Известие

Collapse
No announcement yet.

track day 4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщение
    За това какво ще кажете
    29 36 Стефан Стоянов Fiat Tipo 1.4 01:07.35

Евала за карането на пича!
    Благодаря! Двете седмици труд за ревизия на спирачки и подмяна на окачване се оправдаха! Изнесените и леки джанти също помогнаха. Ама и затова подгъвах калници докато чаках на опашката. Радвам се че участвах в най-силния trackday досега! Радвам се и че толкова много хора ме заговориха и се запознах с тях! Надявам се за следващия trackday да усепея да изкарам 2рата кола от подписа!
    Last edited by xctr; d.m.y г., 17:10.

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
      Пооооочти позна около 140литра бензин.

Ми да си ме поздравил бре..хахахах

В твоя ред на мисли в публиката няколко пъти вече писах.Интрига няма само истина която не е удобна и боли.

Не си хаби копчетата на клавиатурата напразно.
      ето пак доказваш,че си ебати и царвула . сори ама не се сдържах ! хората те предупреждават няколко пъти!!!!

спри се ,че вече става .. нездравословно..

Я НЯКОЙ ДА МИНЕ С ГУЕМАТА МЕТЛА!!!!!!
      155 осем хиляди клапана 16 вериги
      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Абе и със спарка, и сега ми попрелива по малко хидравлика от казанчето......предполагам че не е само при мен, някой от тия дето караха по така да е имал същите наблюдения?
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Абе и със спарка, и сега ми попрелива по малко хидравлика от казанчето......предполагам че не е само при мен, някой от тия дето караха по така да е имал същите наблюдения?
          да,и при мен така ! малко около капачката,но беше омазнявало
          146 Turbo

Comment

• Искам да благодаря специално на екстремистите - Бобо, Добри и Еньо, ако не бяха те, аз нямаше да участвам.
            Мерси и на другите за помощта през цялото време - Васил, Стоян, Иван и всички, които бяха около нас.
            Благодаря и на Нено, заради него успях да направя втора пълна сесия..
            Предрекох, че дигиталния ще падне на 03, но можее и още Змея и Сираков също се представиха много добре, абарта и той. Поздравления и на първите.
            Останалите коментари са излишни, всичко се видя на пистата.
            Другия път повече обиколки и по-подготвени коли. :P
            sigpicex
            147Q2
            300bhp/606nm
            Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Абе и със спарка, и сега ми попрелива по малко хидравлика от казанчето......предполагам че не е само при мен, някой от тия дето караха по така да е имал същите наблюдения?
              При мен е същото колега!
              155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
              Powered by ...
              sigpic

Comment

Споко бацка всички са така сериозните дизели на тая писта направо я кипват хидравликата - на някой вече са сложени и радиатори на хидравликата точно с тая цел
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Баси, а уж взех и сложих серпентината с най - много витки......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                    Айде айде много се изхвърли Пълен сток хаха .. а какви бяха тези огромни облаци отзад Знам я колата Доволно се представи с каране на пълна газ .

За това какво ще кажете
                    29 36 Стефан Стоянов Fiat Tipo 1.4 01:07.35

Иначе аз лично си изкарах много добре . Радвам се , че се видях със стари и нови познайници . Благодарско на колегата M.Gruev , където ни повози на една силна машина
                    В момента колата е сток,доколкото знам вече няма чип

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:02 ----------

Първоначално публикувано от xctr Покажи съобщение
                    Благодаря! Двете седмици труд за ревизия на спирачки и подмяна на окачване се оправдаха! Изнесените и леки джанти също помогнаха. Ама и затова подгъвах калници докато чаках на опашката. Радвам се че участвах в най-силния trackday досега! Радвам се и че толкова много хора ме заговориха и се запознах с тях! Надявам се за следващия trackday да усепея да изкарам 2рата кола от подписа!
                    Голямо евала за теб приятелю,имам огромно желание да видя другата ти кола
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                      Моите снимки по-късно, че голямо пресяване ще падне ... засега ви пускам една малка сборка от къси клипчета - качеството не е кой-знае какво, но мен така или иначе не ме бива във видеото

4th Italian Trackday - Dragon racetrack, 23 May 2011
                      Супер Алекс... много е готино на клипа да се чуват истинските звуци от пистата... ЧАКАМЕ СНИМКИТЕ...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение

.... Забравих да похваля и аз Русенската група, евала момчета много мъжки давахте газ особенно Абарт Съжалявам че нямах време да се запозная и поговоря с него но другия път задължително! И пичове карате подготвени коли другия път с по яки гуми, особенно ИЦИ - с тия гуми щом даде 1.0 значи ако имаш гуми си доста наолу, и както ти казах на пистата евала за времената на Сливен mисля че и там с по-добри гуми ще паднеш надолу [COLOR="Silver"]
                        Ще се запознаем лично, живот и здраве, на следващия трак дей примерно...

Но кенефа ми е далеч от "подготвена кола". Единствената подготовка за пистата беше да си махна тапата от задното гърне,даже и багажника ме домързя да разтоваря

Поздравления и за софийските атмосферни Т.С-и много приятен звук прави "голямото" КуВе !

Целия трак дей беше на ниво,оспорваното класиране само доказва това !
                        146 Turbo

Comment

На мен и на Серес и тук на Калояново, хидравликата ми кипваше и олива яко по колектора. Явно като се лашка колата по завоите....В последните обиколки направо воланЯ се одървяше!!!
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                            абе едни клипове неме , никви онбордове нищо
                            Ето 2 скромни необработени онборда от мен ... По добре му намалете звука обаче, че качеството е кофти
                            http://www.youtube.com/watch?v=5Ur0zpUHzxg
                            http://www.youtube.com/watch?v=jOlJb0ZCu1c
                            147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                            Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                            156 2.4 JTD - ex

Comment

• Първоначално публикувано от ne0
                              Супер Алекс... много е готино на клипа да се чуват истинските звуци от пистата... ЧАКАМЕ СНИМКИТЕ...
                              10х за признанието, но се надявам колегите с хубавите видеокамери да са сглобили един наистина хубав клип - въпреки няколкото косоизправящи ситуации за тях... Моя апарат все пак е правен за снимки - клипчетата са просто бонус. А за звука - прав си, наистина исках да се чуят нещата така, както ги чух аз близо до пистата (следващия път може и по-близо да ме пуснете ).
                              Колкото до моите снимки - ми ето няколко за превю :

А шоуто не мина и без такива картинки :

Надявам се да са ви харесали - всички останали снимки (плюс портрети на някои известни лица) можете да видите тук :

4th Italian Trackday by Alfa User (c) 2011

П.П. Само да напомня - който пожелае, може да ползва снимките ми за ЛИЧНИ цели САМО след като се договорим - оригиналните файлове (в доста по-голям размер) НЕ СА качени в нета, и мога да ги предоставя лично.
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Доста ДОбре
                                Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                                Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                                Alfa Romeo GT 1.8 TS
                                Yamaha R6

Comment

Working...
                                X