Да най-добре на кристал да е. 26.04 е добре като дата. Час?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Шумен
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеДа най-добре на кристал да е. 26.04 е добре като дата. Час?
Ще дойда .ALFA 156 1.9 JTD `98г.
Comment
-
Първоначално публикувано от emko Покажи съобщениеЖалко че, утре се налага да работя и то следобедНякои друг път ще се видим, приятна среща!
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеАма колега;26 се пада в Неделя.
Ще доида! значи утре в 15:00 на кристал на паркинга предполагам..?
Comment
-
попринцип съм навит да дойда но не обещавам щот сега като се прибирах и нещо ми блокира скоростната кутия после се оправи ... абе вобще ужас сега отивам на работа пък утре като тръгна към Шумен ще му мислякото стане айде до утре тогава
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениепопринцип съм навит да дойда но не обещавам щот сега като се прибирах и нещо ми блокира скоростната кутия после се оправи ... абе вобще ужас сега отивам на работа пък утре като тръгна към Шумен ще му мислякото стане айде до утре тогава
Comment
-
Първоначално публикувано от emko Покажи съобщениеМоже да се случи на всеки Xtrime7. Следващата среща има предложение да е по сериозна с бири и барбекю...!
Ако ще правим там среща ще е с преспиване,че да е като истинска среща.
Comment
-
както би казал АЛФ "Няма проблеми хаааа-ха-ха" предварително ще запазя местенца за спане и бара само за насот вас остава датата
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Хайде,колеги;думаите датата,че да си направим истинска среща.
Аз предлагам да е Събота срещу Неделя с преспиване.
Мисля че ще се получи добре,така че давайте мнения,днеска привлякох още един фен,чак той е навит за това.
Comment
Comment