Известие

Collapse
No announcement yet.

Лисан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от xidra Покажи съобщение
    А касови бележки издава ли ?
    На мен не ми трябва касова бележка. Не мисля ,че и на някой друг му трябва.Но знам ,че давам поне с 30 %надолу за части и труд и няма грижи.Отношението (супер човешко) е друг фактор ..... Отколкото да ида при други майстори(няма да цитирам) да ме ошушкат почти двойно и да са напръщени все едно ми правят егати извънземната услуга .....
    п.п. защо питаш .... ? Касова бележка всеки може да ти даде?
    п.п.п не ми отговаряй ...знам защо .........
    Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от xidra Покажи съобщение
      А касови бележки издава ли ?
      На тебе ще ти дам!! Тука ти недей да ПИШЕШ,ако обичаш!

---------- Post added at 08:44 ---------- Previous post was at 08:39 ----------

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
      На мен не ми трябва касова бележка. Не мисля ,че и на някой друг му трябва.Но знам ,че давам поне с 30 %надолу за части и труд и няма грижи.Отношението (супер човешко) е друг фактор ..... Отколкото да ида при други майстори(няма да цитирам) да ме ошушкат почти двойно и да са напръщени все едно ми правят егати извънземната услуга .....
      Всички знаем отговора!! Смешна работа!! Глад
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
        Напишете му едно ордерче на момчето.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Тия дни се наложи да посетя Сашо за един ремонт, както винаги беше коректен и бърз, благодарности от мен и от моята алфа
          Last edited by fred; d.m.y г., 18:45.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от malibu_sl500
            можели някоида ми каже адреса на сервиза на Лисан
            Има го във форума. Гр. София ул.Справедливост 3. Квартала Модерно предградие се води май .
            Alfa romeo 156

Comment

• Отново голямо БЛАГОДАРЯ на Лисан Сервиз! Момчета, Вие сте уникални!!!
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

• Има нова Супер промоция
                0899832271 Сашо

Comment

• и аз доволен

По повод последния ремонт, след който взех София-Варна с пълна кола само за 4 часа и 10 мин и то нормално каране, искам да изразя задоволството си от сервиза - за пореден път съм доволен и от свършената работа, от коректноста на Лисан и от отношението. Правил съм 3 различни неща при него по колата, по-сериозни ремонти така на различни чарколяци, и заключенията ми са – оставяш си ключовете, без да се притесняваш:
                  -всеки път човека като каже „довечера е готова”, значи довечера е готова; Няма „ми ела след 2-3 дена”, „То е почти готова, ама ще се забавиме, тука правя една друга спешно” и др. небивалици.
                  -взема малко пари, отстъпките му са си отстъпки, и цели да спести на клиента разходи, вместо да му отреже главата (идеш напр.някъде за смяна консумативи и ти го сложат с 1000 лв за „еди-кво си било за смяна”). Звъни ти ако трябва по няколко пъти на ден, само за да обясни, да предложи варианти, да пропоръча кое-какво и т.н. Комуникацията „сервиз-клиент” е точно каквато е в Европата.
                  -Дава гаранция за частите дето слага и му вярвам (досега негова част не ми се е прецаквала).
                  -Търсил съм го по телефона с разни дразнещи въпросчета (не разбирам от ремонти) сума ти пъти и делник и празник (а това не му го плащам), и никога не ми е отказал, а се отзовава веднага – нещо което аз поне никъде не съм срещал.
                  -За яснота дава всеки път бележка с подробна разбивка части и труд (ако някой иска, може да обикали в други сервизи да сравни кое какво колко струва).
                  По конкретния ремонт, сложи ми едни гъзарски свещи за без пари, изчисти ми дюзите на незнам какво си там, и резултата е по-горе, с осезаема разлика в дърпането.Вече 20 000 км след основен ремонт при него съм пушка.
                  Alfa 156 2.0 - ех,
                  Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                  Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                  Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

• Отново едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ.Наистина немога да опиша колко съм доволен.Както винаги точен и коректен.Евала Саше
                    Mercedes C 200 compressor

Comment

• Е за тоя инструмент за прецакни резби говоря от година и нещо!Уникална работа върши и то за отрицателно време!
                      Браво!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Aйде и аз да кажа че съм доволен от Сашката евлата тръгна колата
                        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                        Ramstein - Benzin
                        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• труд за смяна на долни носачи алфа 156 2,0 благодаря
                          sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                          Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                            труд за смяна на долни носачи алфа 156 2,0 благодаря
                            30лв на носач

---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:13 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Е за тоя инструмент за прецакни резби говоря от година и нещо!Уникална работа върши и то за отрицателно време!
                            Браво!
                            Хубав верно,но при всяко използване псувам много!! Значи има издънки на кофти място
                            0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                              30лв на носач

---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:13 ----------

Хубав верно,но при всяко използване псувам много!! Значи има издънки на кофти място

Само да питам, че не съм използвал такъв, къде отиват всичките тия стружки? Как се обират?
                              sigpic
                              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Когато се прецака резба,тя се разширява с по-голям размер, но със същата стъпка.Там се навива и втулката.Тя външно е с тая стъпка,но с увеличен диаметър.По принцип се залепва и с лепилом за резби!
                                вътрешно е с нормалната резба !
                                получаваш здрава резба , а не мекия алуминий!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X