...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеИма ли нищо което не ти стана ясно, от написаното?
Да при елените съм, а те са прекрасни и красиви животни.
Виждал ли си елен,истински, див...но не по телевизора?
А колкото до махането ми...мечтай си, просто нямам тия заслугиДа имам недоогледани грешчици,но въпроса да е разбираемо и свързано, нали.Всички праскат от телефоните без редактори и се получават тия неща.Има огромна разлика.
Виждаш ми се много лошо настроен, защо така? Нещо от теб искам ли?
Може и да не ми отговаряш, не ме интересуват отговорите ти
Откакто съм регистриран във форума,гайдаров папа дупето на екото. Както писах в предишните страници,явно Екото му е бръкнал на дълбоко,я в душата,я някъде другате. Тааа все се опитва да го порицава,ама само се излага.
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Както стана видно, далеч не съм само аз този, който има нещо против явлението Цвятко.
И това далеч не е заради степента му на владеене на българския език.
Пожелателно е, човек да пише правилно, но ако не го прави в един технически форум, това не е болка за умиране.
Много по-лошият вариант е да пишеш технически глупости но иначе граматически безупречно.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 11:52.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеА най-добрият вариант е когато хал-хабер си нямаш понятие от нещо, въобще да не пишеш за него.
Особено когато това нещо е елементарно и непознаването му буди искрен, дълго нестихващ смях.
Тогава защо, по дяволите, не го прилагаш в практиката?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
Чета и все повече се убеждавам, че една среща на живо е до немай къде нужна!
Хубавото е, че все още не се е стигнало до виртуално сексуално насилие или поне изказани мераци за такова. Това показва, че що-годе състава е читав.
Та какво ще кажете за идеята?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеИ една молба, колкото за протокола. Гледам бая постове си навъртял, по мое мнение все простотии.
Можеш ли да направиш copy/paste на поне един твой смислен пост? Искрено ще се радвам да го видя...
Сетих се!
Не можеш, защото "смислените" вече си ги изтрил.
Апропо - денят "Д" (25. 08. 2016 г.) вече остана в миналото.
Помниш ли? Пост №4 по темата:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=93867
Колко още трябва да треперим в очакване?
Или не сме достойни за "Божествената информация"?Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:33.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеОтново доказваш готовността си да оглавиш ЦРУ, Алфисте-идеалист.
Най-смирено признавам, че покрай многото преживявания напоследък бях забравил за това.
Така че до десетина минути за по-интересно аз ще пратя информация за озвучаването на 156 на ЛС на колегата, който се интересуваше допълнително от това, а не в самата тема. За теб ще остане само да питаш модераторката дали наистина съм направил това.
В края на краищата, ти нямаш 156, не бъди чак толкова любопитен - все пак нека някои неща останат в тайна дори и за ЦРУ.
Така че на 25 август ще го постна в тази тема."
Питам се - слънцето ли те е напекло, та не разбираш това, което сам си написал или просто за пореден път го играеш дребен тарикат ?Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:45.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеАлфисте-идеалист, вече съм на твое разположение.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Comment