If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Извинявам се, ще пробвам да го намеря от друго място, ако пак казвам системата е AGR.
Роби да те питам тебе нещо, би ли обяснил функцията Extra - injection cutting, какво точно прави?
Извинявам се, ще пробвам да го намеря от друго място, ако пак казвам системата е AGR.
Роби да те питам тебе нещо, би ли обяснил функцията Extra - injection cutting, какво точно прави?
Супер , тука стана идеално... дърпам го ,а след малко ще кача и малко снимки , намалени. извинявам се за големите от вчера ... а между другото , тази кола става все по зле... сутрин вече като обърне на газ и яко кашля при подаване, направо като удавена , за около една две секунди и после като влезе след 3000 се изчиства.
снимах до колкото може отпред но наопъки е сложен PC на газт-а... отзад съм снимал на бутилката се вижа името на капака, ама предполагам не върши работа... нищо ще провбам да закача с програмата на АГР и да видя дали ще стане... а какъв кабел ми трябва да закача диагностиката и къде да го включа..там под кормилото или на отпред някъде по ГАЗ-та.
ето снинки от кабела отпред от газта предполагам който идва, и от кабела който ми беше останал от фиат брава (бившата).мисля си ,че ще купувам нов кабел щото тоя не влиза отпред на алфонсо.
Виж си първо с какъв комп е инжекциона и после прави каквото и да е.
Въпреки, че като им разгледах сайта http://www.monteazagpl.ro освен Стаг друго не слагат. НО все пак е мониран в Бг...тъй, че, пак опираме да видиш какъв е компа.
.
Функцията накратко казано дава времето за реакция при рязко потегляне. Виждал си как се движи точката по МАП таблицата-това определя скоростта на реакцията и. Под времето има и маркер за - Включена или изключена да бъде тази екстра. Отгоре/доколкото помня/ е минималното време за отваряне на инжекторите.
Схвана ли нещо?
Няколко пъти го препрочетох и май, че схаванах......малко
Добре, а при какво натоварване или по-скоро какво гледа компа за да си каже, че има рязко потегляне?
Това ми е скрийншот от сегашните настройки:
Гледах по спецификации МЕД дюзите ги дават на 1.6ms open, 1.5ms close.
Да разбирам ли, че там където в момента е 2,5, трябва да бъде - 1,6мс.?Същото важи ли и за Activation time....вместо 2,5 да бъде 1,6мс.?
Въобще времената в тази графа от спецификата на инжекторите ли се определят само или от нуждите на всяка кола различно?
Разгледах внимателно целият софтуер и точно тези неща ми бягат доста..
Благодаря
Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme
Първото го направи на 1.6.
Второто на 0.8
Ако има сложен маркер на третото /има едно квадратче с "чавка"/ го махни. То изключва втората позиция.
Другото го зарежи.
Един съвет - ако не си сигурен много много какво ще пипаш в газовият комп не го прави
п.п. там където си няма ли кой да я погледне колата?
Мерси много за инфото и акъла както се казва.....а иначе за майстори .... Няма да ти казвам тука са от идиот нагоре....не мога да разчитам на тези хора...тук поне се разбираме като бели хора,а и не е като да няма майстори които всеки ден си пилят нервите с тези агу-та.а и самата газ съм я слагал в русе при майстор, който уж си разбира...нещо със самата настройка се обърка и нещо колата стана капризна
Comment