Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 vs Golf2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

разликата между задно и предно предаване и автоматични и ръчни скорости е от небето до земята как и да си говориме италианска кола от немска със същите коне неможе да падне
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от jimmyfloyd
      разликата между задно и предно предаване и автоматични и ръчни скорости е от небето до земята как и да си говориме италианска кола от немска със същите коне неможе да падне
      Дали
      Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
      Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hp EX

Comment

зависи и от шофиора за голф-а ако наистина е 90 коня мисля че ще го биеш просто гледай да нямаш много гориво в резервоара,свали излишните неща и немисля че ще паднеш пък ако сте на кантар му дай алфата и земи голф-а за едно дърпане

Comment

Абе за G60 210коня несам чувал но и да има... Върха на черешката самоче даже според мен и лафа обърка върха на сладоледа трябваше да кажеш е VR6 3.2 коне беше над 200 незнам колко точно а на голф 4-ките май само найменованието се сменя от VR6 na R32 ама несам сигурен може и да са различни мотори
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Ми има и 2.8 VR6 204 коня освен R32, който е скромните 240
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Според мен колкото и да са зле Гоуфа и шофьора, ако е GTI ще те бие .
              Аз съм се дърпал само веднъж с един приятел, като колата ми едно , че беше с 10-тина коня повече и второ- доста по лека . И колкото и да беше издухана, и на гас, и с лош старт (за мен) пак го минавах .
              Тъй че един съвет-вдигни капака на Гоуфа и виж какво има отдолу (моноинжекцията веднага се познава) и ако е пълна инжекция по-добре се откажи .
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                Абе за G60 210коня несам чувал но и да има... Върха на черешката самоче даже според мен и лафа обърка върха на сладоледа трябваше да кажеш е VR6 3.2 коне беше над 200 незнам колко точно а на голф 4-ките май само найменованието се сменя от VR6 na R32 ама несам сигурен може и да са различни мотори
                http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.ph ... 02&start=0

http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?t= ... ye+g60+16v

Това са най-яките Голф2

http://www.faltdach.net/vwgolfrallye.htm

http://www.faltdach.net/vwg60limited.htm

Най-якия сериен Голф3 е VR6, но има един лимитиран и се води A59

http://www.faltdach.net/vwgolfa59.htm

От Голф4 нагоре най-яките модели са R32, и са с подобрен вариант на VR6 мотор и 4х4 задвижване За съжаление политиката на VW се попромени в последните 10 години и отдавна нямат за цел да правят най-добрия хетчбек...

Comment

Голфаджия...
                  www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                    Голфаджия...
                    Аз поне знам къв съм - голфаджия, ма със самочувствие...ти и т'ва не знаеш Жабар, каращ френска кола............

Comment

Пак е по-добре...голфаджия!
                      www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                        Пак е по-добре...голфаджия!
                        винаги ще е по добре

Comment

Небе колега нормално е,да има и рядки модели нооо аз несам запознат толкова с VW и казах каквото знам но няма смисал да хвалиш голфа в Алфа форума просто е безсмислено щото знаеш заставаш на светофара до тебе ручи черен голф с джанти борбет 15ки гарне Несспорт от илиенци ,лепенка фв-клуб.бг и накрая какво се оказва 1.6 карбуратор на гас и даже му прекъсва е то от такива простотии и главно яки ръбави селяци ги карат и видял че потдръжката на тая кола е 30 стотинки и вече голфа е най-великата кола.. Е мани ама аз с тая возия по добре да юркам на дядо ми каруцата

Comment

Небе колега нормално е,да има и рядки модели нооо аз несам запознат толкова с VW и казах каквото знам но няма смисал да хвалиш голфа в Алфа форума просто е безсмислено щото знаеш заставаш на светофара до тебе ручи черен голф с джанти борбет 15ки гарне Несспорт от илиенци ,лепенка фв-клуб.бг и накрая какво се оказва 1.6 карбуратор на гас и даже му прекъсва е то от такива простотии и главно яки ръбави селяци ги карат и видял че потдръжката на тая кола е 30 стотинки и вече голфа е най-великата кола.. Е мани ама аз с тая возия по добре да юркам на дядо ми каруцата
                            Бате не знам до кой клас си учил средно (или май основно), ама като ти гледам правописа си повтарял доста Не съм искал да хваля голфовете, просто ти разясних кои са топмоделите на Голф през годините, щото ти очевидно не знаеш Това, че ти го приемаш като хвалене си е твой проблем, но на мене лично ми мирише на комплекс

И да, вярно е, че има ужасно много селтаци с голфове и мене лично ме е срам от това Но трябва да ти кажа, че напоследък виждам все повече селтаци с алфи (1.4 по-често), отколкото гореспоменатите селтаци с голфове Даже Shoxxx може да ти даде няколко примера...

Но Голф-а не си избира кой да го купува Това, че просто в България има прекалено много селяндури не мисля, че трябва да означава, че колата е селска

Ся като спомена возия и поддръжка Гледам пак не си особено запознат Първо няма начин да ме накраш да повярвам, че италианските коли возят хубаво Второ Голфа вози достатъчно добре за концепцията на окачването му, която има една-единствена цел - да бъде здрава. Което следва от възможно най-малкото компоненти, от които е направено въпросното окачване. От което следва, че поддръжката е по-евтина...

Понеже темата отиде в друга посока аз спирам

Comment

Бате ти си болен мозък опитах се да говоря нормално с тебе даже никаква лична обида не отправих!!За правописа ми са ми писали 2ки в училище ти неси даскалка да ме критикуваш относно това..Също написах какво знам за VW даже подчертах че незнам много а и неме интересуват!!!Сега разбираш ли или май в постовете ти се вижда кой избива коплекси като нападаш лично хората !?!

Comment

Първоначално публикувано от Kingpin
                                Бате не знам до кой клас си учил средно (или май основно), ама като ти гледам правописа си повтарял доста Не съм искал да хваля голфовете, просто ти разясних кои са топмоделите на Голф през годините, щото ти очевидно не знаеш Това, че ти го приемаш като хвалене си е твой проблем, но на мене лично ми мирише на комплекс

И да, вярно е, че има ужасно много селтаци с голфове и мене лично ме е срам от това Но трябва да ти кажа, че напоследък виждам все повече селтаци с алфи (1.4 по-често), отколкото гореспоменатите селтаци с голфове Даже Shoxxx може да ти даде няколко примера...

Но Голф-а не си избира кой да го купува Това, че просто в България има прекалено много селяндури не мисля, че трябва да означава, че колата е селска

Ся като спомена возия и поддръжка Гледам пак не си особено запознат Първо няма начин да ме накраш да повярвам, че италианските коли возят хубаво Второ Голфа вози достатъчно добре за концепцията на окачването му, която има една-единствена цел - да бъде здрава. Което следва от възможно най-малкото компоненти, от които е направено въпросното окачване. От което следва, че поддръжката е по-евтина...

Понеже темата отиде в друга посока аз спирам
                                подкрепям всичко което казваш фв си е резня и ще си остане както и всички немски коли

Comment

Working...
                                X