Известие

Collapse
No announcement yet.

Серес Трак дей 2012

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Само нека уточня, че "безплатната" смяна на гуми включва достъп до машина за гуми безплатно. Смяната си я правиш с ей тия 2 ръце и машината сам (или ако си имаш някой с теб да ти помага).
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Ще трябва да мина бърз и съкратен курс при нашто гумаджииче......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Отговорът за смяната на гумите е ,,Безплатно,както миналата година"......демек е безплатно...нека мналогодишните кажат........
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Аз па да Ви кажа, че винаги съм си плащал за да ми сменят гумите там други също, поне за Бобо и Мариана мога да кажа на 100%

Това че някой от нас БЪЛГАРИТЕ се правим на тарикати и не разбрали е друг въпрос.

И миналата година се плащаше. Но не всички "разбраха"

---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:27 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Вярно, че в БеГе е друга реалността, но....явно в Гърция не всичко е направено с комерсиална цел
          това е детско мислене Все едно някой да ти каже че работиш с комерсиална цел... смях
          Last edited by ne0; d.m.y г., 19:53.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Ако някой там ги сменя и ти върши работата, сигурно се плаща, да. Ама ако отидеш сам да си свършиш работата - имаш достъп до машината, действаш, никой не ти иска пари. Това ти е част от пакета за бокса. Вече сме се възползвали от тази екстра и съм сигурен, че е така.
            Две черни перли...

Comment

• Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
              Ако някой там ги сменя и ти върши работата, сигурно се плаща, да. Ама ако отидеш сам да си свършиш работата - имаш достъп до машината, действаш, никой не ти иска пари. Това ти е част от пакета за бокса. Вече сме се възползвали от тази екстра и съм сигурен, че е така.
              да ама не... има си хора с камион и си слагат и качват гуми и се плаща, малко на око и ухо ама се плаща (пазарлък става), даже единия път говореха на български....

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                да ама не... има си хора с камион и си слагат и качват гуми и се плаща, малко на око и ухо ама се плаща (пазарлък става), даже единия път говореха на български....
                Все тая, важното е че ще има машина
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                  Ако някой там ги сменя и ти върши работата, сигурно се плаща, да. Ама ако отидеш сам да си свършиш работата - имаш достъп до машината, действаш, никой не ти иска пари. Това ти е част от пакета за бокса. Вече сме се възползвали от тази екстра и съм сигурен, че е така.
                  Да ама бокс е 180 евро за трите дена,40 евро на ден е бокс през седмицата,събота и неделя цената е 90 евро,пистата дава един ден бонус по избор на трак дея,петък или понеделник,трак дея е петък,събота и неделя от идва и цената 180 евро на бокс за трите дена.
                  Има на разположение 18 бокса,4 вече са заети,който иска бокс трябва да се запише допълнително.......http://www.alfisti.gr/forum/showthread.php?t=25542

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                    Единият от гумаджиите е българин живеещ в гърция миналата година точно с него си говорих за смяната на гуми.БЕЗПЛАТНА Е (тази година ако има промяна е друг въпрос)
                    SPRINTAUTO service
                    0893277773

Comment

• Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
                      Единият от гумаджиите е българин живеещ в гърция миналата година точно с него си говорих за смяната на гуми.БЕЗПЛАТНА Е (тази година ако има промяна е друг въпрос)

Ми аз днес писах с Тимос,адмистратор и собственик на alfisti.gr......човека каза безплатно......

Comment

• Понеже не си спомням къде четох вариантите, реших да попитам отново....
                        Ако отида с различен от 'Алфа Ромео' автомобил (BMW) и той не е мой собствен, ЩЕ ли ме пуснат да сА рАзпилея на пистата?
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          Понеже не си спомням къде четох вариантите, реших да попитам отново....
                          Ако отида с различен от 'Алфа Ромео' автомобил (BMW) и той не е мой собствен, ЩЕ ли ме пуснат да сА рАзпилея на пистата?
                          що да не

Comment

• Аз лично се съмнявам, иначе ние с Лотуса първи щяхме да сме там.
                            У нас, на БМВ събора примерно, ако опиташ да влезеш на Калояново с кола различна от БМВ, те пращат на къра зад оградата да паркираш.
                            В случая, за този тракдей, Алфистите си плащат и взимат пистата - по-скоро те трябва да бъдат попитани може ли, и тези от пистата ще кажат същото, според мен.
                            Две черни перли...

Comment

• И аз това питам - ще ли може да направим врътка.
                              Счупила ми се колата и искам да отида с друга, за да не загубя парите от таксата, инвестициите в гуми, хотелски резервации, ала-бала.... примерно
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                И аз това питам - ще ли може да направим врътка.
                                Счупила ми се колата и искам да отида с друга, за да не загубя парите от таксата, инвестициите в гуми, хотелски резервации, ала-бала.... примерно
                                Счупила ти се алфата... е кой ше ти повярва????
                                sigpic
                                === 75 1.8 T '86 ===
                                === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Working...
                                X