If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В сиромашкия кош на 75-ца няма място за масления филтър, както си е по схема на 166...Бат Венцо го изигра по друг начин - само филтър /без конзолата...голем топуз алуминий.../ и с друг, по-малък алтернатор. Без маслен радиатор е по този начин, ама си има един картер, дето е като танкер При мен заради алтернатора /позна тоя Феро...да му се ненадяваш.../ и заради опцията маслен радиатор, филтъра се изнася хипермодерно и технологично с маркучи зад десен фар...
Не се намират тия 1.4 матори...народа е нахитрял, знае че са най-доброто за тунинг...
Колектора не пречи - само алтернатора и тесноватото кошче - ти си насади мотора в хола на гарсониерката и ти е широко около врата...място бол
Кат те знам към си пед...ъъъъ...велосипедист, гумите ще да са велосипедни...
Не ме чакайте, както е видно, скоро няма да излизам на нивата...
Пламене,защо ми го обясняваш,мислш ли че не знам как е ????
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Не че има някакво развитие /на етап тенекиджия и бояджия времето спира.../, ама да метна някоя снимка на нови джаджи. За да стане задното окачване регулируемо, ми трябваха гайки за пружините...и взех цяло задно регулируемо окачване от чудото на автомобилната техника Гоуф 4
Мда, гайките имат ход около 5 санта, диаметъра и той е там. Пружините са интересни...линеарни, с дължина 23,5 санта /очаквах да са 27-8/. Нямам шублер, но телта май е 12мм. /нашите сток пружини са с тел 13мм и вътрешен диаметър на витката 12 санта/, а диаметъра вътрешния е около 9 санта. Не знам как ще дойдат като твърдост спрямо пружина за 75...ако някой има ТТД за нашите и голфаджийски спортни, да свирка. Не знам какви са..жълти са, пише на едно място 43 Е 05, на друго 101 010... Ще си играя с всякакви комбинации - ако може да се насадят, ще пробвам голфаджийските, ще пробвам и от нашите рязани...
Амортисьорите са АЛКО спорт, газови и са 1 към 1 като размер с жълто Кони. На натиск твърдоста е еднаква с Кони... Мисля да ги пробвам на Америката, че отзад ми идва мекичка...
Та пичове, демек ако ви изпадне задно окачване от Голф 4, спокойно гепете амортисьорите и гайките...а се надявам и за пружините да има схема...
зашевв сбърка се бре човек ....части от голф!!!! нали знаеш как ще си порицан и нахранен хахахах. а пък темата тенекеджия е скръбна както винаги ...дано не чете илиан че пак ще ми се сърди....
теб изобщо не те свърта ..на едно място.трябва голяма скоросктна кутия. търси???
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Батка както в момента екуто и иммото на колата му са у мене, ако зема да зема да ги затрия някъде, може и да не доживеш и тогава да пишеш тука.......
Абе Зашев какво точно трябва да ти се прави по колата?????
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Утре има юбилей 75цата, от как е станала известна с това.............................................. ,че е в проект.
Със сигурност проекта ще излезе по-дълголетен от правителството на Орешарски...
Имаме малко папарашки снимки от новия модел Алфа 75, който ще бъде пуснат в движение през две иляди и нам си коя година...
След седмица требе да е готова - калници, прагове, кош, преден капак, ролбар - изкърпени и боядисани. Задния капак е крив и направо ще се търси друг...някога.
Абе само на мен ли ми напомнят тия вежди на ГоУф 2 ? Ако е така, значи може и да стане бърза тая кола, щото както добре знаем, по бРъзо нещо от ГоУф 2 ,на свето нема.
Абе само на мен ли ми напомнят тия вежди на ГоУф 2 ? Ако е така, значи може и да стане бърза тая кола, щото както добре знаем, по бРъзо нещо от ГоУф 2 ,на свето нема.
Нищо общо нито с Голф, нито с друго возило, предните са пълна импровизация, а по-голямата част от задните е от некъв Авенсис...
Comment