и все пак с такова гърне с камера ефекта от генерацията ще е 0 нали ? нищо че тръбите ще са по големки
Известие
Collapse
No announcement yet.
Генерация - що е то...?
Collapse
X
-
Нали човека ясно написа, че може да е проходно..? Проходно значи като погледнеш през дупката да виждаш какво има от другата страна.
Искам да кажа, че няма да забавя или спира кой знае колко нещата дето минават през него...Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 16:33.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеПроходно значи като погледнеш през дупката да виждаш какво има от другата страна.
Е това е пояснение!Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
Е това е пояснение!
като твойте уши василеVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениесъжалявам че вдигам стара тема ама искам да попитам знаещите значи става въпрос за атмосфер 2.0 ка колата беше само по права тръба с крайно гърне на ф60 .. резултата беше че стана адски шумна и одаря ли прекъсвач почва да излиза огън от крайното гърне .. след което веднага се сложи резонатор на Ф60 ми пооправи се работата съвсем малко с шума и вече нямаше огън .. та въпроса ми е има ли някакъв начин да се направи генерация за тая кола на 60 мм ОБАче да утихне доста е не да е като сток ама поне да не ме спират от движение че големи проблеми с тия куки ??? Питам и за гърнетата с тапи ако сложа 1 такава тапа ще утихне ли поне като искам да я карам нормално ? Представям си го така .. с 2 резонанса на 60 мм другото права тръба + крайно гърне с тапа .. с 2 резонатора ще утихне ли или ефекта няма да много положителен ... Сега съм със стоково средно гърне (това най голямото по обем) което мисля че е на 50 мм и тръбата ми е стоковата и със крайно гърне на 60 мм и нещата поотихнаха ама пък ефекта във високите се изгуби почти нацяло .. Може ли атмосферка с тиха генерация или не тва ми в въпросаAlfa Romeo 156 2.0 TS `99
Comment
-
това на какъв диаметър е гърнето? с какъв диаметър тръби си? .. до отзад има ли още гърнета или само крайно ... на каква цена закупи гърнето имаш ли контакти на сервиза и дали пращат от разтояние (с доставчик примерно) Можеш ли да качих клип да видя колко е шумна колата че направо не се кара така моята и я ся пак съм със сток тръби и гърнетаalfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Comment
-
Каква генерация да сложа?
Здравейте колеги, след като се стопли времето съм решил да отпуша алфата. Идеята ми е смяна на генерацията, челен кулер и ремап. Въпроса ми е, с какъв диаметър да бъде генерацията за този мотор?Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
SAAB 9-3 SS 1.9TiD
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщениеЗдравейте колеги, след като се стопли времето съм решил да отпуша алфата. Идеята ми е смяна на генерацията, челен кулер и ремап. Въпроса ми е, с какъв диаметър да бъде генерацията за този мотор?
Comment
-
Добре, а след като ще се прави и ремап не е ли по-добре някой по-голям диаметър ф63 примерно? Другия въпрос ми е от крайното гърне като вървя към двигателя какво да слагам....крайно гърне>права тръба>резонансно гърне на мястото на катализатора>права тръба>мека връзка?Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
SAAB 9-3 SS 1.9TiD
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщениеДобре, а след като ще се прави и ремап не е ли по-добре някой по-голям диаметър ф63 примерно? Другия въпрос ми е от крайното гърне като вървя към двигателя какво да слагам....крайно гърне>права тръба>резонансно гърне на мястото на катализатора>права тръба>мека връзка?
Comment
-
Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщениеДобре, а след като ще се прави и ремап не е ли по-добре някой по-голям диаметър ф63 примерно? Другия въпрос ми е от крайното гърне като вървя към двигателя какво да слагам....крайно гърне>права тръба>резонансно гърне на мястото на катализатора>права тръба>мека връзка?
Comment
Comment