Известие

Collapse
No announcement yet.

WORLD RACING 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега Stefan Caromov мина ли го това ниво не е трудно само трябва да улучиш телепрота в пирамидата ,ето и снимки на най новата кола LANCIA STRATOS управлението е почти същото като в COLIN MCCRAE
    Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
      Колега Stefan Caromov мина ли го това ниво не е трудно само трябва да улучиш телепрота в пирамидата ,ето и снимки на най новата кола LANCIA STRATOS управлението е почти същото като в COLIN MCCRAE
      Не съм го минал още мамка му ...Къде е тоя шибан телепорт .....

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Мисля че беше след 6-тата врата в една от пирамидите ,препоръчвам ти първо да обходиш маршрута и да запомниш къде долу горе са вратите иначе нивото е доста забавно отдавна не бях играл на кариера

Comment

• Скоро мисля да направя клип с минаването на това ниво и ще го кача в v-box

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
            Скоро мисля да направя клип с минаването на това ниво и ще го кача в v-box
            Аз го минах ,сега проблема ми е ,че съм на 54% но не ми дава следващо ниво.Трябвало да съм на 55% за да ми го отвори. Продължавам да тръскам играта ,нямам злато само на нивото с Алфите ... може би затова не ми дава 55% .
            Апропо ,превъртя ли я , почвам много стриктно да играя с нови коли и да си правя нови писти ,ако ще да се разчуе хех

Въпреки ,че сега играя и на една игра Big mama trucker 2 или нещо то сорта

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Мен пък ме дразни едно ниво с едни шкоди фабия.. вече съм на 25-та писта и всичките са еднакви и незнам дали не се е сбагясала играта щото тва е невъзможно
              Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
              ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
                Мен пък ме дразни едно ниво с едни шкоди фабия.. вече съм на 25-та писта и всичките са еднакви и незнам дали не се е сбагясала играта щото тва е невъзможно
                И аз бях с тея шкоди така (ако не се лъжа) ама се оказа ,че имам нитро хах ,иначе се чудех как така всички ме изпреварваха

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Колега Stefan Caromov трябва да имаш злато за да те пусне напред,в сайта дето го дадох новите коли станаха 799 но все пак не всички са с реални характеристики което ме дразни има например vw bora 1,8 -200кс дето върви като бмв м3 отсявай ги

Comment

• абе аз тва още немога да се справя с него аз си ги минавам то там трябва да събереш 150 от дрифт до 23% да ти е счупена колата и да си 1-ви .. също така преднината която си имал ти я дава в следващото състезание .. някой да помогне, че се отчаях

Comment

• Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
                      абе аз тва още немога да се справя с него аз си ги минавам то там трябва да събереш 150 от дрифт до 23% да ти е счупена колата и да си 1-ви .. също така преднината която си имал ти я дава в следващото състезание .. някой да помогне, че се отчаях
                      С един стар мерцедес ли е нивото ?
                      Не трьябва да ти е счупена колата на 23% ами да ти е счупена максдимално 23 процента.Дрифтовите нива са ми любими ,адски са лесни

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Колега WarsteineR кажи точно как се казва това ниво и ще видим как да ти помогнем

Comment

• Две клипчета с Лексус дизел 177 кс срещу Алфа 155 150кс и Алфа мито 155кс ,дизела винаги ще си остане дизел имаше една такава тема дизел срещу бензин а тук коментара е излишен http://vbox7.com/category:%D0%90%D0%...BE%D1%82%D0%BE
                          Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 16:11.

Comment

• Ето и времената им на 1240м драг
                            LEXUS DIESL-177ps-43.54 sec-201 km/h
                            ALFA -155 --150ps-43.96 sec -195 km/h
                            ALFA MITO--155ps-41.78 sec- 203 km/h

Comment

• нивото се казва No Escape ще съм благодарен на 76% съм

Comment

• Колега току що минах 26-тата писта направо ми се взе здравето не е проблем трудноста а многото обиколки в момента съм на -18 сек пред тях ,трябва да преценяваш дали ти трябва време или дамаж важни за това са скоковете / ще трябва да си сменя ръцете /
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X