If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За това какво ще кажете
29 36 Стефан Стоянов Fiat Tipo 1.4 01:07.35
Евала за карането на пича!
Благодаря! Двете седмици труд за ревизия на спирачки и подмяна на окачване се оправдаха! Изнесените и леки джанти също помогнаха. Ама и затова подгъвах калници докато чаках на опашката. Радвам се че участвах в най-силния trackday досега! Радвам се и че толкова много хора ме заговориха и се запознах с тях! Надявам се за следващия trackday да усепея да изкарам 2рата кола от подписа!
Абе и със спарка, и сега ми попрелива по малко хидравлика от казанчето......предполагам че не е само при мен, някой от тия дето караха по така да е имал същите наблюдения?
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Абе и със спарка, и сега ми попрелива по малко хидравлика от казанчето......предполагам че не е само при мен, някой от тия дето караха по така да е имал същите наблюдения?
да,и при мен така ! малко около капачката,но беше омазнявало
Искам да благодаря специално на екстремистите - Бобо, Добри и Еньо, ако не бяха те, аз нямаше да участвам.
Мерси и на другите за помощта през цялото време - Васил, Стоян, Иван и всички, които бяха около нас.
Благодаря и на Нено, заради него успях да направя втора пълна сесия..
Предрекох, че дигиталния ще падне на 03, но можее и още Змея и Сираков също се представиха много добре, абарта и той. Поздравления и на първите.
Останалите коментари са излишни, всичко се видя на пистата.
Другия път повече обиколки и по-подготвени коли. :P
При мен е същото колега!
155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
Powered by ...sigpic
Споко бацка всички са така сериозните дизели на тая писта направо я кипват хидравликата - на някой вече са сложени и радиатори на хидравликата точно с тая цел
Айде айде много се изхвърли Пълен сток хаха .. а какви бяха тези огромни облаци отзад Знам я колата Доволно се представи с каране на пълна газ .
За това какво ще кажете
29 36 Стефан Стоянов Fiat Tipo 1.4 01:07.35
Иначе аз лично си изкарах много добре . Радвам се , че се видях със стари и нови познайници . Благодарско на колегата M.Gruev , където ни повози на една силна машина
В момента колата е сток,доколкото знам вече няма чип
---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:02 ----------
Благодаря! Двете седмици труд за ревизия на спирачки и подмяна на окачване се оправдаха! Изнесените и леки джанти също помогнаха. Ама и затова подгъвах калници докато чаках на опашката. Радвам се че участвах в най-силния trackday досега! Радвам се и че толкова много хора ме заговориха и се запознах с тях! Надявам се за следващия trackday да усепея да изкарам 2рата кола от подписа!
Голямо евала за теб приятелю,имам огромно желание да видя другата ти кола
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Моите снимки по-късно, че голямо пресяване ще падне ... засега ви пускам една малка сборка от къси клипчета - качеството не е кой-знае какво, но мен така или иначе не ме бива във видеото
Супер Алекс... много е готино на клипа да се чуват истинските звуци от пистата... ЧАКАМЕ СНИМКИТЕ...
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
.... Забравих да похваля и аз Русенската група, евала момчета много мъжки давахте газ особенно Абарт Съжалявам че нямах време да се запозная и поговоря с него но другия път задължително! И пичове карате подготвени коли другия път с по яки гуми, особенно ИЦИ - с тия гуми щом даде 1.0 значи ако имаш гуми си доста наолу, и както ти казах на пистата евала за времената на Сливен mисля че и там с по-добри гуми ще паднеш надолу [COLOR="Silver"]
Ще се запознаем лично, живот и здраве, на следващия трак дей примерно...
Но кенефа ми е далеч от "подготвена кола". Единствената подготовка за пистата беше да си махна тапата от задното гърне,даже и багажника ме домързя да разтоваря
Поздравления и за софийските атмосферни Т.С-и много приятен звук прави "голямото" КуВе !
Целия трак дей беше на ниво,оспорваното класиране само доказва това !
На мен и на Серес и тук на Калояново, хидравликата ми кипваше и олива яко по колектора. Явно като се лашка колата по завоите....В последните обиколки направо воланЯ се одървяше!!!
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Супер Алекс... много е готино на клипа да се чуват истинските звуци от пистата... ЧАКАМЕ СНИМКИТЕ...
10х за признанието, но се надявам колегите с хубавите видеокамери да са сглобили един наистина хубав клип - въпреки няколкото косоизправящи ситуации за тях... Моя апарат все пак е правен за снимки - клипчетата са просто бонус. А за звука - прав си, наистина исках да се чуят нещата така, както ги чух аз близо до пистата (следващия път може и по-близо да ме пуснете ).
Колкото до моите снимки - ми ето няколко за превю :
А шоуто не мина и без такива картинки :
Надявам се да са ви харесали - всички останали снимки (плюс портрети на някои известни лица) можете да видите тук :
П.П. Само да напомня - който пожелае, може да ползва снимките ми за ЛИЧНИ цели САМО след като се договорим - оригиналните файлове (в доста по-голям размер) НЕ СА качени в нета, и мога да ги предоставя лично.
Comment