If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
в крайна сметка, Италфест ще има.
и ще бъде там, където бъде организиран от хората, които ще се погрижат за неговата организация.
и всеки, който се чувства привлечен от идеята, може да участва.
и всеки, който има желание, може да помогне с организацията, съобразно силите и възможностите си.
но със сигурност (както опитът е показал) и всеки, който изпитва необходимост да мрънка, ще го прави, ако ще да е организиран на луната, на блестяща писта, в 17-звездна база с високоозонирана атмосфера и с организиран космически кораб със скоростта на светлината и специално помещение за транспортиране на всички алфи дотам.
не е лошо да се постегнем и да спрем да се държим по български.
ако ни е възможно, ъфкорце.
младежи, отпускът ми свършва и след 2 дни се прибирам.
казвайте с какво да помагам
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Айде стига сме се правили на нещипани моми.
Италфест се организира от КАРБ. КАРБ си има членове. Нормално е да има и дискусия.
Първите седем повечето сме ги израснали в тоталитаризъм, ама не е това начина.
И стига сте се цупили.
Италфест се организира от КАРБ. КАРБ си има членове. Нормално е да има и дискусия.
И стига сте се цупили.
Репликата ''феста ще е задължително...........''не ми прилича на дискусия
Просто дайте да седнем да преценим за/против къде ще бъде подкрепено с факти и цифри обаче,щом другите два клуба ще помагат ОК.
И да помагаме да се задейства.
И стига сте се цупили.
Добре д ев крайна сметка Италфеста ще се проведе в с.Лесново да знам да примамвам италианки повечко
Леле хора, без персонално да го приемате, но яко сте изтрещели тук. От доста време не бях влизал, но направо нямам думи. Едни се цупят, други обясняват надълго и нашироко, къде, защо как и т.н. и т.н. После следва спам, и кой какво бил казал, ма то не било така, било иначе и незнам си какво. Моята критика е че никой не си прави труда да обедини усилията и да има информираност между клубовете, добре че личните познанства запълват тази празнина. Не искам да коментирам мястото, това не е важно за момента, по-важно е да се мислят и организират нещата както трябва. Никъде не намерих информация за датата, мисля че трябва да се помисли в тази насока. Както и да е довечера на срещата се надявам да има представители и на КАРБ, за да се уточнят нещата и кой с какво ще се занимава. Времето тече и мисля че вече сериозно ни притискат сроковете, а реално поне аз лично не знам какво, къде, кога и т.н ще организираме. Хайде със здраве. Дано утре знаем повече от днес.
Никъде не намерих информация за датата, мисля че трябва да се помисли в тази насока.
Баце мноо добре знаеш кога се провежда Италфест от години,първата събота и неделя на месец Октомври,демек 4 и 5 За спорещите само ще кажа,че щом сте членове на даден клуб,вие трябва да уважавате неговите решения и интереси,щом клуба и в частност УС решава че веднъж на 5 години,феста трябва да е в София,значи трябва Който не му изнася или му е далеч,ми просто да пропусне тази година/без да мрънка/,пък додгодина ще дойде,където и да е Аз лично за мен смятам,че ще отида винаги на Италфест,независимо къде е,за мен не е проблем веднъж годишно да измина ако требе и 1000 км.,не смятам че това е проблем за доста хора.Аз смятам че няма нужда от дрязги и караници
П.С.Павлин ми е приятел,и не смятам да заставам срещу него или КАРБ,но всички си го знаеме какъв е,защо му се връзвате,всяка година колкото и да мрънка,идва на феста нали
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
В съвсем друга тема, където му е мястото в раздела на членовете на КАРБ, ще има цялостно обяснение за делата на Клуба и кой какво е направил и какво е състоянието в момента.
За информация тук обаче, ще спомена, че имаме принципна уговорка с г-н Господинов, който отговаря за делата на Лесново, но поради факта че е все още в отпуска човека не сме пуснали 100000% потвърдено....защото искаме да се споразумеем за всичко и тогава да кажем да...там е!
Отпуската му свършва в неделя и след това имаме среща с него!
Веднага ще има инфо, когато може да ни приеме и да потвърдим дати и факти....дано стане!!!
За други дребни неща по организацията вече се мислят, но ще се "отприщят" когато е потвърдено всичко.
По същия начин веднага след това, както имам устна уговорка с колегите от другите 2 клуба от преди повече от месец, ще ги информираме и ще им предложим съвместно да движим самата организация и да разпределим задачите и ангажиментите.
Аз съм твърдо за критиката и всеки има право да дава предложения и да критикува. Но нека ги използваме за да ВЪРШИМ нещо, а не просто да си чешем езиците
Всякакви други Реални предложения и идеи са добре дошли винаги, но не просто подмятания и проблясъци на мисълта, а неща които са реализируеми и възможни.
Баце мноо добре знаеш кога се провежда Италфест от години,първата събота и неделя на месец Октомври,демек 4 и 5
Ок, и ти много добре знаеш, че аз много добре знам кога е феста. Въпроса ми беше конкретен защото сцената която ползвахме миналата година на тези дати няма да е свободна. Преди няколко часа разговарях с човека и той ме увери че тази година сцената е по-голяма, чакам всеки момент снимки и чертежи, но докато не се уточни 100% дата, неможем да уточним и дали ще ползваме тази сцена.
п.с. по въпроса за къде ще е феста мисля че сме доказали, че няма микакво значение. Там сме всички, които се наричаме фенове.
Хора, не се карайте ами кажете дали се очаква да има Ламборджинита и Ферарита на феста.
Надявам се все някой от трите клуба има познати с такива коли. Направете нещо де
И от Класическия раздел да не се ослушват вкарайте малко екзотика в това събитие
Еми опитах се да обърна разговора в друга посока ама вие си знаете ....
Все пак докарайте някоя по-интересна кола за тия дето не им се занимава със спорове и сръдни , а са отишли да си напълнят душата ! Айде лека вечер
Comment