Първоначално публикувано от Venci
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Още една Alfa Romeo 75 3.0 24V
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСтига бе не е много на добре изведнъж нещата да почнат да се развиват толкова шеметно......нека поне в края на януари да е....... поне моята част от проекта
Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Не, не - категоричен съм - догодина по някое време ще запали....вече явно няма тън - мън...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
То ако имаше всичко, щеше да е адската скука...
Батка, даже не знам как изглеждат тия контри...Вчера след като отпраши, Тони продължаваше да вади разни кутийки и кутийчета с чаркове, може да ги е прибрал и тях като скобите за колектора...
Comment
-
бахти сладурите услужливи ---чудя се кога да ви заведа и да ви напия като .......
пирати хахахха.самода и чуя гласът на тая гад......
ще има взрив на гумииииии75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
kavasaki zzr-600 100 жребеца
147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54
Comment
-
Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщениебахти сладурите услужливи ---чудя се кога да ви заведа и да ви напия като .......
пирати хахахха.самода и чуя гласът на тая гад......
ще има взрив на гумииииии
Само да и светнат ламбите на пищината, ти ще трябва много бързо да и сглобиш карданя.Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеСамо да и светнат ламбите на пищината, ти ще трябва много бързо да и сглобиш карданя."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеСамо да и светнат ламбите на пищината, ти ще трябва много бързо да и сглобиш карданя.
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСамо като и сглоби карданя и Зашев ще вземе да я подкара......само да я подкара Зашев и някой ще трябва много бързо да прави основен ремонт......
Comment
Comment