Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И аз съм на леда довечера...22.00 Ариана??
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
      Чакай да видим дали ще има финанси, стига да има ме брой и мен
      Идвай, идвай, че пращам Sub-Zero))
      Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
        Идвай, идвай, че пращам Sub-Zero))

Прати го, прати го, да видиш ти Scorpian какво може Как разбра бе гадино? Довечера, ще видя, може да дойда без предопреждени из отдзадзе.
        Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 11:53.
        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Прати го, прати го, да видиш ти Scorpian какво може Как рабра бе гадино? Довечера, ще видя, може да дойда без предопреждени из отдзадзе.
          Тайнаа, иначе идвай, може да те науча на падане директно по гръб, а и VFTI ще идва, което значи много полушпагати и пируети

---------- Post added at 11:53 ---------- Previous post was at 11:52 ----------

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
          И аз съм на леда довечера...22.00 Ариана??
          Да, в 22 там
          Arena Coast Customs

Comment

Тайнаа, иначе идвай, може да те науча на падане директно по гръб, а и VFTI ще идва, което значи много полушпагати и пируети

Аааа не мерси, аз тия ги владея много добре, ама мисля тоя сезон да пропусна и да ви смажа всичките, ще видите вие как се кара
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Аааа не мерси, аз тия ги владея много добре, ама мисля тоя сезон да пропусна и да ви смажа всичките, ще видите вие как се кара
              Да видим, аз ще ти покажа как се кара за няма 1 година на леда
              Arena Coast Customs

Comment

Да видим, аз ще ти покажа как се кара за няма 1 година на леда
                А аз пък след като е пропусната 1 година ще видим какво ще стане тази вечер

Comment

• Е, може да минем по някое време. Вчера с Калоян се чух та той пускаше някакви оферти да се видим. Та ако искате може да се видим 20:30 на Арената и към 22:00 да изскубем към Арианата

PS: Поздравявам ви с новия си подпис
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Аз пак отпадам до късно вечерта съм на лекци 21.10часа. в Овча купеL+ едно масло да оставя после...

А дано утре, ама май няма да стане и ще откривам сезона догодина
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

• Аз съм сигурен, може да се забавя 10 минути, че да си взема кънките от точене.
                      Arena Coast Customs

Comment

• Добре се получи вчера. Стана голямо разиграване с тая топка, а на края за капак на хубавата пързалка оформихме и една въртележка, а аз съм -1 кънка от вчера, но Митко е +1 падане заради това. Сори Перфектно беше, хората който не дойдоха трява да ги е много яд

Comment

Добре се получи вчера. Стана голямо разиграване с тая топка, а на края за капак на хубавата пързалка оформихме и една въртележка, а аз съм -1 кънка от вчера, но Митко е +1 падане заради това. Сори Перфектно беше, хората който не дойдоха трява да ги е много яд
                          Наистина беше уникално, а Митко има 2 падания за 1 ходене - странен факт Странното е, че аз нямам, а карах диво с неразработените кънки, които са моите кънки с главно К.

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                          Планираме една коледна пързалка. Ако си в София покрай тия празници зповядай на 25-ти от 22:00 на Ариана

Това е удобен момент да обявя този план официално пред всички ледени фенове, тъй като за момента беше споделен с ограничен брой ледени потребители

На 25-ти от 22:00 на Ариана - Коледна пързалка!
                          Last edited by Pastora; d.m.y г., 10:17.
                          Arena Coast Customs

Comment

Добре се получи вчера. Стана голямо разиграване с тая топка, а на края за капак на хубавата пързалка оформихме и една въртележка, а аз съм -1 кънка от вчера, но Митко е +1 падане заради това. Сори Перфектно беше, хората който не дойдоха трява да ги е много яд
                            Хаха. Няма нищо Все пак нямаше как да знаеш, че ще стане така
                            Иначе въртележките бяха 3 все пак

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                            Наистина беше уникално, а Митко има 2 падания за 1 ходене - странен факт Странното е, че аз нямам, а карах диво с неразработените кънки, които са моите кънки с главно К.
                            Тоя път май никой от нас не караше спокойно. Макар и да нямахме много power. А странния факт ще стане още по-странен като ти кажа, че паданията ми са 3, от които само 1 беше по моя вина. При първото стелката на Ачо падна точно под ножа ми. Това и със специален ефект във филм не би станало толкова точно Второто си беше по моя вина. А третото беше на втората въртележка. Нинджата, онзи с маската, се разчекна и ме срита в краката. Шанс Но пък беше май най-дивата пързалка която сме правили от началото на сезона. На всичкото отгоре имам съмнения, че това беше първата въртележка на Ариана за този сезон! Благодаря ви за страхотното изкарване Следващата диващина ще бъде на 25-ти. Внимавайте с трапезата тогава, че да не дойдете понатежали. На нас поне ни се очертава да пристигна директно от масата
                            Last edited by detelazurno; d.m.y г., 11:18.
                            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Весело ви изкарване и на 25ти
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Ееее, браво на вас ! Искаше ми се и аз да дойда, обаче кръчмата ме искаше повече от пързалката
                                Alfa 145 1,6 TS
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X