Лично аз няма да сложа газ повече, минал съм през газови инжекциони, добри марки и т.н. Просто във високите умира, това си е истина и само разцъквах газ-бензин, газ- бензин, а нема нужда. А и при моите 12к километра градско няма смисъл.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Газов инжекцион на Алфа Ромео 156 2.0 155 коня
Collapse
X
-
Щото и трябва аванс. Във високите обороти всичко се случва много бързо и за много малко време трябва да изгори горивото. Това важи и за бензин, но за газ това е адски важно.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеЛично аз няма да сложа газ повече, минал съм през газови инжекциони, добри марки и т.н. Просто във високите умира, това си е истина и само разцъквах газ-бензин, газ- бензин, а нема нужда. А и при моите 12к километра градско няма смисъл.Знам какво е 2години карах с давене във високите докато се намери кадърно момче да пипне настройките
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Ами да. Всичко е до настройки. Моята също стига прекъсвача без проблем. Че моя дори е изместен и стига до 7680.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Кой твърди, че не стига до прекъсвач? Стига , но има разлика спрямо бензин....
това казах аз. Разликата е супер незабележима.
Реално при една инвестиция да кажем 1000лв за максимум 1 година се избива , при положение, че разлика при нормално каране НЯМА, какъв е проблема не знам.... 2.40 бензин.... знам ли.... аз излишни пари нямам
Comment
-
Слагай смело и това е. Тая кола няма да е вечна. А на дали газта ще я скапе за няколко години. Трябва само тези които ти я слагат да ти я настроят много добре. Аз имах малки проблеми с настройката но след 2-рия път всичко направо заспа. Бензин, газ, почти не се усещя разлика.
Comment
-
Преди години и аз се чудех така. Да и слагам ли газ не и ли. Виках си няма да я скопявам колата. Сега като я сложих преди месец си викам "Що не го направих това още като я купих"...Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Леле как не са ви изяли безджийте направо се чудя,преди година и дума не можеше да става тука за газ,слагай смело зависи каква уредба ще сложиш различните марки имат различен софтуер и различни възможности за настройка така ,че си отваряй очите на четири поздрави и успех.АР 156 1.8 ТС 2000г
Comment
-
Първоначално публикувано от BatGergi Покажи съобщениеЛеле как не са ви изяли безджийте направо се чудя ..
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеВсичко идва от парите....
аз също съм бензинджия ... но 150лв до бургас и обратно, нещо не ми харесват....sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от ek6an_men Покажи съобщениеЗдравейте колеги, искам да сложа на моята бегачка газов инжекцион. Колата е Алфа Ромео 156 2.0 155 коня 1999 год.
Имам питане, какви ще са последствията за колата ?
Минал съм 50 000 км до сега, бегачката е перфектна.
Но в тая криза всеки поглежда към по-икономичен вариант на гориво.
Искам мнение " ДА " или " НЕ " на газовия инжекцион ???
Благодаря предварително. Чакам мнения.
Алфа Ромео 156 2.0
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеМоже и да си прав, ама пък имам познати с по над 100К километра минати на газ (изобщо няма да споменавам екс ладата на баща ми, която има минати над 400к на газ) и до сега не са имали никакви проблеми - вървят си им колите без да се е налаго да правят някакви сериозни ремонти по тяхGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеГледам, че си от Чирпан, т.е. твоето градско шофиране си е като извънградско и според мен няма смисъл.
Екс ладата на баща ти е била с карбуратор, а там наистина няма такова значение какво е горивото, плюс това сигурно отдавна е претопена за скрап и сте я карали "колкото издържи". Не вярвам колегата да мисли така по отношение на сегашната си колаDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеА ти знаеш ли на твоя дизел ако се сложи газ какво нитро става? С 40% повече мощностМоже и метан да му сложа, като камионджиите за по-йофтинку
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Comment