Известие

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Течности се изпаряват. Едни от най-качествените масла са парафиновите. тях например можеш да седиш да ги чакаш да се изпарят няколко живота. И надали ще ти стигнат

Но тук става въпрос за изпарение на нафта в картера. Колко години ще я чакаш и ще е здрава ли колата

И още нещо - нафтата е течност, която представлява разтворени паравини и циклопарафини в ароматни въглеводороди. Т.е. един вид морска сол във вода. Морската вода пак е течност, но се изпарява само част от нея. Като при нафтата
    Виждам, че правиш някакви разсъждения, прилагаш някакви аргументи, накратко - спориш за нещо.

Би ли ми припомнил за какво точно спорим?

Т.e - с кое от това, което аз съм казал, ти не си съгласен?

(направо ми посочи поста в който съм казал нещото, което ти сега оспорваш)

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• ...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:40.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Виждам, че правиш някакви разсъждения, прилагаш някакви аргументи, накратко - спориш за нещо.

Би ли ми припомнил за какво точно спорим?

Т.e - с кое от това, което аз съм казал, ти не си съгласен?

(направо ми посочи поста в който съм казал нещото, което ти сега оспорваш)
        Но тук става въпрос за изпарение на нафта в картера
        Пише го. Друг е проблемът, че ти пишеш по инерция без да четеш, вникваш в това, което четеш или пишеш. М/у другото диктува ли ти някой?

Comment

• ...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:40.

Comment

• ...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:41.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
              Пише го. Друг е проблемът, че ти пишеш по инерция без да четеш, вникваш в това, което четеш или пишеш. М/у другото диктува ли ти някой?
              "Но тук става въпрос за изпарение на нафта в картера"

Дай ми линк към поста, където го пише.

Диктува ми..........Господ
              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:12.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• ...
                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:41.

Comment

"Но тук става въпрос за изпарение на нафта в картера"

Дай ми линк към поста, където го пише.

Диктува ми..........Господ
                  Мда, не са малко вече тия на които Господ се е вселил в главите им. Даже и аз имам една женица, през два блока от мен.

Ник, как се сети за оня прословут гол??? А Марадона беше с толкова невинна физиономия тогава, все едно, че няма ръка

Comment

• ...
                    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:42.

Comment

Може би е добре да спреш да помагаш, да оставиш това на тези, които са защитени и пишат навсякъде и да наблюдаваш резултата.
                      Краят на който е предизвестен за всеки трезвомислещ.
                      Аз и другите ще наблюдаваме с интерес безплодните им опити.
                      Жалко само за потърпевшите.
                      Би могъл да се включваш само след изрична молба на потърпевш или молба от друг потребител.
                      След като проблема се забатачи тотално.
                      Тогава не виждам след като са изчерпали собствените си нищожни възможности, какви аргументи биха имали против теб.
                      Разбира се не завинаги, само докато си научат мястото. А това ще е бързо.
                      Last edited by lordliness; d.m.y г., 04:20.
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                        Сетих се по същото - че и Алфистът-идеалист е винаги с невинна физиономия, света вода ненапита направо...
                        И точно от този пиедестал раздава правосъдие и прави оценки.
                        От друга страна, както и друг път съм отбелязвал - в царството на слепите и Едноокият е цар...
                        Цар на довчерашния си .... а сега лакей.
                        А прави ли ти впечатление, че довчера те ми се смееха, че пиша неграмотно. А самите те не знаят правилото за пълния член, например

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                          Ай, каква скромност...
                          Направо ми напомня за Божията ръка на Марадона, с която той вкара гол на Англия на Световното първенство в Мексико през 1986 г.

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                          Цар на довчерашния си .... а сега лакей.
                          А прави ли ти впечатление, че довчера те ми се смееха, че пиша неграмотно. А самите те не знаят правилото за пълния член, например
                          Абе какво само скимтите вие двамата,хайде виж поста отгоре и кажи ,че няма грешка....ебати дребнавите душици.
                          Ти правеше цели грешни абзаци,какво се пениш сега,затова хората ти го натякваха.
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                            Може би е добре да спреш да помагаш, да оставиш това на тези, които са защитени и пишат навсякъде и да наблюдаваш резултата.
                            Краят на който е предизвестен за всеки трезвомислещ.
                            Аз и другите ще наблюдаваме с интерес безплодните им опити.
                            Жалко само за потърпевшите.
                            Би могъл да се включваш само след изрична молба на потърпевш или молба от друг потребител.
                            След като проблема се забатачи тотално.
                            Тогава не виждам след като са изчерпали собствените си нищожни възможности, какви аргументи биха имали против теб.
                            Разбира се не завинаги, само докато си научат мястото. А това ще е бързо.
                            Техническите инвалиди - каръци и техническите галоши, които дават "99 % верни" предположения, които се оказват неверни, не са мой проблем.

С отношението си спрямо мен и спрямо други колеги, те просто си избиват комплексите за малоценност.

Накратко - керванът си върви а кученцата си джафкат. Понякога се налага да ги сритваш, но това си е в реда на нещата
                            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:54.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                              Абе какво само скимтите вие двамата,хайде виж поста отгоре и кажи ,че няма грешка....ебати дребнавите душици.
                              Ти правеше цели грешни абзаци,какво се пениш сега,затова хората ти го натякваха.
                              Друже, за да коригираш някой, трябва ти самият да не правиш грешки. А мен ме коригираха за неща, които те самите бъркат. Ето това е проблемът на българина - аз съм безгрешен, а те бъркат и ще им го натяквам и разгласявам. И не мога да разбера защо сега ти се бъркаш
                              А и аз пишех от телефон, от там ми е отврат

---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:09 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Техническите инвалиди - каръци и техническите галоши, които дават "99 % верни" предположения, които се оказват неверни, не са мой проблем.

С отношението си спрямо мен и спрямо други колеги, те просто си избиват комплексите за малоценност.

Накратко - керванът си върви а кученцата си джафкат. Понякога се налага да ги сритваш, но това си е в реда на нещата
                              Мдаааа, продължавай да джафкаш, Ник достатъчно те сритва

Comment

• ...
                                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:42.

Comment

Working...
                                X