Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки за газта и проблемите ни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "А как се нарича намотката, ако тръгна да я поръчвам?"

Бобина за евросонда.

Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme

Comment

• Открих проблема! Оказа се, че гайката на масата върху намотката на клапана на евросондата се е развила. Още като отворих капака на бутилката го видях. Даже предполагам, че изобщо не е била стягана при монтажа. Може това да е и причина за всичките мизерии с бедната смес. От месеци се уча да уцеля точните настройки на ГИ, почти съм спец вече но все ми светваше чека на таблото и при четене се оказваше бедна смес на газта.
      Има още един малък проблем. След като сработи първия клапан, този преди изпарителя сега изпуска газ. Пише БРАВО на него и съска откъм долната му страна, но един газаджия в Кърджали ми каза че било нормално, филтърът му изсъхвал и затова изпускал. На мен не ми харесва и утре ще поръчам нов, може би Романо, защото не ми се рискува с долнопробни фалшификати вече.
      Благодаря колеги за помощта, даже колегата ecotronic уцели точно в предположенията си. Благодаря за всички ценни съвети!

Comment

• Колеги някой знае ли как се казва тази програмка от която е скрийшота и евентуално от къде да си я сваля?
        Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от D22DJ Покажи съобщение
          Колеги някой знае ли как се казва тази програмка от която е скрийшота и евентуално от къде да си я сваля?
          http://lpg-forum.pl/post472795.html Тук съм мяркал картинката аз...
          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• От там и аз съм я свалил, обаче полският език........бррр, нищо не му разбирам

Comment

• Първоначално публикувано от D22DJ Покажи съобщение
              От там и аз съм я свалил, обаче полският език........бррр, нищо не му разбирам
              Виж да нее някоя разновидност на Ac Gas Synchro
              sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• колеги да попитам нещо и аз,тъй като си нямам понятие;-можели газов инжекцион за 6 цилиндров мотор да се сложи на 4 цилиндров?благодаря предварително
                АЛФА РОМЕО 156 1.6 ТС

Comment

• Първоначално публикувано от xristakos Покажи съобщение
                  колеги да попитам нещо и аз,тъй като си нямам понятие;-можели газов инжекцион за 6 цилиндров мотор да се сложи на 4 цилиндров?благодаря предварително
                  Може.
                  Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• ако може да ми разясниш колега,трябва ли да се смени нещо по сама та уредба или просто се затапва?
                    АЛФА РОМЕО 156 1.6 ТС

Comment

• Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                      Може.
                      Зависи от уредбата обаче.
                      Нищо не се затапва. Просто не се използва.
                      Има уредби които си търсят бензиновите инжектори. Там е малко по-сложно, но пак става като се орежат функциите им.
                      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                      Автогаз сервиз-
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• добър ве4ер.колеги имам един спецефи4ен въпрос.имам газов инжекцион Тамона.Имам проблем с нея,сега не ми обръща на гас. Та въпросът ми е знаете ли някои наистина добър сервиз за газ,но които рабити с ТАМОНА“???БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО. И ТЕЛ.ЗА СВРЪЗКА АКО ИМАТЕ... С СЕРВИЗА.ЛЕКА ВЕ4ЕР
                        Last edited by robygas; d.m.y г., 22:05.

Comment

• Първоначално публикувано от marian todorov Покажи съобщение
                          добър ве4ер.колеги имам един спецефи4ен въпрос.имам газов инжекцион Тамона.Имам проблем с нея,сега не ми обръща на гас. Та въпросът ми е знаете ли някои наистина добър сервиз за газ,но които рабити с ТАМОНА“???БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО. И ТЕЛ.ЗА СВРЪЗКА АКО ИМАТЕ... С СЕРВИЗА.ЛЕКА ВЕ4ЕР
                          При мене един път не включваше на газ, защото имах загуба на антифриз и и изобщо не стигаше до изпарителя (или там както се казва). Може да погледнеш нивото за всеки случай.
                          sigpic
                          145 1.6ts 16v 97г.

Comment

• Здравейте. Имам проблем като карам на газ, или поне на бензин не съм го забелязвал. Когато мина през дупка колата прекъсва и придърпва, и лампата на инжекциона светва. Предполагам, че има някъде слаба връзка но незнам къде да търся. Ако може някой да ме насочи. Искам да добавя, че нищо по таблото и в колата не гасне като например радио, парно и тн.
                            sigpic
                            145 1.6ts 16v 97г.

Comment

• Споделете колко газ Ви горят колите визирам при нормален режим на каране. При мен алфата е 166 2.0 ТС и на старата кола гореше около 10 градско същият ГИ го преместих на другата която е същата но е с ел. дросел и не мога да я сваля под 13 градско.
                              алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                              алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

• Странно как ти е горяла 10 градско, като аз моята на бензин не мога да я сваля на толкова, даже през нощта. Колата е в перфектно здраве и е от тези със жилото на газта.

Comment

Working...
                                X