е за Великолепната Седморка да си чеше дръпалниците по мой адрес, а ти ги занимаваш' с осветление.

Comment

• Ахахахахах пак не се сдържа и надникна в темата.
        Къ къш къъш къъъшшшшш от тука

-----------
        Пай сеее ...
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
          Ахахахахах пак не се сдържа и надникна в темата.
          Къ къш къъш къъъшшшшш от тука

-----------
          Пай сеее ...
          Хахаха

Пс на фейслифтовите след определено време изключва плафона вътре, в случай че го забравиш включен. На нефейс не съм го забравял.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• ...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:16.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
              Алфисте-идеалист, докога ще гледаме тази малоумна тема тук? Предполагам няма колега, на когото не е ясно за какво си я пуснал - а именно, че чувстваш умственото превъзходство на Цвятко над себе си и това те дразни.
              И след като не знаеш как да решиш този въпрос с красивата като богиня модераторка, защо не пробваш с бутилка уиски при някой модератор?
              Като страничен наблюдател на всичко което се пише навсякъде, никъде несъм мярнал в целия форум нещо което да подкрепя думите ти...
              sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Темата нека си остане с образователна цел, всеки от нас един ден да види и си спомни какви бисери и глупости е писал, как е обиждал и как е наричан...примерно аз съм лизалник (явно някой ме лиже някъде)...хахах....друг пък е плювалник...абе все хубави литературни термини.
                Тъпото е, че ако тия спорове се водеха на живо , до сега да са приключили по един или друг начин.....е тва е кфтито на клавиатурната война-няма свършване.В живота забиваш два шамара или ти забиват на тебе....бършеш кръвта и продължаваш.
                Тука просто няма оправия.
                Цветко по-умен няма да стане....нито аз, нито ти...никой няма да се промени.
                Много е просто всичко.
                Просто и лесно е.
                Прочети още един път какво си написъл и тогава публикувай.
                Днес сам се излових, че пиша и не мисля....са някой ше каже, да ма аз не греша...е нема такъв човек.Един греши от незнание, един от бързане, друг просто толкова си може.
                С найдрайдера конкретен спор нямам.Четейки във форума стари неща , попадах на различни места, че сме се дрънкали.....даже много от тях бях и забравил.....но като сезамисля, само и единствено с него ми се е случвало...хич не е странно, нали
                Но нямаше и да се сетя, ако не се беше стиг ало до тука...като се почне от разобличаване на ника, та чак до тая тема.И всичко това, щото той си е такъв...навсякъде, по всяко време, по неговия си недодялан начин.
                Е нужно ли ми е това.Не ми е.Но ако просто четеше и мислеше малко преди да публикува, поне аз нямаше какво против него да имам.Но да отворя форума, за да прочета нещо интересно и ново...то ми лъсват 15 теми в които той е наясно с проблема....е както казах по-горе "такъв човек нема".
                Таа...мисълта ми е следната, той сега намали темпото...и нещата се нормализира (почти), на кому е нужно тия дразги, спорове, обиди, закани...някакси не ни отива, бе хора.
                Оня ден чета в оффроуд форума няква тема в пенсия....и няква жена споделя колко добронамерени, отзивчиви и приятелски сме във алфа форума...викам се, ето...не сме лоши, дееба....ама е там в една тема в дъното е порой от лайна.
                Нито вярвам в господ,нито в доброто, нито в лошото, нито в нищо.....само в мене си вярвам.Вярвам същъ, че всеки вярва повече в себе си отколкото в друг....и понеже нещо ми писна, предлагам ви момчета, на всичките...просто да спрем за два дена да плюем в тая тема, да видим на кой как ще му се отрази...после ако някой има още нужда от това, да заповяда и да продължава.Аз мисля, че няма да съм от тия.
                Нито някой ще махне алекс, нито Екото ще си изтрие темата, никой няма да се промени, нищо няма да се промени...това е.

Силно се надявам да съм разбран правилно от някои хора.Нямам никакви лични съобщения от никой...просто ми дотегна.....хем се смея понякога,ноо определено вече много" черно" става наоколо.
                Провокациите напоследък са в повече.
                Офф..стига толко, че си развалих зрението с тоя телефон.
                Last edited by undy; d.m.y г., 21:24.
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Сега ще ти обяснят как не си му на нивото и колко много дипломи и признания имал.

-----------
                  Пай сеее ...

Comment

• Ник, недей бе. Защо да се затваря тема в която си проличава тъпотията на седморката? Нека се драпат докато измислят какво да напишат.
                    Колкото до богинята, не знам да е богиня. А както виждаш само се води като модератор, но отдавна тялом и духом не е. То и аз не бих чел тия простотии

Comment

• Ма спри да ги четеш. Ама не можеш хахахаха.
                      Къш от тук,отдавна напусна темата най-публично. Ти дори не държиш на думата си бре

-----------
                      Пай сеее ...

Comment

• Аз си сипвам една голяма гроздова....да видя ся...кой , как ме е разбрал...щото съм със смесени чувства напоследък...а след 20мин.може и да ви изпея нещо..

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                          Аз си сипвам една голяма гроздова....да видя ся...кой , как ме е разбрал...щото съм със смесени чувства напоследък...а след 20мин.може и да ви изпея нещо..
                          Ако всички в този форум имаха поведение, каквото ти имаш, никога нямаше да има каквито и да било дразги.

Накратко:

Преди всичко културата при общуването в обществена среда е важното.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Чисто и просто искам да бъда разбран правилно и лесно...независимо, дали питам нещо или се опитвам да помогна , това е.

Comment

• Истината е , че никой не си позволява в живота да се държи така както тук защото има определени задръжки и норми за поведение.
                              Тук задръжките и нормите падат защото сме анонимни.
                              А такива като въпросното явление ги гоня до дупка, навсякъде, няма прошка
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• @undy наздраве тогава

За дамите:

-----------
                                Пай сеее ...

Comment

Working...
                                X