А със старата версия какво е положението - има ли го това съобшение или си работи ОК
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся работеща версия на Alfadiag
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеА със старата версия какво е положението - има ли го това съобшение или си работи ОК
Comment
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Nikinew Покажи съобщениеИ какъв е кодът за активация ?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз да питам нещо...
При мен не може да се вържи нещо програмата.
В сайта на алфадиага пише че екуто е 1.5.5 за 156 1,6тс, но според номера на двигателя в аутодата излиза 7.3.1. но и в двата случя нещо няма връзка. Въобще не го намира а с унидиага се вързва, така че не е проблема в кабела.
Дава съобщение да проверя четящото устройство и да дам на MAR позиция.
Идей?
Благодаря предварително.Last edited by cyberhill; d.m.y г., 19:19.
Comment
-
КАто пуснеш диага, иди на configure после interface и на КВП сетингите нагласи горната стойност на 5000 - после на същия прозорец виж "Дивайс Драйвер сетингс" мисля че беше да видиш кой ком портове са ти валидни, и експериментирай с тях - или дай на ФТДИ драйвер - различно се получава при различните компове, тия ком портове са много факана работа....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Нагласете тия стойности на 5000, и рестартирайте няколко пъти програмата да видиш дали остават такива.....още не мога да хвана зависимост, всеки път различно се получава, на двете ми различни екута, бях я сложил на лаптоп с вграден ком порт всичко пееше, всякак се вързваше, тия виртуални изгъзици са кофти, ама какво да се прави......горното 5000 долното на 100......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
При мен никога не се е разкачал АлфаДиаг-а. Купете си кубави кабели и ползвайте FTDI драивера. Няма никви грижи.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment