Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщение
    Колега Бравото не излиза ли от 95 г ?
    Нямам представа, колата е на колега и мисля че и 3та ми каза... може и да не съм го чул а да е казал 95.
    Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
    Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
    Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
      Нямам представа, колата е на колега и мисля че и 3та ми каза... може и да не съм го чул а да е казал 95.

Ами тогава започват да го правят, като спират да правят Типото, а именно от 95-та година
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Ремонт на Кормилна Рейка 156 2,4JTD 136HP 1999

Цена за демонтаж, ремонт (или ...), монтаж на рейката (тече хидр.масло от ляво през маншона) ако изобщо се занимавате с такива работи - naidenov@bgc.bg
        2.4 JTD 1999

Comment

• Първоначално публикувано от Gizmarata Покажи съобщение
          Цена за демонтаж, ремонт (или ...), монтаж на рейката (тече хидр.масло от ляво през маншона) ако изобщо се занимавате с такива работи - naidenov@bgc.bg
          Сваляне,качване,ремонт,масло,тампони стабилизираща щанга СуперПро- 370лв.. може и без тампоните на щангата,но сега е момента за смяна,ако не са сменяни. Рейката има ГАРАНЦИЯ !!!
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

• диагностика

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
            В тази тема ще отговарям( продавам) на всички въпроси за цени на части за Алфа Ромео!! Наблюдавам от доста време че колеги от магазини и сервизи ТОВАРЯТ яко цените на частите,което е доста несправедливо.Питайте смело за цените на частите и труда за смяната(ремонта) Темата е платена,моля без излишни коментари!!
            искам да запитма за цени на диагностика на двигател - либра 1.9 JTD
            + чип тунинг

Comment

• Първоначално публикувано от assen73 Покажи съобщение
              искам да запитма за цени на диагностика на двигател - либра 1.9 JTD
              + чип тунинг
              200лв
              0899832271 Сашо

Comment

• Да питам за биалетка/и отпред 156 1.8 99 цена ? И ако поръчам по е-конт би ли ми пратил ?

Comment

• Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщение
                  Да питам за биалетка/и отпред 156 1.8 99 цена ? И ако поръчам по е-конт би ли ми пратил ?
                  По памет,мисля че беше 15лв за брой,работя с Еконт
                  0899832271 Сашо

Comment

• Ако наистина са толкова да взема да поръчам какви са ? Производител?

Comment

• Демпферна шайба за Алфа 156 2,4 JTD 2001, цена и производител ме интересува + смяна.

8.6.2010 Edit: Смених шайбата.
                      Last edited by pioneer; d.m.y г., 22:56. Основание: .
                      Ex 156 SW 2,4 JTD .
                      Renault Megane Grandtour 2010
                      Ex Dedra 2.0 ieLS

Comment

• Здравей колега, може ли цена за тампони на амортисьори за алфа 33 трета серия и цена за жълтия лагер
                        ALFA ROMEO 33 1.7 IE с климатикsigpic

Comment

• Питане

Питах за рейка ама отпадна ремонта за сега! Но предницата ми е за ремонт, става въпрос за 156 2,4JTD 136hp 99г.
                          За смяна са: Горните носачи и от двете страни (разбити са шарнирите), долните също са заминали нацяло (ако може да се рециклират долните ще е супер) и тампоните на стаб. щанга.
                          Ако може да ми дадете някакви цени за частите и за работа. Благодаря предварително!
                          2.4 JTD 1999

Comment

• ilian

iskam da popitam za zadni diskove i nakladki da mi kaje6 cena + trud za 156 1.8?
                            ------------------------------------
                            Добре дошъл!
                            На Кирилица - ако може ...

Това е неофициално предупреждение.
                            Last edited by spe4elist; d.m.y г., 18:14. Основание: maimunitza

Comment

• колко струва турбина за 145 ТД без монтажа, и предни дискове плюс накладки пермафусе годината е 97,дисковете са вентилирани
                              Алфа Ромео 145 ТД 97г.

Comment

• труд за смяна на тампони на стабилизираща шанга,видях че продаваш тампони така че 39лв+труд ??? а да колата е алфа 156 2.0
                                sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                                Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Working...
                                X