Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Шумен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да най-добре на кристал да е. 26.04 е добре като дата. Час?
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
      Да най-добре на кристал да е. 26.04 е добре като дата. Час?
      Ами - следобед /15-16ч./.На мен ми е все едно в колко.
      Ще дойда .
      ALFA 156 1.9 JTD `98г.

Comment

• Жалко че, утре се налага да работя и то следобед Някои друг път ще се видим, приятна среща!
        Алфа Ромео 145 1.6i 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от emko Покажи съобщение
          Жалко че, утре се налага да работя и то следобед Някои друг път ще се видим, приятна среща!
          Ама колега;26 се пада в Неделя.
          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
            Ама колега;26 се пада в Неделя.
            леле мале...
            Ще доида! значи утре в 15:00 на кристал на паркинга предполагам..?

Comment

• Добре е аз съм съгласен. Утре 26.04 на паркинга на Кристал в 15.00.
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Бройте ме , там съм !
                ALFA 156 1.9 JTD `98г.

Comment

• попринцип съм навит да дойда но не обещавам щот сега като се прибирах и нещо ми блокира скоростната кутия после се оправи ... абе вобще ужас сега отивам на работа пък утре като тръгна към Шумен ще му мисля кото стане айде до утре тогава
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                  Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                    попринцип съм навит да дойда но не обещавам щот сега като се прибирах и нещо ми блокира скоростната кутия после се оправи ... абе вобще ужас сега отивам на работа пък утре като тръгна към Шумен ще му мисля кото стане айде до утре тогава
                    Не се притеснявай ако стане нещто,само ми звънни и ще те издърпаме.Важното е да си на срещата.

Comment

• Извинявам се на всички,че днес не успях навреме да си свърша работата и да дойда на срещата.Надявам се другият път да сме всичките там.

Comment

• Може да се случи на всеки Xtrime7. Следващата среща има предложение да е по сериозна с бири и барбекю...!

Comment

• Първоначално публикувано от emko Покажи съобщение
                          Може да се случи на всеки Xtrime7. Следващата среща има предложение да е по сериозна с бири и барбекю...!
                          А къде ще е.В Търговище на хижата ли?За там идеята ми харесва,днес колегата от Търговище я предложи и много ми допадна.
                          Ако ще правим там среща ще е с преспиване,че да е като истинска среща.

Comment

• както би казал АЛФ "Няма проблеми хаааа-ха-ха" предварително ще запазя местенца за спане и бара само за нас от вас остава датата
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Хайде,колеги;думаите датата,че да си направим истинска среща.
                              Аз предлагам да е Събота срещу Неделя с преспиване.
                              Мисля че ще се получи добре,така че давайте мнения,днеска привлякох още един фен,чак той е навит за това.

Comment

• За търговище и аз съм топъл днеска колегата ме зариби много с тази хижа
                                Апък за дата-та нека да е нещо по заплатено време ? Шегувам се ама поне малко да се пооправи времето че, още е студеничко...

Comment

Working...
                                X