View Full Version : Общи приказки, свързани с АР 164
Pages :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
Тъй...
Накладки ICER - 50 лв., ATE - около 110 лв., JURID - 96 лв., рикамби към 260 лв. Чудя се какво да си избера. Само Ицер са налични. :not-fair:
MILEN 76
14-04-2009, 18:40
Тъй...
Накладки ICER - 50 лв., ATE - около 110 лв., JURID - 96 лв., рикамби към 260 лв. Чудя се какво да си избера. Само Ицер са налични. :not-fair:Цели 260 малей :shocked: Аз бих заложил на ATE.
214 лв., корекция. :crazy:
И аз към АТЕ съм тръгнал, само да се навият да ги доставят.
life style
14-04-2009, 22:03
тъи и тъи съм тръгнал с въпросите.......начи до лапмичката на таблото за подгрева на седалите , и като пусна подгрева и светне лампата и ф дясно от нея се вижда другка лампичка , на нея е нарисувано 4 гуми с 2 моста и диференциал ли не знам кво е, е че за кво е ? хахаха , лампата не светва просто от ярката светлина на другата лампа и тая с колелцата се забелязва ! хах
MILEN 76
14-04-2009, 22:23
тъи и тъи съм тръгнал с въпросите.......начи до лапмичката на таблото за подгрева на седалите , и като пусна подгрева и светне лампата и ф дясно от нея се вижда другка лампичка , на нея е нарисувано 4 гуми с 2 моста и диференциал ли не знам кво е, е че за кво е ? хахаха , лампата не светва просто от ярката светлина на другата лампа и тая с колелцата се забелязва ! хах
това го нямаш тъй че не се претиснявай.Предполавам че е за тея с Viskomatic Доста голям кът.ИСКАМ ТАКАВА АМА НЯМА.Демек 4x4 .На италиано пише това TRAZIONE INTEGRALE (anomalia nel sistema).дъра дъра.Вчера си преинсталирах windowsa като го свърша ще го преведа всичкото и ще гопостна.Поне ще се опитам:prescription:
Някой трябва да черпи за габаритите :rotfl:
То освен габарити се оказа,че и левия фар на къси не свети.Там обаче се осъмнихме фабрично да е така.:rotfl:
Те италиянците фабрично не всеки път слагат габарити ;) само фасунки слагат, пък ако собственика иска да си сложи габарити :rotfl:
За фара - като слизахме надолу от поляната светеше. Няколко пъти в огледалото го видях и се чудих защо кара на фарове. :bad_evil:
Е па я винаги си карам на къси. Що немаХ габарити (сега имам - Боби ко пиеш?). Отде да знам че фасунги има. Па требало и крушки да сложим. Я да ги таковам тия талянци - па оно те нищо не са ми казали.:rotfl:
А крушката на късите е горнала по пътя надолу - че му напрайм на бай Григор рекламация - той ми ги подари, па не ми каза че след три години само и че изгорат.
MILEN 76
14-04-2009, 22:54
това го нямаш тъй че не се претиснявай.Предполавам че е за тея с Viskomatic Доста голям кът.ИСКАМ ТАКАВА АМА НЯМА.Демек 4x4 .На италиано пише това TRAZIONE INTEGRALE (anomalia nel sistema).дъра дъра.Вчера си преинсталирах windowsa като го свърша ще го преведа всичкото и ще гопостна.Поне ще се опитам:prescription:Почваме с превода:
Пълна тяга (аномалия в системата)La spia si illumina all`avviamento per alcuni secondi:И пътепоказателните светлини на добра воля за няколко секунди:"ТОЯ БЪЛГАРСКИЯ НЕ Е МНОГО ТОЧЕН АМА НА"ПРОДЪЛЖАВА:durante la marcia la spia si illumina quando viene rilevata un`anomalia nel sistema della trazione integrale.По време на предавка illuminaviene ще бъдат открити в светлината на аберация в системата на пълна тяга.ПЪЛНА ЛУДОСТ НЯКОЙ ДРУГ ДА ГО ПРЕВЕЖДА.:prescription::Silent:
MILEN 76
14-04-2009, 22:59
google викаш се ебава ;)
Не babylon абе по точен е от гоглето амо то си е цяла наука докат го изучиш
:crazy: има още за превеждане ама може утре.
Лампата ще светне на контакт за няколко секунди. По време на движение лампата ще светне ако е налице проблем с 4х4 системата.
Накратко и на български. :prescription:
MILEN 76
14-04-2009, 23:11
Да и аз така си и мислих.Имам един въпрос бившата 2,0 v6 turbo е отдавна брак ама тука в Бургас продадох по по предната 2,5тд с регистрация PB7201AB май бяха последните букви.Ако някой се познае да пише.Какво ли стана с тази колица.:waving:
MILEN 76
14-04-2009, 23:54
Айде честита важна тема за 164 в раздел 'представете се'.
Можете да качвате снимки там на возилата си. :new_Eyecrazy:Тая тема не може ли да се премести тука?Само питам?
Тая тема не може ли да се премести тука?Само питам?
Maй администратор трябва да го свърши - а те са малко дефицит напоследък ;)
MILEN 76
15-04-2009, 00:20
Аз само да попитам.Те за това не бият.Ми айде дайте ги тея администратори де.На темичката мястото си е тука поне според мен.:big_bow_down:
Всички са там, съответно и нашата. :pp:
Ето днес бързах за работа: :waving:
Всички са там, съответно и нашата. :pp:
Ето днес бързах за работа: :waving:
хе хе къде набра тази скорост ??? по кои път
Пътя за Калотина.
Накладки АТЕ - корекция - 170 лв., 40 дни доставка. :not-fair:
И май отиваме на вариант Бендикс - 92 лв., вероятна доставка след великден. :)
Недей бендикс, мнооог скърцат. Имам няколко приятели с такива и навсичките им скърцат накладките.:pokey:
Е недей, ама други ако взимам, трябва да са някакви от 50 лв. И съвсем не е ясна работата...
Защо не вземеш Феродо? Тази силвър серията дори им е с гаранция и изглежда ама наистина много истински!
MILEN 76
17-04-2009, 11:24
Тук при нас в Бургас в Софияекспорт.
Ще го видим каква му е цената... Ако не е над 70 лв., ще се усъмня в него. :bored:
Хм, сложих си разходомер в подписа. :evil:
MILEN 76
17-04-2009, 17:21
Този разход да не като работи на място:rotfl:
Хм, на място... Ще видиш като падне на 10.5 (пропан-бутан). :) Ще си мечтаете с дизеляците за толкова евтина возия. :photo: Засега е само за 2 зареждания, щото ме мързи да нанасям за миналата година числата. Но оттук-нататък ще ги нанасям де.
MILEN 76
17-04-2009, 17:46
нафтичка бол....:sleepy:
Бол, ама после - що не ще да пали :pokey:
Така. Изчезвам за Стара Загора. Айде леки празници.
Хм, на място... Ще видиш като падне на 10.5 (пропан-бутан). :) Ще си мечтаете с дизеляците за толкова евтина возия. :photo: Засега е само за 2 зареждания, щото ме мързи да нанасям за миналата година числата. Но оттук-нататък ще ги нанасям де.
Понеже много се притесних че дизела вози скъпо си купих 166 2.0ts 16V 155 к.с.с газов инжекцион.Кеф ти нафта,кеф ти газ.
MILEN 76
17-04-2009, 18:49
опс....:spam: Май на колите с...... има нещо такова:gas:
:rotfl:
life style
18-04-2009, 14:32
ае каде трябва да се вържат тея кабелчета на задната запалка ?
Бол, ама после - що не ще да пали :pokey:
Така. Изчезвам за Стара Загора. Айде леки празници.
Не ми се вярва да се возиш по евтино от мен ( примерно ) , иначе за паленето си много прав !
Но за една година съм й избил парата и се качваме на друга :D
Ако на някои му се гледат красиви 164-ки ето!
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33685
На мен пък ми се счупи предна дясна пружина така както си карах с 90 по магистралата.Нито съм минал през дупка нито нищо.То по нашите магистрали къде ли има дупки и неравности.:dunno:
Как не те е срам да говориш така - дупки няма такова нещо.
Много кофти за пружината. Ако мога да помогна свиркай.
п.п. Изрових плафона. Като имаш време да се видим за по бира и да ти го дам.
MILEN 76
20-04-2009, 21:31
Знам едно купенце от 2,0V6 turbo.Някой да има идея къде може да има мотор.Че ми идват едни идей...
Как не те е срам да говориш така - дупки няма такова нещо.
Много кофти за пружината. Ако мога да помогна свиркай.
п.п. Изрових плафона. Като имаш време да се видим за по бира и да ти го дам.
Добре,че успях без проблеми да се прибера.Иначе щеше да помогнеш със сигурност.
Следващите 3 дена съм на работа и после ща звънна да се видиме.:cheers:
2 дни. Не си внимавал в графика. :devil:
Аз пък си карам днес по 'Тракия' на темпомат, пускам си ляв мигач да изпреваря и шах - темпомата изключва и АБС светва. Спрях на първата бензиностанция, угасих, запалих и пак на път. Мина не мина време - пак същото - пускам ляв мигач - темпомата спира и АБС светва. Първо реших, че :wein: ми е дошло в повече.
Между другото отстраних проблема. На 2-рото спиране вчера. :devil:
Добре,че успях без проблеми да се прибера.Иначе щеше да помогнеш със сигурност.
Следващите 3 дена съм на работа и после ща звънна да се видиме.:cheers:
Знаеш, че трябва само да свирнеш и долитам.
Виж си графика и аз съм на линия :big_beer: сега както се и затопля... ще трябва да си намерим шофьори
Между другото отстраних проблема. На 2-рото спиране вчера. :devil:
Сподели какъв беше де, не ни дръж в напрежение.
Абе чакайте сега да ви кажа какъв идиот съм. От известно време колата прекъсваше и аз си мислих дюзи. Да ама не отидох и си купих бобина, защото едната не даваше искра на четвърти цилиндър. Прибирам се доволен с бобината и си викам готово. Да ама не и другата се бъгна и то на два цилиндъра. Айде пак за бобина (до Драгичево) връщам се и пак греда - искра от време на време в някой цилиндър и това е. И накрая тъпото добре, че се сети да си запише смяната на маслото и разбирате ли успях с моя голям умствен капацитет да сметна, че съм минал 70 000 км. без да сменя свещи и кабели. Айде за нови свещи и о'чудо колата литна. А аз няколко месеца я псувам и и вадя душицата. И те така сега си имам бобини на килограм, щот съм много умен.
Между другото били спрели от производство на Голдън лодж.
Сподели какъв беше де, не ни дръж в напрежение.
А, то голямото напрежение. :)
Имало е лош контакт в левия стоп явно.
Между другото били спрели от производство на Голдън лодж.
И аз това го установих наскоро в магазина . Затова сега съм с NGK но чувам някакви слухове ,че в Гърция се намирали още .
MILEN 76
22-04-2009, 13:37
Alfa Romeo е една от малкото автомобилни фирми по света, които съществуват благодарение на легендарното си име. Въпреки че спортните успехи отдавна са останали в историята, а едва ли някога ще се повторят. Alfa Romeo се купува главно по емоционални причини, не толкова от икономически или други съображения. Рекламните мениджъри на италианската фирма добре са разбрали това и винаги наблягат именно на този факт. Ето два примера: “Който работи много, трябва на връщане към дома да чувства удоволствието от шофирането”, или пък “Дори преуспелите бизнесмени трябва някога да изживеят детската си мечта”. Тук се вижда най-точно как рекламната стратегия преплита имиджa и митa за ав*то*мо***бил, чийто праотци са вър*вяли от побе*да към победа на състезателните писти и рали-шампионатите (отдавна, много отдавна)...
Може би Alfa Romeo 164 показва най-точно философията на заклетите “алфисти”, хората за които простo друг автомобил не съще*ствува. Още преди десет години, веднага след презентацията на новия топ-модел се заговори, че най-после на пазара има отново истинска Alfa. С екстравагантна, елегантна каросерия, сътворена от майстора Пининфарина, притежаваща магическото качество да привлича погледите на зяпачите. Alfa, която и днес, когато се появява достойният є заместник Alfa Romeo 166 не изглежда остаряла. Друг важен момент е фактът, че това бе първият модел на Alfa Romeo, който нямаше абсолютно никакви проблеми с основният враг на всички италиански автомобили - корозията. Защо обаче спортната лимузина нямаше никакви шансове срещу главния си съперник - BMW с неговата фамозна “петица”?
Във всеки случай причината за неуспеха не може да се крие в двигателите. Всички, от най-малкият - 143 к.с. до най-мощният-232 к.с. са типични представители на италианската автомобилна школа - с типичен звук, който кара “алфистите” да настръхват, с неповторим демараж, който изхвърля назад неподготвения пасажер. Съвсем естествено е за заклетият маниак да не съществува алтернатива за V-образния, шестцилиндров двигател с ходов обем 3 000 куб. см и мощност 232 к. с., наричан неслучайно Bella Maccina. За по-малко придирчивите обаче е абсолютно достатъчен базовия двигател-четирицилиндров, с мощност 143 к.с., с двойно запалване /по две свещи на цилиндър-Twin Spark/. Въпреки че е особено икономичен, турбодизелов двигател с ходов обем 2 500 куб. см и мощност 125 к.с. едва ли може да удовлетвори изискванията на истинския “алфист”. Подобно на BMW, спортният имидж на марката трудно се връзва с дизела.
Тъй като повечето модели на Alfa Romeo 164, предлагани в България са от първите две години на производство - 1988-1990 год., трябва да предупредя заинтересованите за някои типични дефекти, проявяващи се точно при тях. Най-големи неприятности, изразяващи се в ремонти за по няколко хиляди германски марки, носи гуменият ангренажен ремък. Ако не се смени на 60 000 км пробег има голяма опасност от скъсване или прескачане, което води до основен ремонт на двигателя. Чувствителни са и клиновидните ремъци, задвижващи водната помпа, алтернатора, сервото на кормилното управление. Ако не се следят внимателно дузината сигнални лампички по арматурното табло, скъсаният ремък също води до голяма беля - най-малкото прегоряла гарнитура на цилиндровата глава. Друг малък и евтин детайл също може лесно да развали настроението на “алфиста”. Става дума за поплавъка, показващ нивото на охлаждащата течност. Намира се в пластмасовия разширителен съд, често блокира и червената лампичка на таблото започва да свети. След като се убеди, че антифризът е достатъчно, шофьорът забравя за него, “свиква” със светещата непрекъснато предупредителна лампичка и когато наистина има дефект е вече твърде късно. При другия характерен дефект за първите години на производство - блокирало реле на бензиновата помпа, автомобилът просто спира и срещу 150 DM трябва да се купи резервна част.
През последните години на производство на Alfa Romeo 164 “детските болести” са вече победени и се срещат много по-рядко. Останали са обаче някои типични недостатъци, които преследват този модел до последните му дни. Съвсем по италиански електрическата система никога не оставя собственика без нерешен проблем. Като се започне от блокирал сервомотор на електрически задвижваните предни седалки, контролния дисплей на арматурното табло и се стигне до елементарните ключенца, реленца и други спомагателни елементи. Те са истинско евтино “удоволствие” в сравнение с дефектите по спирачната система. Тук естествено вина имат и собствениците, според стила на каране. А добре е известно, че “алфистите” са агресивни шпорачи. Затова, често се подменят накладките на предните спирачки, като на две техни смени трябва да се калкулира и стойността на спирачните дискове. При най-мощните двигатели предните гуми едва издържат 30 000 км. пробег - всяко удоволствие се плаща скъпо. Ауспухната система също не е от най-издържиливите детайлите - без катализатор струва около 1 200 DM.
Поговорката “малките камъчета обръщат колата” много точно пасва на Alfa Romeo 164. Без да има сериозни дефекти, серия от дребни главоболия пречат на пълното щастие на собственика. Но истинският “алфист” е готов да живее с тях. За него е по-важно, че управлява истински расов автомобил - “макина нервоза”. Може би именно затова, койт един път е имал Alfa Romeo, до края на живота си трудно сменя марката, въпреки главоболията.
Александър Хранов
Абе на ей затуй са си хубави то това малко старичко ама нали за това са тея общи приказки.
:photo:
life style
22-04-2009, 17:21
машала, доста добре написано, всичко ме зарадва освен тее писания с често срещаните проблеми хах :pokey:
virusalfa
22-04-2009, 23:37
И аз това го установих наскоро в магазина . Затова сега съм с NGK но чувам някакви слухове ,че в Гърция се намирали още .
E какъв е проблема да си вземеш Шампион например?
Нечам шпионки ;)
Ае ти одиш по-често до гръцко напълни един багажник Голден Лоджи а после тия дето с с Т.С. и агне ще ти заколим за Димитров ден :BBQ:
Те точно това направих само дето не са четири електродни, но колицата си бачка перфектно - като стрела е. Да се е.а у дюзата куха. А и за да е всичко както трябва си затрих винтчетата на капака на свещите и сега е грозотия.
А и за да е всичко както трябва си затрих винтчетата на капака на свещите и сега е грозотия.
Купуваш си болтове м6х15 с шестограмна глава за да са в тон с останалите и си готов ;)
Мерси за инфото. То няма в какво да са в тон щот кухара си затрих всички по най-дебилния начин - просто ги забравих на кочината. Нищо аз сега така или иначе не мога да си отворя капака...Като я закарам при Румен за шарнири тогава.
Тез дни ще дойдат и предните накладки. Задните са тук вече.
MILEN 76
06-05-2009, 09:50
Всички които носят името Георги,Гергана и т. н. да им е честит празника :drunk::drunk::drunk:
MILEN 76
17-05-2009, 16:16
Абре хора вие как сте с климатиците.Аз се кефя и разхлаждам вече с пълна сила.Днес я измих и мотора измих но след час като тръгнах да паля и каза няма,брех голямо чудо по едно време и дойде музата и запали.От де да знам че била с характер.:rotfl:
НЯкои имат, а някои нямат :new_Eyecrazy:
Засега се отказах да го проверявам колко е пълен. Бързо вдига налягане, което означава, че има достатъчно неща в системата. Ако лятото имам съмнение, ще го проверя.
life style
17-05-2009, 16:56
аз ся като захлебя на 22-ри ]ше го заредя и ше видим как ше е, дано няма нищо за смяна и да си работи добре :please:
ся да питам друго, не знам дали някои има таа екстра със затъмняването на огледалото ама дано някои знае, как се проверява дали работи, затъмнявам ся отзаде окото с пръст обаче нищо не става, слагам пръста и отпреде и пак нищо не стаа, как мога да го проверя длаи бачка ?
Може би по-скоро да го осветиш с нещо...
MILEN 76
17-05-2009, 19:46
Ма ти и преведи бараво на теб.:big_whoops:
ся да питам друго, не знам дали някои има таа екстра със затъмняването на огледалото ама дано някои знае, как се проверява дали работи, затъмнявам ся отзаде окото с пръст обаче нищо не става, слагам пръста и отпреде и пак нищо не стаа, как мога да го проверя длаи бачка ?
Ако искаш да ти светна отзаде с 10 000 К някъде на тъмно да видиш ?
:Tease:
А ако искаш и колегата от 8-ми блок ще извикаме и двамата да ти светим с по 10 000
а после то се знае за бирата (за мене количка )
life style
17-05-2009, 21:23
божее тъп съм тъп съм, ма чак толкова не подозирах хаха
то верно че тряя го осверя, и аз викам, бе туи бачка ли де еба маика му, начи ше го светнем ! продължете си със старата тема, че да не са излагам повече !
Ма ти и преведи бараво на теб.:big_whoops:
Ни въ разбрах :)
MILEN 76
17-05-2009, 21:57
:rockon:
MILEN 76
18-05-2009, 16:32
Да ви се оплача.Защото тая Българска държава в кавички е измислена държава от където и да я погледнеш.Та днес получавам наказателно постановление номер... от 04,02,2009 от Община Бургас (дали е община докат може всеки да граби даже нашия обичан к**т на който му правих една инсталация в магазин на О***а и се криеше тогава преди около 5 години)Та акта е за неправилно паркиране върху тротоара в к.с М.Рудник по чл.8,ал.1,т.1 от наредбата за опазване на обществения ред (www.burgascouncil.org/docs/obshtestven%20red.DOC)Но аз бях в колата как така решиха че съм паркирал,другото което е че мястото не е обособено по никакъв начин с знаци (каквито и да са ) другото което е че отказах да разпиша акта което си е мое право.Има и още бая членове и алинеи в последствие ма да не сам адвокат (на едната ме карат направо принудително да декларирам чл.17,ал.2 )Ма аман ти и държавата та утре с адвоката и ша са гледаме умно с тях че ми писна че и отгоре на това и цели 100 лева искат.А аз искам да ги запитам уважаимите политици знаят ли как обикновения човек вади тея пари.Но за тях по лесно е да ги отнемат.Да сте живи и здрави но ви гарантирам че от мен и стотинка няма да видите.:guillotine::guillotine::guillotine:
Нека пишат ;)
В съда са по разбрани от тях .
На един полицай му стана тъпо когато му го казах , и вика : Е к`во ше обжалваш ли ?
За всичко бих обжалвал освен за алкохол но там вероятноста да ме гепат е нищожна защото не употребявам и капка дори и да не карам .
Акт ми падна заради запетайка и прочее препинателни знаци само да отбележа а полицая стана за смях , че е и от квартала и се познаваме . Е и члена беше малко фейк ама за запетайката го сцепихме от базик после ;)
MILEN 76
19-05-2009, 16:49
Днес с адвоката жалбата е заведена съответно по канален ред.Дело чакам до месец(ама знае ли човек може и след лятото като се има предвит че постановлението пристига след 5 месеца):goodnight:
Да ви се оплача.Защото тая Българска държава в кавички е измислена държава от където и да я погледнеш.Та днес получавам наказателно постановление номер... от 04,02,2009 от Община Бургас (дали е община докат може всеки да граби даже нашия обичан к**т на който му правих една инсталация в магазин на О***а и се криеше тогава преди около 5 години)Та акта е за неправилно паркиране върху тротоара в к.с М.Рудник по чл.8,ал.1,т.1 от наредбата за опазване на обществения ред (www.burgascouncil.org/docs/obshtestven%20red.DOC)Но аз бях в колата как така решиха че съм паркирал,другото което е че мястото не е обособено по никакъв начин с знаци (каквито и да са ) другото което е че отказах да разпиша акта което си е мое право.Има и още бая членове и алинеи в последствие ма да не сам адвокат (на едната ме карат направо принудително да декларирам чл.17,ал.2 )Ма аман ти и държавата та утре с адвоката и ша са гледаме умно с тях че ми писна че и отгоре на това и цели 100 лева искат.А аз искам да ги запитам уважаимите политици знаят ли как обикновения човек вади тея пари.Но за тях по лесно е да ги отнемат.Да сте живи и здрави но ви гарантирам че от мен и стотинка няма да видите.:guillotine::guillotine::guillotine:
Миленски, успех братле - сцепи ги дебилите. Успех.
Истината, е че не трябва да се предавате, а да се борите до край за правата си, особено срещу КАТ и др. държавни институции, които гледат само как да накажат (измамят). Успех стискам палци!
Към всички със Супер-ки след 12.95 - на предния капак, на решетката имате едни хромирани лайстнички. Как се закрепват те там?
MILEN 76
20-05-2009, 16:49
Отивам да видя.
Ми така като гледам не са лепени ми нещо като берд и е обрнат от вътрешната страна на решетката (като...брех не мога да се обясня)Преди да ги сложат може и да са им капнали нещо но не ми се иска сега да ги разглобявам.
Благодаря.
Имам идея да си сложа и аз такива, малко оптичен тунинг/мунинг да направя. :punk:
Днес успях да си ремонтирам датчика за ниво масло... :) 2 пъти сработи, пък да видим натам.
Айдееее.... Вие колеги от 164 раздела, не си губите времето - първо този за налягането, а сега и този за нивото. ЕВАЛА! :lol_sign: Ще споделиш ли как я направи тази магия, защото аз съм го разглеждал моят и ми изглеждаше...(как да кажа) непонятно, та ако споделиш ще черпя бира - МНОГО!
Ами моя представлява 2 пластинки/ контакти, като на единия е навита жичка. Предполагам при контакт жичката се нагрява и ако контактите са във въздуха, отварят. Ако е потопен в течност - не отваря. При мен винаги стояха затворени - т.е. все едно винаги имам масло. Днес си играх с датчика - показваше 120 ома. Малко раздалечих контактите /намалих силата на притискане/ - започна да свети постоянно. Така няколко пъти натисках, отпусках и накрая стигнах до положение 15-20 ома и работещ датчик. В общи линии това е. Както казах, не знам колко ще изкара така. Подозирам не много.
Днес успях да си ремонтирам датчика за ниво масло... :) 2 пъти сработи, пък да видим натам.
Опаааа я разкажи , че моя ми вади очите и съм го прекарал през резистор ;)
При мен никога не е светело за масло. Затова първо откачих едната жица на датчика, за да тествам веригата до таблото. Тогава лампата си светна. Оттам-нататък си играх само с датчика. Цялата игра беше с пластинките вътре.
А при мене не искаше да гасне . :lol:
Такаааа...
Смених и масълцето, сега работи по-тихичко машинката. Една купчина пари за филтри, ама какво пък. Купих си и самозалепващо фолио за решетката. Ще прилича на суперка след 12.1995. :)
Колегирвърти ми се 1 мисъл от известно времермисля да вземам 164 2.0 t.s super. Има за по 3 000 добри машинки. Дайте съвет.Имаше и газ тая дето я гледах.Какви са и данъците?:unsure: Иначе съм влюбен в нея:hitbycupid:
Колегирвърти ми се 1 мисъл от известно времермисля да вземам 164 2.0 t.s super. Има за по 3 000 добри машинки. Дайте съвет.Имаше и газ тая дето я гледах.Какви са и данъците?:unsure: Иначе съм влюбен в нея:hitbycupid:
Данъка и според местоживее може да провериш ТУК (http://pariteni.bg/Calcs/13/1ff1de774005f8da18.html)
За разход на ГАЗ може да видиш в подписа на колегата didod с газов инжекцион а с изпарител около 13/100 във Варна .
Взимай без да мислиш ще останеш очарован ако е читава .
Така аз да питам тука за да не отварям нова тема .
На някого да му се намира външна предна лява дръжка преди фейслифта ако има значение ,че не знам дали са различни а не ми се ходи до другия край на квартала за да сверявам с на колегата life_style дръжките ;)
Данъка и според местоживее може да провериш ТУК (http://pariteni.bg/Calcs/13/1ff1de774005f8da18.html)
За разход на ГАЗ може да видиш в подписа на колегата didod с газов инжекцион а с изпарител около 13/100 във Варна .
Данъка на Бабата е ~180лв.
Разход
* извънградско - по-малко от 7л/100км - А95Н
* градско - около 10л/100км - А95Н
Нормално е да имаш некви ядове с кола като тази, но друга такава няма.
Данъка на Бабата е ~180лв.
Ako е минала 14 годинки вече е ~180 ама ако е под 14 е около 250 ;)
Данък 36лв, на 21 години:moon:
Данък 36лв, на 21 години:moon:
Ама на ВМ -а нали ?
На ТС на 18 години във Варна е :
мощност на автомобила 148 к.с.
адрес на собственика (община) Варна
автомобилът е над 14г.
катализатор Не
размер на данъка 179.55 лева
Боби, ти къде се губиш ве? :notify:
външна предна лява дръжка преди фейслифта
Някъде из скрапа не остана ли на някого една дръжка , че е доста неудобно да влизаш през другите врати ;)
П.П. Намерих втора употреба 35лв лв Италянеца -Варна + 10лв боядисване за да сме в тон с колата ;)
virusalfa
02-06-2009, 16:06
Нова дръжка е около 50-55лв
Нова дръжка е около 50-55лв
Име на продукта: Дръжка предна лява
Производител: FIAT
Описание на продукта:
Каталожен номер: MI80360
Оригинален номер: 60780071
Цена на продукта: 66,50 лв.
(Цената е с включен ДДС) Без транспортните разходи
Tова е цената ТУК (http://www.axm-auto.com/index2.php?brand=3&model=50&modif=473&cat=122&subcat=123&prod=2486&numenkl=1&show=1) а във Варна при талянеца нова е 70лв с ДДС
Предна дясна е 45лв а задните са по 38 и пак трябва да се боядисват защото са черни
Не знам защо имат разлика - предполагам пазарна икономика ;)
Боби, ти къде се губиш ве? :notify:
На лекций по 12 часа,на уроци, уча за изпити, абе як купон.:notify:
По дяволите! С това фолио не стана. Трябва по-тънко да търся сега. Отделно при италианеца няма десни калници за суперка. Крива работа. И накрая лайстната на таблото, под челното стъкло, се сцепи вчера.
За какво пък ти е калник:notify:
Заради лайстната, много добре знаеш.
Заради едно копче цял балтон ли ще купуваш ? :notify:
Ми помислих,че са го устъргали някъде.:notify:
Абе не се занимавай с глупости.Лепни една лайсна с такива размери от тия дето ги продават на метър! Аз имам страничнем мигач да сложиш и работата ще заспи!
Мигач си имам, повече не ми трябват.
Тея дни трябва да идват накладките и решетката с гумения маншон за вратата.
А - и кажи на брат ти, че май са ми маркирани фаровете. :no:
Никой няма да ти гледа дали са маркирани или не.Гледат дали има стикер на стъклото.
Айде честит ти рожден ден, Боби! Всичко най-хубаво ти пожелавам! :holiday2:
Опааа
А честито и от мене
MILEN 76
03-06-2009, 10:40
Жив здрав.И да почерпиш Боби.:birth1:
:cheers:Мерси,мерси.Като се видиме ще почерпя.
Аз намазах вече :thumbup:
Благодаря, колега.Щом я взема ще пиша.Толкова ми харесва,че взимам без да мисля, да става каквото ще, обичам я тая кола:new_Eyecrazy:
Благодаря, скоро ще се похваля
Ха честито на патерица и от мен. Да си жив и здрав (и успешно взимане на изпитите :book:)
MILEN 76
03-06-2009, 20:29
Ха честито на патерица и от мен. Да си жив и здрав (и успешно взимане на изпитите :book:)
Туй СЪПРОМАТА кофти нещо....:rotfl:
Айде човече, наздраве на патеричка и от мен.
Жив, здрав и късмет!
И да те слуша бабата.
Мерси на всички.:holiday2:
iv4oto_77@abv.bg
04-06-2009, 10:35
някой виждал ли е такова нещо на живо
А сикана , бе?!? 164 комби? До тоя момент можех да си заложа главата , че такова животно нема :brickwall::spell:
Боби, га ше тургаш фаровете? :evil:
Мислех днес,ама нещо ми е кофти след снощи и май ще остане за по-натам.А и трябва да измисля как да преработя инсталацията без да режа кабели и букси.
С преход с букси от старата към новата инсталация. Поне са АМР всичките букси.
Открих защо все ми тресе предницата.
На старата са доста по-различни буксите.Ще видя как ще го направя.
Що ти тресе предницата?
Ами май джантите отпред не се центроват точно при монтаж 'надве-натри'. Т.е. - централния отвор на джантата не ляга на главината и ако не се стягат болтовете внимателно, за да я центроват, застава накриво и така. Подскача нагоре-надолу. Ще си търся или правя втулки за там.
На старата са доста по-различни буксите.Ще видя как ще го направя.
Що ти тресе предницата?
Аз пуснах един кабел от някъде до клуча къси-дълги.Ако искаш ще разглобя да видя точно че беше одавна.
Преди време бях пуснал снимката и ми казха, че било фотошоп, но след като разбрах, че има и 155 комби концепт може и тук да е такъв случая. Със сигурност не се движи по пътищата.
164 комби съм виждал на живо.За другите не знам ама ето:
Мен ако питате, добре, че не е пуснато в производство. :clap:
На живо - не. Само по снимки. Ма да ви кажа честно - добре че не са го пуснали братята талянци у производство - щото можеше да доближим леко Фиат Мултипла-та (което е доста трудно постижимо). Ако имах те такава 164 (не коментирам, че в момента на покупката е требвало да съм мнооооооо, доста и повече пиян и хич въобще без очилите) - направо щех да я окълцам с флекса докат заприлича на пикап (мама и стара и кочина). А най-задните странични джамци щех да ги подарим на най-големия си враг да си ги сложи на дограмата на кенефа.
Соро за спама.
164 комби съм виждал на живо.За другите не знам ама ето:
Колега 164 td, ако наистина си го видел с очите си това нещо (ще ми се да се съмнявам в което) - казвай веднага киде е жувотнуту че пала флексата и ида со страшна сила.
Наистина ли си го виждал на живо??? Честно!:respect:
Колега 164 td, ако наистина си го видел с очите си това нещо (ще ми се да се съмнявам в което) - казвай веднага киде е жувотнуту че пала флексата и ида со страшна сила.
Наистина ли си го виждал на живо??? Честно!:respect:
В град Vilvoorde на паркинга пред един магазин.Може би година стоя там с изпуснати гуми но вече я няма.Сигурно са я вдигнали.Джантите и бяха оригиналните алуминиеви от стария модел с 5 дупки и това ме наведе на мисълта 4е е дизел.
Ами явно има. На едните снимки е старата 164-ка с пет болта на джантите, а на другите междинката с четири дупки. Пък и колегата казва, че е виждал. Явно са много редки (за щастие). Не ми се връзва подобен автомобил и комби версия... Въпреки, че на фона на други комбита не изглежда толкова зле.
не доумявам как талянците са нарисували такава грозна като чук кола:roll: добре,че не се среща често ,щях да се срамувам:blush:
В град Vilvoorde на паркинга пред един магазин.Може би година стоя там с изпуснати гуми но вече я няма.Сигурно са я вдигнали.Джантите и бяха оригиналните алуминиеви от стария модел с 5 дупки и това ме наведе на мисълта 4е е дизел.
О ужас. Значи вси пак и това нещо се е търкаляло по пътищата....
Мисля, че поне в Булгаристан нема.
Боби, няма ли да се наложи преработка на инсталацията за новите фарове? Все пак от 1 минаваш на 2 крушки.
Преди малко приключих с монтажа на новите фарове.За сега не се получи много добре.Ще трябва да ги донапасна спрямо калниците и бронята.:roll:
Оносно инсталацията... на старите има обща маса за габарити,къси и дълги.На новите има обща маса само на габарити и къси.Дългите са на отделна маса.Вързах ги както си трябва късите и за дългите пуснах нова маса само за тях.Така както трябва да е.Мигачите са си с отделен + и маса.Цветовете на кабелите на старата и новата са еднакви.Бях решил да ги оставя така както със старите фарове,но в точния момент се появи колегата "жичкаджия" и реши проблема с превключването на къси - дълги с един диод направо на буксата на ключа.Сега всичко е како трябва.На къси си светят къси на дълги светят къси и дълги.:bounce8:
MILEN 76
06-06-2009, 21:43
Ами да са ти честити тогава.И без аварийно светене....:dance:
Сега с тази схема на се ли получава примигване на късите при превключване?
kolegi imam 164 sutrin kato palq ne mi darji oboroti i cqlata treperi!!! dneska daje mi ogasna mojete li da mi kajete na kakvo se dalji tova i kade e problema
1. Пишем на Кирилица
2. Алфата освен ,че е 164 с какъв мотор е - дизел , бензин , коя година е .
3. От къде си за да знаем към кого да те насочим .
4. Не пиши едно и също нещо в няколко теми .
Еи са ш и метна един боб.
MILEN 76
09-06-2009, 11:11
Таман си мислих за теб га ли ша додеш с боба :rotfl:
lamborghini miura sv
09-06-2009, 11:17
На мен пък ми харесва 164 комби! В немското мобиле бях гледал и BMW 732 (E 23) пак комби
1. Пишем на Кирилица
2. Алфата освен ,че е 164 с какъв мотор е - дизел , бензин , коя година е .
3. От къде си за да знаем към кого да те насочим .
4. Не пиши едно и също нещо в няколко теми .
ам 2.0 т.с. бензинова е и сам от бургас
И боба тъи показа ама за града не бях сигурен.
И боба тъи показа ама за града не бях сигурен.
батка май си решил да се дразниш с мен нешту зашто така?
Еи са ш и метна един боб.
Стар ти е боба , а и най вероятно не е тукашен а е някой Белгийски :wow:
@remixa
1. Моторче за празен ход за почистване
2. Някъде взима (смуче) излишен въздух . На интейка (смукателния колектор ) има едно маркуче виж го да не е напукано - тънко колкото цигара е .
3 Кабели свещи
4. Дроселовата клапа
5. Буксата на дебитомера
6. Бензинов филтър задръстен - проверен ли е ?
Като я изфорсираш - форсира ли се или глъхне , когато загрее пак ли гасне ?
Ако я караш по сервизи колегата MILEN 76 да каже къде има читав сервиз за Алфи в Бургас , аз се сещам за Радо от Поморие и за MILEN 76
@lamborghini miura sv Всеки има право на лош вкус .
батка май си решил да се дразниш с мен нешту зашто така?
Тук се стараем да пишем грамотно и да даваме изчерпателна информация за проблемите които имаме не бих казал ,че някой се е заяждал с тебе :smoke:
мерси колега ам като загрее непражи така и докато загрее прекасва леко някаде от 2 до 3 оборота
Да попитам има ли някои колега от София свободен утре по обяд да ме посреше на летището?Бях се разбрал с колегата Бонев но му изкочи ангажимент в работата.Не познавам града и бакшишите ме разкарват по час и кусур до автогарата.Плащам и почерпвам.
Ако кацаше на летище Варна за мен щеше да е чест и удоволствие да те откарам не само до автогарата но и до Попово , ама София ;)
И ще6е да се прибереш понеделник по обяд!Панаир има тая седмица в Попово!Смятаи.Ледени бири и дебели мезета.
Ам ши мъ развалити вий мени , ши ма пропийти VLADius ми говори тука за идни бири сега и ти - а па аз не пием бре ора . Една бира до половината и останаллото изветря .
Ама иначе мога да помагам за изяждането - за мене пържола с гарнитура шишчета ;)
Аз съм на изпит утре сутрин... от 8. След това нямам ангажименти и мога да те взема.Само дето не знам кога ще ми свърши изпита.Ако се паднат кофти задачи ще свърши много бързо:shutup:.
Ам ши мъ развалити вий мени , ши ма пропийти VLADius ми говори тука за идни бири сега и ти - а па аз не пием бре ора . Една бира до половината и останаллото изветря .
Ама иначе мога да помагам за изяждането - за мене пържола с гарнитура шишчета ;)
Sunny, ша са научиш бе брат. Само немаа се плашиш. Кат дода у Варна ша та тренирвам - ща подържа без водичка има нема 24 часа на жегичка, само на солена цацка и сухи бисквитки и после ти подавам в ръчичка 2-литрово тубенце премръзнало Шумянско - мислим дека че се получи подналягане даже. :big_beer: А иначе с тоя панаир фнимавай мноо к колегата 164td. Мноо лош човек ми се види - иска ти наруши холестеролните нива с разни силно омазнени, тлъсти и нездравословни мезелъци. Мноо лош човек. Радвам се, че Боби (след кат си земе СъпроМАЦА) ще го придружи. Като конвой един вид - да не напраи поразии мноо из София.:rotfl:
Ми освен да ти пожелаем успех утре на изпита и да не се падат кофти задачи за да не се явяваш наесен пак ;)
Sunny, ша са научиш бе брат. Само немаа се плашиш. Кат дода у Варна ша та тренирвам - ща подържа без водичка има нема 24 часа на жегичка, само на солена цацка и сухи бисквитки и после ти подавам в ръчичка 2-литрово тубенце премръзнало Шумянско - мислим дека че се получи подналягане даже. А иначе с тоя панаир фнимавай мноо к колегата 164td. Мноо лош човек ми се види - иска ти наруши холестеролните нива с разни силно омазнени, тлъсти и нездравословни мезелъци. Мноо лош човек. Радвам се, че Боби (след кат си земе СъпроМАЦА) ще го придружи. Като конвой един вид - да не напраи поразии мноо из София.
Аааа нема се пуашиш батка аз съм си приготвил една гооооляма курбанджийска лъжица с дупки фи8 да не задържа дреболия и чорбалак ;)
Аз съм на изпит утре сутрин... от 8. След това нямам ангажименти и мога да те взема.Само дето не знам кога ще ми свърши изпита.Ако се паднат кофти задачи ще свърши много бързо:shutup:.
Боби, а ти нема да се отказваш! Изпит не се взима - той се дава. Ако всички се откажат, па ти да речем останеш - даскала (дали не се казва Иван) може да реши да те пусне кат за куража и за стоенето. Не че ми се е налагало, ма имах колеги дет така си взеха по некой друг изпит. УСПЕХ.
Е... то ми се падна лесен вариант,ама глупавото си е глупаво.:ranting::gruebel:
Искам да изкажа сърдени благодарности на колегата Боби за дето си остави работата днес и доиде да ме прибира от летището!Още веднъж благодаря.Обещавам да се реванширам подобава6то!
А добре дошъл в България ;)
Аааа нема се пуашиш батка аз съм си приготвил една гооооляма курбанджийска лъжица с дупки фи8 да не задържа дреболия и чорбалак ;)
АГХГАХГАХГАХГАХГАХГАХГАХГАААААААА
И язе съм простак, ма и ти си от наште.
Е... то ми се падна лесен вариант,ама глупавото си е глупаво.:ranting::gruebel:
Бобка, сори бате - наесен с песен. Нема да се стрескаш. Поне добре си се справил с 164тд, щом не са писали у вестниците за крупни производствени аварии и масови самоубийства на религиозни секти.
Абе аз да взема да питам .
С какво да си промия разширителното казанче за антифриза което си вземах днес от една морга , че вътре е голяма мизерия
Набарах тука на 80м от Варна в Нови Пазар два броя 164-ки . Едната е суперка , другата не е и си имат почти всичко без хидравличните рейки . По старата само това и е взето иначе дори и пали ;) и вътрешните и дръжки дори си седят - ама то след като аз си намерих сега навсякъде ще има вече .
Ама нали съм си тиква слъунчасала забравих да взема телефон .
Едит : Бензинови са и двете
Абе аз да взема да питам .
С какво да си промия разширителното казанче за антифриза което си вземах днес от една морга , че вътре е голяма мизерия
Набарах тука на 80м от Варна в Нови Пазар два броя 164-ки . Едната е суперка , другата не е и си имат почти всичко без хидравличните рейки . По старата само това и е взето иначе дори и пали ;) и вътрешните и дръжки дори си седят - ама то след като аз си намерих сега навсякъде ще има вече .
Ама нали съм си тиква слъунчасала забравих да взема телефон .
Едит : Бензинови са и двете
Благодарско за уточнението за рейките.
2.0 TS ли са? (или поне суперката такава ли е?).
За дръжките не се ядосвай, то винаги така става.
Ако ходиш виж за:
1. Казанче за течността за чистачките кат за мойта дали има. Цената предполагам няма да е злобна, така че направо земай.
2. Волана как е - кожляка имам предвид?
3. Пепелника за возещите се отзад.
А за телефона - ужас :dark2::starwars::duel::bash:
Май ако идвам до Каварна ше требе да ме водиш да ги зърна.
Благодарско за уточнението за рейките.
2.0 TS ли са? (или поне суперката такава ли е?).
За дръжките не се ядосвай, то винаги така става.
Ако ходиш виж за:
1. Казанче за течността за чистачките кат за мойта дали има. Цената предполагам няма да е злобна, така че направо земай.
2. Волана как е - кожляка имам предвид?
3. Пепелника за возещите се отзад.
А за телефона - ужас :dark2::starwars::duel::bash:
Май ако идвам до Каварна ше требе да ме водиш да ги зърна.
Т.С. са и двете , едната е Суперка , Казанчето и за течноста за чистачките си беше там аз му отнесах капачката отгоре дето е ;) по старата го нямаше казанчето .
Вътре не съм я оглеждал защото много бързах .
Е колко му е да те заведа - то до там е само магистрала ;)
Има и оше една тука във Варна при Италянеца ама той скъпчия а и тя е с VM* не го знам къв точно - като на Боби да речем - със старите брони е ако някой се интерисува .
На снимките от срещата на Кокаляне забелязах, че ми е спраскан и джама на левия (от шофьорската страна) фар за мъгла. Дали имаха таквиз работи?
То до тая среща и габарити немах, ама айде... Некой още си чака бирата.
На снимките от срещата на Кокаляне забелязах, че ми е спраскан и джама на левия (от шофьорската страна) фар за мъгла. Дали имаха таквиз работи?
То до тая среща и габарити немах, ама айде... Некой още си чака бирата.
Едва ли - с челен удар е до фаровете е смачкана , а и бронята я нямаше . Говоря за Суперката защото другата не те инерисува предполагам . При моргаджиите по шопско няма ли ? Явор , Никола Николов в радел Продава имат теми , питал ли си ги за халоген . Едната на Явор май беше Суперка ако не се лъжа .
Може и на ТИЯ (http://avtomorga-bg.com/) да звъннеш да питаш нищо , че са в Габрово . Аз от 1 година търся оригинален декоративен праг за Пунто 1,6 всички викат НЯМАм , тия викат - нямаме ама ще се намери .
Нагласи бира.Имам и казанче и бая други неща.Нищо не се продава!Бартер е за бира.
Нагласи бира.Имам и казанче и бая други неща.Нищо не се продава!Бартер е за бира.
Ма ти да не мислиш да плашиш кучето със салам, а 164td? Къде, кога, каква? :cheers:
Аз от наште си тачим Ледениката и Шумянската - специалните, ма се ми е таа. Важното е да е потна.
Ше учиме и sunny2006, или па може да изнесем открит урок. :grandpa::grandpa::grandpa::tequilla::tequilla::te quilla: и после :moon::moon::moon:
А на тази въпросната суперка пластмасите по калниците седят ли? Че не мога да намеря дясното и това е...
Накрая ще се принудя да поръчам оригинална лайстна за 100 лв.
А на тази въпросната суперка пластмасите по калниците седят ли? Че не мога да намеря дясното и това е...
За пластмасовата лайсна на която е страничния мигач и надписа Pininfarina ли казваш . Май си бяха там ама до колко са здрави божа работа . Ако ходя пак ще проверя .
За тях, да. Никъде няма. И за цял калник съм питал, ама пак няма.
Тъпото е, че имам лявото парче. А дясното си е там, но пък липсва металната лайстничка. И тя е 100 лева. :)
100 лв за тази хромираната "тенекийка" :shocked:
Да. И затова съм навит за цял калник с пластмасата заедно...
Оня ден ми пристигна и духалката (решетчица с гумен маншон), която стои на вратата. Тя поне е 20 лв. Сега ще го отразя в темата за ремонтите. :)
Нещо се е случило с поста ми там... Почти всичко е изтрито... От 40 точки има само 7.
life style
12-06-2009, 21:22
до колко пари даваш за тая лаисна? утре ше ходя до морга, да взимам някои чарколяци, и мисля ,че видях,че тая имаше пластмасата !
20-30 лева. Само да е дясна и да е сребриста, като първите суперки. :)
Еййййй толко си и навит, че ше зема да свала мойта да ти я дам. Днес ходих при Явор и си харесах рейка, ма не знаех че търсиш тенекийка. Ако хода пак скоро ше ти зема 1.
Явор го питах наскоро - няма. При Италианеца няма. Никола Николов - няма.
MILEN 76
13-06-2009, 12:13
A...гледам още я търсиш тази прословута лайсничка(както знаеш аз имам две леви),та туко що дадох поръчка и до вторник ще имам резултат (ся ходих да видя и двата калника са там но пак седи само лявата :cussing:) А ко има бирата значи ще е от теб.
life style
13-06-2009, 15:21
ходих, обаче имаше само лява и искаше 40лв, десната са я взели, мал шанс :razz:
аз исках да я зимам цялата кола за 500лв, но няма каде да я държа, щях да во подарявам доста неща ама...няма място..
MILEN 76
14-06-2009, 20:53
Да по-благодаря на колегата Боби за услугата която ми свърши,малка но от сърце.Мерси! :notworthy:
Да по-благодаря на колегата Боби за услугата която ми свърши,малка но от сърце.Мерси! :notworthy:
Нещо по мой адрес ли говориш?:tooth:
Ааааа за единствения ни мод на раздела или само добро или нищо :pp:
Така. Днес си напълних климатика. За една година е изгубил 700 грама фреон. Това е резултата от пробата. :)
MILEN 76
16-06-2009, 16:32
didod готов си с лайсната пиши ми адрес на ЛС къде да ти я пращам.Бирата по нататък.:dance:
Ааааа за единствения ни мод на раздела или само добро или нищо :pp:
Чекай бре sunny, недей така - само добро или нищо, он си е жив и здрав човеко и така дай боже дълги години. Само че приятели и колеги - мисля, че е по-добре ако има за какво и да си се поскарваме малко (поне у форумо), или поне да си казваме кусурите и кой къде го сърби и защо. Лошото е че поне засега "гадината" не дава поводи и върши само добрини кат същи тимуровец.
Чекай бре sunny, недей така - само добро или нищо, он си е жив и здрав човеко и така дай боже дълги години. Само че приятели и колеги - мисля, че е по-добре ако има за какво и да си се поскарваме малко (поне у форумо), или поне да си казваме кусурите и кой къде го сърби и защо. Лошото е че поне засега "гадината" не дава поводи и върши само добрини кат същи тимуровец.
Ми нали сме се събрали да си лафиме и да ни е готино.Да пиеме бира с цаца и да се забавляваме.:drunk:
М/у другото взех си изпита по Съпромат.:drinking::dance:
Аха. Е, и за това също трябва да почерпиш :) Станаха 3 неща.
Ми нали сме се събрали да си лафиме и да ни е готино.Да пиеме бира с цаца и да се забавляваме.:drunk:
М/у другото взех си изпита по Съпромат.:drinking::dance:
1. Честит ти Съпромац!
2. Аз извъобще не мисля да пия бира с неква си Цаца. Дори не я познавам.
3. Още не съм те черпил за габаритковците.
4. Виж т.1.
5. И умната.
MILEN 76
18-06-2009, 20:50
Ето малко екшан на БиВшАтА :Silent:
:shocked::shocked::shocked: Това тази на която прави мотора ли е???:shocked:
MILEN 76
18-06-2009, 21:08
Същата!!! :small_cry:
Имам и снимки как сменям радиатор на парното,грозна картина(преди да видя как ти го правиш де).С една дума в чудо се видях.:bad_evil:
Същата!!! :small_cry:
Имам и снимки как сменям радиатор на парното,грозна картина(преди да видя как ти го правиш де).С една дума в чудо се видях.:bad_evil:
Човече, настръхнах като видех баба ти помлена. Нали ти си жив и здрав - това е по важното.
Ще я правиш ли?
Сподели как се почувства по време на удара - в смисъл сигурна кола ли е 164-та по това което си усетил?
MILEN 76
18-06-2009, 21:18
Тая работа е миналата година ся сме...:rosso_spider:
С нова де тая отдавна е готова.
Аз помислих ,че сега сте я треснали след толкова ремонти и проблеми.:grandpa:
MILEN 76
18-06-2009, 21:53
Имаше тема бре хора.От март миналата година.Аз ся съм си читав с новичка друга(така става когато дадеш на друг да ти кара колата)Ама зада не се спами другаде тук му е мястото?Нали?:dance:
Имаше тема бре хора.От март миналата година.Аз ся съм си читав с новичка друга(така става когато дадеш на друг да ти кара колата)Ама зада не се спами другаде тук му е мястото?Нали?:dance:
Бе така кажи бре.
MILEN 76
19-06-2009, 09:01
Пък ей тъй си смених радиаторчето на парното (от де да знам че имало и по безболезен начин):prescription:
И горката колица в чудо се видя :unsure:
Пък ей тъй си смених радиаторчето на парното (от де да знам че имало и по безболезен начин):prescription:
Познавам и други ненормалници, ма "ти си машина човече":jumping:. Лелееее - мен сърце нема да ми даде да я разчекна бабата като жаба съща в час по биология.
* BTW некой има ли опит с отваряне на блокирали врати - Icedoc подарява врата за суперка и като я зема може би вече ще удари часът баба ви (мойта фафла) да се превърне :magic: в 4-врато лимо, щот досега беше спортна двуврата бичкия :jason2:.
Бирата за разбирачи и консултанти е осигурена.
Миленски - бе кат гледам как си извадил радиаторчето и се чуда - дал'ни мойш си смени сегментите през ауспуха???
Миленски - бе кат гледам как си извадил радиаторчето и се чуда - дал'ни мойш си смени сегментите през ауспуха???
Ако е учил за гинеколог мисла нема да има проблем.
MILEN 76
20-06-2009, 08:16
^ Ако бях учил таквоз нямаше ся да карам Алфа :rotfl:
Ако е учил за гинеколог мисла нема да има проблем.
^ Ако бях учил таквоз нямаше ся да карам Алфа :rotfl:
Като се знам какъв съм инжинер ме е страх да отида на доктор .
:cheers:
Като се знам какъв съм инжинер ме е страх да отида на доктор .
:cheers:
Дубри утрю. Sunny - Зе ми думите от устата.
Абе нема ли мераклии за Каварна?
Колеги трябва ми този тампон на двигателя.:unsure: Води се преден десен.Еднакъв е и за бензинов двигател и за дизелов.Ако някой намери като ходите по моргите да свирка.Ще почерпя доволно.:cheers:
Колеги трябва ми този тампон на двигателя.:unsure: Води се преден десен.Еднакъв е и за бензинов двигател и за дизелов.Ако някой намери като ходите по моргите да свирка.Ще почерпя доволно.:cheers:
А за старите и суперките иднакъв ли е?
Щото май ше ми се наложи скоро да тръгна по тези "учреждения" (казвам учреждения, щото се ти викат - "нема").
Френдове, некой знае ли читаво място където могат да ми регулират навиването на (или да ги сменят) кормилните накрайници. Това правят ли го на реглажите?
Еднакъв е за всички Т.С и ТД.
Относно накрайниците какво те притеснява?Това се прави при реглажа на сходимостта.
Еднакъв е за всички Т.С и ТД.
Относно накрайниците какво те притеснява?Това се прави при реглажа на сходимостта.
Ми имам чувството, че са се поолабили и поразмърдали насам-натам - ше требе да се понавият помалкичко. Май ше се ходи на реглаж пак. Бобо дай некое читаво място където ще ги сменят и после ще направят реглажа. Досега съм ходил на Радиала зад ЦКБ на Раковски, не че не съм доволен, ма не знам дали там сменят или само правят реглажи.
MARINELA
20-06-2009, 19:09
здравейте искам да попитам как се почва нова тема а също и какво е това спам защото много често срещам тази дума а незнам какво означава
здравейте искам да попитам как се почва нова тема а също и какво е това спам защото много често срещам тази дума а незнам какво означава
:magic: http://clubalfaromeo.com/forum/announcement.php?f=31
MARINELA
20-06-2009, 19:30
благодаря
А на въпроса 'Как' - влизаш в раздел 164 (примерно) и над списъка с теми има бутонче 'Нова тема'. Слягаш заглавие и готово.
MARINELA
20-06-2009, 19:51
:comphits: ох това с нова тема не го виждам
Тук в темата имаш бутон 'отговор'. На същото място, но в общия раздел 164 (примерно), има бутон 'нова тема'. :) Не мога по-ясно да го обясня.
:comphits: ох това с нова тема не го виждам
В лявата част на разделите има бутон " New Thread" с този бутон се започва нова тема .
MILEN 76
20-06-2009, 22:05
Уф изтървал съм...:sleepy:
Хм... май се сдобих с ксенон. Дали да го монтирам се чудя
Хм... май се сдобих с ксенон. Дали да го монтирам се чудя
Нема кво да се чудиш. Слагай го.
Имам леки колебания.
След като видях на колегата ка му прави проблем. Той ще пише после де. Като цяло съм навит обаче. :)
Няма какво да се чудиш . Аз след като го сложих прогледнах на пътя . А за проблеми нямам никакви с него .
Утре ще разгледам баластите къде да сместя.
Днес какво се получи - свързваме ксенона на Опела. Светва си, но има смущения в радиото. Започна да свети ABS (незнайно защо). Крушките не легнаха перфектно на фара и някои други дреболии. И колегата се отказа да го слага. Сега ще пробвам аз на моята. :)
Добре дошла колежке!Какво ви води в нашия раздел?Да не би да сте капитан на кораб???
Добре дошла колежке!Какво ви води в нашия раздел?Да не би да сте капитан на кораб???
Жена със 164 - не ми се верва - но ако е така ги земвам и двете комплект.
Е ние тука във Варна сме имали това удоволствие да видим жена да кара параход , колегата nachkata си купи кораба от нея ;)
То като бяла лястовица това - всички сме чували, никой не е виждал :bouncing_smiley:
Aaaa виждали сме яяяя ... ;)
Ааа виждал съм и то не една.Едната даже беше с италианска регистрация.:static:
За 164 Т.С. с делката бобина от Лада ставаше ли ? И ако да от коя Лада ?
Май ми е пробила едната бобина а не ми се взима втора употеба .
За 164 Т.С. с делката бобина от Лада ставаше ли ? И ако да от коя Лада ?
Май ми е пробила едната бобина а не ми се взима втора употеба .
Като знам какви са частите за ладите като качество според мен е много по добър вариант да вземеш 2-ра ръка оригинална,то една бобина или работи или не работи :)
Къде сте ве? Раздела замря нещо...
MARINELA
29-06-2009, 13:51
В лявата част на разделите има бутон " New Thread" с този бутон се започва нова тема .
БЛАГОДАРЯ МНОГО
MARINELA
29-06-2009, 13:56
Тук в темата имаш бутон 'отговор'. На същото място, но в общия раздел 164 (примерно), има бутон 'нова тема'. :) Не мога по-ясно да го обясня.
МНОГО МЕРСИ МНОГО ЯСНО ДОРИ ЗА БЛОНДИНКА :big_wink:
MARINELA
29-06-2009, 14:18
[quote=164 td;505470]Добре дошла колежке!Какво ви води в нашия раздел?Да не би да сте капитан на кораб?? не точно кораб а най сладката кола . Нещо немога да се оправя и затова попитах как се прави нова тема :lsabre:
Сега вземи и пусни една нова тема, че да е ясно всичко. :)
MARINELA
29-06-2009, 14:41
а ясно е ясно е ама неми е дошла още музата за нова тема
Сладур такъв!
Палавник :prescription:
MARINELA
29-06-2009, 15:40
:innocent:
MARINELA
29-06-2009, 16:22
какви снимки
какви снимки
От фото апарат .
MARINELA
29-06-2009, 17:50
е да де ама на мене ли на колата ли на пеизажа ли
На всичко. Може заедно, може поотделно :)
Няма значение на кое и кого . На тебе , на колата , на комшийката , каквото и да е само да е снимки искат ората .
MARINELA
29-06-2009, 18:31
:flex:пропусна комшията .ще пратя ама по натам
По прашки примерно.Може и само по чехли,обеци,пръстени и шапка.
:flex:пропусна комшията .ще пратя ама по натам
;) комшията не върши работа в случая
По прашки примерно.Може и само по чехли,обеци,пръстени и шапка.
Или само по парфюм ;)
Пак си помисли дали ше пращаш снимки.
Пак си помисли дали ше пращаш снимки.
Еееее сподели поне едното с нас преди да ги отнесеш и двете .
btw Ние Алфи гледаме всеки ден така ,че остава ....................:shutup:
Има една девойка кара 164ка , направо си ми изяде една вечер ... в Надежда
Ще уплашите дамата и ще избяга, ей :smackbum: То в тоя раздел не стига, че сме малко ами сме и коч къмпани :choice: