остава сами да се пазим и да си отваряме очите
Известие
Collapse
No announcement yet.
Опасни и фалшиви носачи!
Collapse
X
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеПреди 10 000 км. сложих ФАСТ на 145-цата ... уж не са мръднали ( казвам уж защото не съм ръгал с щангата ) .
Носачите бяха в найлонов плик ... което ме навежда на мисълта , че са менте
Comment
-
Моя си беше в найлон запечатан , а не ссъс свински опашкиЗначи може и да е истински
Като цяло темата е за 156/147 окачване , но реших да споделя моя опит с тази марка носач .
Може би тези които са без кутия или не са запечатани в найлонов плик , а са само със свинска опашка са фалшиви .145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщениеТрябваше да го снимаш и без найлона - да се види самия носач детайлно.145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Айде и аз да се включа малко, но с обратен ракурс, по темата.
Алфа 156:
Долни носачи ОСАР - 17000 км - тампони и шарнири не са мръднали!!!
Кормилни накрайници и горни носачи ОСАР - 10000 км - разбити томпони на горните носачи. От днес съм с нови ПУ тампони.
Биелетки MEYLE - 10000 км - не са мръднали!
Всички тези мъчителни километри са изминати по разбитите калдъръми на Варна!
Comment
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДнеска от чисто ново ТРВ, свалихме тия тампони, БОГЕ, чесно казано не знам дали трябва да са тия или такива - някакви мнения......
Твърди са като полиуретана нали?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТакива са.
Твърди са като полиуретана нали?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеБатки, залагам си маратонките, че тва е рециклаж!Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Баси, тотално се огелпих кое какво е, кой го прави, рециклира ли го, или го копира, в кой носач кви тампони се боцкат, в тотален шах съм, вдигам ръце, и се отказвам да се опитвам да запомня кое какво е......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment