Известие

Collapse
No announcement yet.

Екстрийм сервиз от старите ленти ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• П.С. Във варна има 147 2.0 ТС Турбо. На бобо мисля не е първата баш.
    Тука много силно се изказа некомпетентен! надявам се не си такъв по-рпинцип защото ако е така всякакви дискусии с теб са безмислени ! Държа за това което искаш ти лично да се запозная с теб за да съм сигурен че си говорим на един език
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Bobo твоята 145-ца предполагам не е правена за ежедневка ,но ми е интересно какъв разход дава при нормално каране ?
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Тука много силно се изказа некомпетентен! надявам се не си такъв по-рпинцип защото ако е така всякакви дискусии с теб са безмислени ! Държа за това което искаш ти лично да се запозная с теб за да съм сигурен че си говорим на един език
        Не искам да те обидя. Но съм я виждал 147-та. Черна с много хубав оптичен тунинг и наистина си има турбо. Вътре уредчета за налягане. Блоуофа съска много готино. Колата е селеспиийд. Преди 2 години я видях в Несебър пред хотела в който бях. И пича 1 седмица се спука да я кара. И ми направи впечетление и тогава го разпитахме за колата. 2005-та година каза, че е. Купил я нова от Ауто Италия, и във Варна са я правили. Аз наистина видях турбината! Чух и видях как върви колата.

Не разбрах къде са му я правили обаче.

П.С. Ще се запознаем лично. Някой ден ще взема отпуск и ще дойда до София да се видим и да обсъдим нещата. Въпреки, че това над 5000 лв. ми се вижда много. Аз за това исках ориентировъчна цена за да знам въобще да се знаимавам ли. Силно се надявах около 3000 лв. да кажеш. Аз наистина не знам цените на това което е нужно да се монтира, както и работата колко излиза. За това попитах. Иначе без значение дали ще правим по колата нещо или не ще дойда до София да се разходя някой ден с приятелката и ще се отбия при вас да се запознаем. За мен ще бъде чест!
        Last edited by oem; d.m.y г., 13:26.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          Добре де. Ето:

1. Алфа Ромео 156 1.8 ТС 98-ма CF2 32201. Моментното състояние на мотора е много добро. Не харчи масло, мотора е уникално чист. Работи перфектно!
          2. Колата ще се ползва ежедневно, както всяка друга кола.
          3. Резултатът който се иска да е малко по-мощна. Както казах приблизително 40 - 50 к.с от горе и 50 - 60 нм. Просто да поема малко по-добре.
          4. Ще се кара нормално, рядко спортно, но в никакъв случай състезателно.

Монтираме нови:
          Кулери, маслени радиатори, турбина/и, подходящи изпускатели, подходяща електроника ако е нужно.

Просто искането е както е сега колата да и се боцне едно турбо да надува на 0,3 - 0,4 максимум и това е. Мисля, че стандартните дюзи и всмукател ще вършат работа.

Не знам за турбото дали ще може да се управлява от сегашното ЕКУ или ще трябва нов блок за управление. Или може би с механично управление на налягането.... от това не разбирам, за това искам ориентеровъчна цена и срок на изпълнение.
          стига си спамил имаш телефоните на Бобо и на всички нужни хора

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Силно се надявах около 3000 лв. да кажеш.

Приятелю, само турбината, нова, хубава може да удари близо да тази цена. Просто много зависят нещата от това какви части ще се ползват. Именно затова Бобо иска наживо да обсъдите нещата.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Не искам да те обидя. Но съм я виждал 147-та. Черна с много хубав оптичен тунинг и наистина си има турбо. Вътре уредчета за налягане. Блоуофа съска много готино. Колата е селеспиийд. Преди 2 години я видях в Несебър пред хотела в който бях. И пича 1 седмица се спука да я кара. И ми направи впечетление и тогава го разпитахме за колата. 2005-та година каза, че е. Купил я нова от Ауто Италия, и във Варна са я правили. Аз наистина видях турбината! Чух и видях как върви колата.

Не разбрах къде са му я правили обаче.

П.С. Ще се запознаем лично. Някой ден ще взема отпуск и ще дойда до София да се видим и да обсъдим нещата. Въпреки, че това над 5000 лв. ми се вижда много. Аз за това исках ориентировъчна цена за да знам въобще да се знаимавам ли. Силно се надявах около 3000 лв. да кажеш. Аз наистина не знам цените на това което е нужно да се монтира, както и работата колко излиза. За това попитах. Иначе без значение дали ще правим по колата нещо или не ще дойда до София да се разходя някой ден с приятелката и ще се отбия при вас да се запознаем. За мен ще бъде чест!
              Аз не съм лесно обидчив иначе за 147-цата знам но историята е дълга - като се видим Иначе ти дадох съвсем примерни цени да се ориентираш което и стана Надявам се да се запознаем да полафим
              sigpic
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                Bobo твоята 145-ца предполагам не е правена за ежедневка ,но ми е интересно какъв разход дава при нормално каране ?
                Ами приятелю 145-цата доста дълго ми беше всекидневка има около 20 000км навити след конверсията За разхода да ти кажа колата на градско при нормално каране харчи 15-16 което е просто супер защото ГТВ-то което карам в момента като всекидневка в оригинален вид от завода под 22 в града не слизаше а както знаете то е и по слабо от 145-цата в момента след малко промени по ГТВ-то ми харчи около 18 - нали се сещаш че от тая гледна точка по-добре да си карам "бегачката" не всекидневката
                sigpic

Comment

Ами приятелю 145-цата доста дълго ми беше всекидневка има около 20 000км навити след конверсията За разхода да ти кажа колата на градско при нормално каране харчи 15-16 което е просто супер защото ГТВ-то което карам в момента като всекидневка в оригинален вид от завода под 22 в града не слизаше а както знаете то е и по слабо от 145-цата в момента след малко промени по ГТВ-то ми харчи около 18 - нали се сещаш че от тая гледна точка по-добре да си карам "бегачката" не всекидневката
                  Честно казано очаквах доста по фрапиращи цифри Значи не било толкова страшно турбинирането
                  Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic
                  Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                    Честно казано очаквах доста по фрапиращи цифри Значи не било толкова страшно турбинирането
                    Фрапиращо е карането на пълна газ там разхода е около 25-27
                    sigpic

Comment

Фрапиращо е карането на пълна газ там разхода е около 25-27
                      Да ама кеф цена нема брат
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• пратих ви лс
                        алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• просто искам да кажа едно голямо браво на бобо и екипът на ,Екстриим Тунинг, днес ходих да ми чипосат алфата и пртосто немога да повярвам че тая кола може да върви по този начин промени се изцяло .мерси пак и колегите които се чудят дали да слагат или не отговора е само един ,,вървете при бобо да видите за кво става дума,,
                          алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• повярвай пусни се с някое ТИ и не казвай че имаш чип да видиш как ще те гледа
                            Last edited by Sergey_gigov; d.m.y г., 17:41.
                            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• ми в плевен няма ку ве иначе с удоволствие се пусна и ще има после
                              алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Потвърждавам казаното от боби колага е друга и върви доста повече преди като се пускахме може да се каже че вървяхме на едно сега е 2-3 коли при ускорение от 0-150 поздрави към хората които са правили чипа
                                Alfa romeo 145

Comment

Working...
                                X