Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
    Аз съм все още с 2 тупвания(силно казано падания) от 4 пързалки
    Едно падане от ... ъъъъъъъъъ... май са 3 пързалки Help?
    Ars longa vita brevis!

Comment

• Alfa 145 1,6 TS
      Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Assya Покажи съобщение
        Е какво се чудиш? Не помниш ли? Ако искаш мога да те изкарам от класацията Помисли си обаче дали е изгодно за теб защото по мои груби спомени трябва да си на първо или второ място
        Иначе все още чакам Веско да потвърди бройката на пързалките си. И също така да питам, Петя борим ли я, че не разбрах тя дали се бори за място в класацията. Аз съм я писал само дето не знам каква и е статистиката до момента. Та ако я броим ще помоля Лидия да влезне в ролята на посредник (спокойно, посредника не е лайно) и да ме информира за бройката.
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Хах, Митко, брой и жена ми Тя за четири пързалки има две падания
          Ars longa vita brevis!

Comment

• Ще се бия до край за победа ... Може само да ми припомниш бройката, че нещо я изгубих някъде по леда.
            Alfa 145 1,6 TS
            Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
              Е какво се чудиш? Не помниш ли? Ако искаш мога да те изкарам от класацията Помисли си обаче дали е изгодно за теб защото по мои груби спомени трябва да си на първо или второ място
              Иначе все още чакам Веско да потвърди бройката на пързалките си. И също така да питам, Петя борим ли я, че не разбрах тя дали се бори за място в класацията. Аз съм я писал само дето не знам каква и е статистиката до момента. Та ако я броим ще помоля Лидия да влезне в ролята на посредник (спокойно, посредника не е лайно) и да ме информира за бройката.
              Аз мисля че направих 6 пързалки
              Ама важното е че съм с 0 падания
              sigpic
              Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
              BMW 316 Compact '95

Comment

• То от мантинелата се пада трудно
                Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Assya Покажи съобщение
                  Ще се бия до край за победа ... Може само да ми припомниш бройката, че нещо я изгубих някъде по леда.
                  На мен ми се чини като да си 3 пързалки 5 падания. В броя на паданията съм 99% сигурен, а в броя на пързалките 90%. Тааааа, това ти отрежда първото място за момента

Comment

То от мантинелата се пада трудно
                    Последните 2 пързалки покарах - за това в момента съм с мускулна треска
                    sigpic
                    BMW 316 Compact '95

Comment

• [QUOTE=detelazurno;764652]На мен ми се чини като да си 3 пързалки 5 падания. В броя на паданията съм 99% сигурен, а в броя на пързалките 90%. Тааааа, това ти отрежда първото място за момента [/

Значи съм с 2 пързалки и 5 падания ! Водя класацията за сега и то с ОТЛИЧЕН
                      Alfa 145 1,6 TS
                      Arena Coast Customs

Comment

• [QUOTE=Assya;764702]
                        Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        На мен ми се чини като да си 3 пързалки 5 падания. В броя на паданията съм 99% сигурен, а в броя на пързалките 90%. Тааааа, това ти отрежда първото място за момента [/

Значи съм с 2 пързалки и 5 падания ! Водя класацията за сега и то с ОТЛИЧЕН
                        Хехе, ако е само, за да поведеш класацията ти и без това я водиш. Но все ми се струва, че си на 3 пързалки. Я пак го премисли и да пиша окончателно в класацията

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                          Ти пък, хората косата си стрижат, ноктите си режат, та остава от мускулна треска да се оплакват
                          Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                            Хахахах, бро, излагаш се! Аз съм без, а ти.. Тцтцтц!
                            Ars longa vita brevis!

Comment

• Първоначално публикувано от link Покажи съобщение
                              На теб само коляното ти се разпада иначе нищо ти няма

Comment

Ти пък, хората косата си стрижат, ноктите си режат, та остава от мускулна треска да се оплакват
                                Важното е да се оплакваш... Странното е че днес ме хвана, а вчера ми нямаше нищо - явно сънят не ми се отразява добре

Първоначално публикувано от link Покажи съобщение
                                Някои сме били за 2 дни на 2 пързалки
                                sigpic
                                BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
                                X