Аз пък имам наблюдения, че това е най-неуспешния двигател на БМВ, така че като се сложат колите на чертата не се знае, но все пак го има момента, че са в различни класове, тъй че проверете с 325 ТДС.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 145 vs Golf2
Collapse
X
-
Ами не разбрах и аз точно каква ти е алфата ама със моето самолет се дърпах със а6 03' 2.5 тди 163кс. автоматик и на 400м. си му откъсвам постоянно, като накрая е разлика 1-2 коли, така че ако си над 1,9 печка му покажи къде се лови риба..само ти трябват хубави гуми, запазена кола и добро шофиране
Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
-
Мился да се пусна с ГолфаВярвам в Алфата а и голфистите ме дразнят,така че ако го бия ще съм много доволен пък и за кинти аз предложих а той се нави много бързо
.По мои наблюдения докато ме е возил не му върви толкова клата
.Са ми излиза с номера че трябвало да смени въздушен филтер преди да се пуснем(мисля че се изплаши от Алфонсо
) Поздрави на всички съмишленици
Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hpEX
Comment
-
Първоначално публикувано от slavipsМился да се пусна с ГолфаВярвам в Алфата а и голфистите ме дразнят,така че ако го бия ще съм много доволен пък и за кинти аз предложих а той се нави много бързо
.По мои наблюдения докато ме е возил не му върви толкова клата
.Са ми излиза с номера че трябвало да смени въздушен филтер преди да се пуснем(мисля че се изплаши от Алфонсо
) Поздрави на всички съмишленици
Comment
-
Ей някой може да ми звънне с видео обаждане да гледам и аз от Италия обещавам да викамAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88Шокс тоя даже 1.8 118 коня е майче даже а не 115 е така извесния "малката Джи Ти Ай-ка" и се среща доста често и според мен е точно такъв щом е толко оверен..използват го и при голф 3 ма малко по модифициран....затва си купих алфа...преди със мазда 323 1.3 75 коня ме мажеха навсякаде....са със 100 коня отгоре нека се пробват
на пари не се хващай или за спорта или да го засилва голфа у некое дереAlfa Romeo 156 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от 156Първоначално публикувано от Absente_колеги , да не отварям нова тема, ама имам същия проблем , самоче с bmw 525tds SW мисля че беше към 163-4 к.с. ама аз отказах, дръпката щеше да е на по 200 лв , ама няма как и вете коли са напълно сток, как мислите? дали имах някакъв шанс , онова е тежко ама па мн бе плашат конетес чип-а е не повече от 175-180 коня
Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXxЗначи тоя Голф 2, който е 1.8 90коня е 8 клапана.
Голф 2 има с 16 клапана и механичн инжекция KR и е 139коня.
Има и Голф 2 с електронна инжекция и се води PL и е 137коня или нещо подобно.
Има и Голф 2 G60 с компресора.
Мисля, че имаше и един по-малък двигател 1.8 с механична инжекция, но той 100% е между 100 и 115 коня.
Дори и да е Голф 1.8 90 коня падаш. Сори, ма е така. Това и при добро състояние на колите де...90коня,1.8.
PL e 129 коня.
Върха на черешката е G60 limited,210 коне
Comment
Comment