Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 156 1.8 98г

Предницата тропа и скърца от доста хиляди километри, като по едно време виеше лагер - сменен е горен ляв носач и въпросния лагер. Въпроса ми е колко струва подмяната на останалото - предполагам два долни и един горен носач може и друго както и труд (ако може ориентировъчна цена при положение че няма друго)

Също датчик за АБС предно ляво колело цена плюс монтаж - може и втора употреба.

И ако може да кажеш това нещо може ли да се свърши в рамките на 1 ден тъй като не съм от софия.
    Honda CB 500
    Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
    Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
    Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

• Смяна на кормилна рейка+тампони на стаб.щанга+подмяна на тампони на предните носачи/горни и долни/ с Powerflex.Само труда ме интересува,че имам рейка,а простриит имат тампоните.
      ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Да между другото колко ще струва смяна на пауърфлекс тампони на предна стабилизираща щанга (труд) ? Мойте ги сменявах с рейката преди 6000км (марката беше Бърт). Та ще ги чакам да се доскапят и да мятам пауърфлекса ( едно приятелче ми ги даде за 30лв ).
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Да между другото колко ще струва смяна на пауърфлекс тампони на предна стабилизираща щанга (труд) ? Мойте ги сменявах с рейката преди 6000км (марката беше Бърт). Та ще ги чакам да се доскапят и да мятам пауърфлекса ( едно приятелче ми ги даде за 30лв ).
          Що не ги даде при смяната на съединителя,щеше да е без пари смяната!!! Сега с тая газова,смяната ще ти е 120лв
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
            Смяна на кормилна рейка+тампони на стаб.щанга+подмяна на тампони на предните носачи/горни и долни/ с Powerflex.Само труда ме интересува,че имам рейка,а простриит имат тампоните.
            С тия тампони не работиме!! Сори
            0899832271 Сашо

Comment

• Воден радиатор за Алфа 147 1.6 (ръчни скорости, климатроник) + смяна?

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                С тия тампони не работиме!! Сори
                Е ,нищо тогава.Дай цифра за рейката+смяна на тампоните на стабилизиращата щанга.
                ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Лисане, бате днеска бях да регулират Газовия Инжекцион...Колата Просто Литна..., но това чукане не беше от аванса...Имам го и на бензин и на газ (днеска сравнявах). Да не е работата, както при Бонев с биелните лагери? И ако е, колко пари ще ми трябват, за да я оправиш?
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Да се намеся на Сашо у темата да разясня нещо полезно. Powerflex за стаб. щанга няма. Някой Ви лъже и всява смут.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Е как да няма? Откривам поне 5 теми, в които пише как хората са си ги сменили...

например : http://clubalfaromeo.com/forum/showt...ight=powerflex

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Първоначално публикувано от lord_chuldarkar Покажи съобщение
                        Алфа 156 1.8 98г

Също датчик за АБС предно ляво колело цена плюс монтаж - може и втора употреба.

И ако може да кажеш това нещо може ли да се свърши в рамките на 1 ден тъй като не съм от софия.
                        Днес ходих на преглед, казаха ми 2 долни и един горен носач (защото другия е сменен)

Колко пари струват носачите, смяната както и датчик АБС на предна лява гума плюс смяната му.

Поздрави.
                        Honda CB 500
                        Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                        Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                        Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

• Цена

Колко ще ми струва преден ляв носач за колата от подписа и коя от тези три марки би ми препоръчал - BIRTH, FRAP или OCAP? И за колко време можеш да го изпратиш за моя сметка?
                          Разчитам на компетентното ти мнение според отзивите на съфорумниците тук.
                          Благодаря предварително и се надявам на бърз отговор.
                          С поздрави!
                          Last edited by hollyman_R; d.m.y г., 00:08.
                          ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
                          ПЛОВДИВ

Comment

• Първоначално публикувано от lord_chuldarkar Покажи съобщение
                            Днес ходих на преглед, казаха ми 2 долни и един горен носач (защото другия е сменен)

Колко пари струват носачите, смяната както и датчик АБС на предна лява гума плюс смяната му.

Поздрави.
                            Аз слагам носачи Текнород и цените са- долен 148лв,горен 89лв за брой. За тези три носача и датчика аз бих ти взел 100лв. Датчика струва около 120лв нов.
                            0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщение
                              Колко ще ми струва преден ляв носач за колата от подписа и коя от тези три марки би ми препоръчал - BIRTH, FRAP или OCAP? И за колко време можеш да го изпратиш за моя сметка?
                              Разчитам на компетентното ти мнение според отзивите на съфорумниците тук.
                              Благодаря предварително и се надявам на бърз отговор.
                              С поздрави!
                              Аз работя с Текнород и цената е 64лв за брой,обади се на 0899832271 за адрес и ти го пращам веднага.
                              0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Лисане, бате днеска бях да регулират Газовия Инжекцион...Колата Просто Литна..., но това чукане не беше от аванса...Имам го и на бензин и на газ (днеска сравнявах). Да не е работата, както при Бонев с биелните лагери? И ако е, колко пари ще ми трябват, за да я оправиш?
                                Мини в удобно за тебе време да видим,макар че мисля че си внушаваш!!!
                                0899832271 Сашо

Comment

Working...
                                X