Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасни и фалшиви носачи!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
    Абе те и оригиналните са по 120 ,та .......
    Доколкото съм чувал, оригиналните са точно TRW...
    Може и да греша де, не гарантирам
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
    Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
    Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
    Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
      Доколкото съм чувал, оригиналните са точно TRW...
      Може и да греша де, не гарантирам
      Май са TRW но минават през контрола на фиат.
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

А пък той контрола на Фиат е
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Нали знаеш че Moog не произвеждат а само пакетират,за тея пари по-добре trw
          Сигурен ли си в това което казваш...
          мога да ти докажа обратното

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:49 ----------

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
          Да де,ама няма откъде да се вземе оригинално TRW...
          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
            Сигурен ли си в това което казваш...
            мога да ти докажа обратното

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:49 ----------

Да де,ама няма откъде да се вземе оригинално TRW...
            Сигурен съм,това за съжаление и Federal Mogul не могат да го докажат,затова не го и отричат

Оригинално trw си взимаш от фиат,официални вносители бол,друг е въпроса че за наще пътища е безмислено да се набиват толкова пари(лично мнение).

Comment

Сигурен съм,това за съжаление и Federal Mogul не могат да го докажат,затова не го и отричат

Оригинално trw си взимаш от фиат,официални вносители бол,друг е въпроса че за наще пътища е безмислено да се набиват толкова пари(лично мнение).
              Нали се сещаш че ако МУУГ опаковат,щампата на шарнира ще е примерно ТРВ или Делфи или т.н....както е при ролките ИНА,СКФ и т.н. вътре 90% са на ГМБ..

Comment

• Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                Нали се сещаш че ако МУУГ опаковат,щампата на шарнира ще е примерно ТРВ или Делфи или т.н....както е при ролките ИНА,СКФ и т.н. вътре 90% са на ГМБ..
                ФМ като сериозна фирма никога няма да се остави на нейните продукти да пише трв примерно,но е факт че фирмата няма заводи за поизводство на окачване,остава варианта да ги поръчва към други заводи които да бият щампата или надписа,в което няма нищо лошо всъчност,но както днес поръчката може да бъде към трв така може да бъде и към северен виетнам....
                Предполагам си запознат какво означав буквата P когато присъства след номерата на моог.

Comment

ФМ като сериозна фирма никога няма да се остави на нейните продукти да пише трв примерно,но е факт че фирмата няма заводи за поизводство на окачване,остава варианта да ги поръчва към други заводи които да бият щампата или надписа,в което няма нищо лошо всъчност,но както днес поръчката може да бъде към трв така може да бъде и към северен виетнам....
                  Предполагам си запознат какво означав буквата P когато присъства след номерата на моог.
                  Мисля си,че знам... от 6 години се занимавам с авточасти...
                  Колкото до щампите,нали се сещаш,че и ТРВ може да се щампова в Южна корея..
                  Нека спрем да спамим в темата,че да не го отнесем и двамата

Comment

• Да възродя малко темата.
                    Не разбрах дали се отнася само аз 156/147 ,но ще си питам.
                    Аз имам 155 /типово окачване/и единия тампон на долния ляв носач е тотал.
                    Та в момента се чудя и колебая само тампони ли да взема,да рециклирам ли ,нови носачи ли???
                    За TRW ми е ясна схемата ,цената им е 120-150 лв брой/пари ,който в момента ми е непосилно да отделя/,имам оферти за уж немски /неизвестни за мен марки/за по 50-65 лв на бр.
                    Прочетох добри отзиви за Текнород и АС Метал,дали така седят още нещата с тях и кой е за предпочитане от тях?
                    И сравнения с цени и мниния?
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Според мен или TRW, или полиуретанизиране ('баси думата...) на стария оригинален...

Comment

• 4 години и над 55К км със Текнород.
                        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                          4 години и над 55К км със Текнород.
                          Да читавите си карат и са на прилична цена Но не забравяйте че точно на технород има менте китайче което търгашите пробутват за технород
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                            Аз имам 155 /типово окачване/и единия тампон на долния ляв носач е тотал.
                            Та в момента се чудя и колебая само тампони ли да взема,
                            Предполагам задния тампон ти е заминал.....аз лично бих сменил само тампона, ако другия е ок и най вече шарнира, не си струва нов носач - все пак зависи от това колко ще ти излезе всичко.....ако взимаш само тампон гледай да е същия вътрешен размер като тоя на носача ти, при 155 не знам колко разлики има, но при 156 има няколко размера.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Alra Romeo 156 T.S. 1.8 144kс.
                              здравейте!
                              искам да попитам за един проблем, от скоро време при ляв завой се чува нещо като бучене някаде отпред, дори и съвсем леко да вутна волана в ляво и се чува, а в дясно всичко си е наред, ако някой се досеща от какво може да е да свирка. Ас си мисля да не е лагер!

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Предполагам задния тампон ти е заминал.....аз лично бих сменил само тампона, ако другия е ок и най вече шарнира, не си струва нов носач - все пак зависи от това колко ще ти излезе всичко.....ако взимаш само тампон гледай да е същия вътрешен размер като тоя на носача ти, при 155 не знам колко разлики има, но при 156 има няколко размера.....
                                Да точно задния тампон се е възнесъл.
                                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                                X