If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега Stefan Caromov мина ли го това ниво не е трудно само трябва да улучиш телепрота в пирамидата ,ето и снимки на най новата кола LANCIA STRATOS управлението е почти същото като в COLIN MCCRAE
Колега Stefan Caromov мина ли го това ниво не е трудно само трябва да улучиш телепрота в пирамидата ,ето и снимки на най новата кола LANCIA STRATOS управлението е почти същото като в COLIN MCCRAE
Не съм го минал още мамка му ...Къде е тоя шибан телепорт .....
Мисля че беше след 6-тата врата в една от пирамидите ,препоръчвам ти първо да обходиш маршрута и да запомниш къде долу горе са вратите иначе нивото е доста забавно отдавна не бях играл на кариера
Скоро мисля да направя клип с минаването на това ниво и ще го кача в v-box
Аз го минах ,сега проблема ми е ,че съм на 54% но не ми дава следващо ниво.Трябвало да съм на 55% за да ми го отвори. Продължавам да тръскам играта ,нямам злато само на нивото с Алфите ... може би затова не ми дава 55% .
Апропо ,превъртя ли я , почвам много стриктно да играя с нови коли и да си правя нови писти ,ако ще да се разчуе хех
Въпреки ,че сега играя и на една игра Big mama trucker 2 или нещо то сорта
Мен пък ме дразни едно ниво с едни шкоди фабия.. вече съм на 25-та писта и всичките са еднакви и незнам дали не се е сбагясала играта щото тва е невъзможно
Мен пък ме дразни едно ниво с едни шкоди фабия.. вече съм на 25-та писта и всичките са еднакви и незнам дали не се е сбагясала играта щото тва е невъзможно
И аз бях с тея шкоди така (ако не се лъжа) ама се оказа ,че имам нитро хах ,иначе се чудех как така всички ме изпреварваха
Колега Stefan Caromov трябва да имаш злато за да те пусне напред,в сайта дето го дадох новите коли станаха 799 но все пак не всички са с реални характеристики което ме дразни има например vw bora 1,8 -200кс дето върви като бмв м3 отсявай ги
абе аз тва още немога да се справя с него аз си ги минавам то там трябва да събереш 150 от дрифт до 23% да ти е счупена колата и да си 1-ви .. също така преднината която си имал ти я дава в следващото състезание .. някой да помогне, че се отчаях
абе аз тва още немога да се справя с него аз си ги минавам то там трябва да събереш 150 от дрифт до 23% да ти е счупена колата и да си 1-ви .. също така преднината която си имал ти я дава в следващото състезание .. някой да помогне, че се отчаях
С един стар мерцедес ли е нивото ?
Не трьябва да ти е счупена колата на 23% ами да ти е счупена максдимално 23 процента.Дрифтовите нива са ми любими ,адски са лесни
Две клипчета с Лексус дизел 177 кс срещу Алфа 155 150кс и Алфа мито 155кс ,дизела винаги ще си остане дизел имаше една такава тема дизел срещу бензин а тук коментара е излишен http://vbox7.com/category:%D0%90%D0%...BE%D1%82%D0%BE
Колега току що минах 26-тата писта направо ми се взе здравето не е проблем трудноста а многото обиколки в момента съм на -18 сек пред тях ,трябва да преценяваш дали ти трябва време или дамаж важни за това са скоковете / ще трябва да си сменя ръцете /
Comment