If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е какво се чудиш? Не помниш ли? Ако искаш мога да те изкарам от класацията Помисли си обаче дали е изгодно за теб защото по мои груби спомени трябва да си на първо или второ място
Иначе все още чакам Веско да потвърди бройката на пързалките си. И също така да питам, Петя борим ли я, че не разбрах тя дали се бори за място в класацията. Аз съм я писал само дето не знам каква и е статистиката до момента. Та ако я броим ще помоля Лидия да влезне в ролята на посредник (спокойно, посредника не е лайно) и да ме информира за бройката.
Е какво се чудиш? Не помниш ли? Ако искаш мога да те изкарам от класацията Помисли си обаче дали е изгодно за теб защото по мои груби спомени трябва да си на първо или второ място
Иначе все още чакам Веско да потвърди бройката на пързалките си. И също така да питам, Петя борим ли я, че не разбрах тя дали се бори за място в класацията. Аз съм я писал само дето не знам каква и е статистиката до момента. Та ако я броим ще помоля Лидия да влезне в ролята на посредник (спокойно, посредника не е лайно) и да ме информира за бройката.
Аз мисля че направих 6 пързалки
Ама важното е че съм с 0 падания
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Ще се бия до край за победа ... Може само да ми припомниш бройката, че нещо я изгубих някъде по леда.
На мен ми се чини като да си 3 пързалки 5 падания. В броя на паданията съм 99% сигурен, а в броя на пързалките 90%. Тааааа, това ти отрежда първото място за момента
[QUOTE=detelazurno;764652]На мен ми се чини като да си 3 пързалки 5 падания. В броя на паданията съм 99% сигурен, а в броя на пързалките 90%. Тааааа, това ти отрежда първото място за момента [/
Значи съм с 2 пързалки и 5 падания ! Водя класацията за сега и то с ОТЛИЧЕН
На мен ми се чини като да си 3 пързалки 5 падания. В броя на паданията съм 99% сигурен, а в броя на пързалките 90%. Тааааа, това ти отрежда първото място за момента [/
Значи съм с 2 пързалки и 5 падания ! Водя класацията за сега и то с ОТЛИЧЕН
Хехе, ако е само, за да поведеш класацията ти и без това я водиш. Но все ми се струва, че си на 3 пързалки. Я пак го премисли и да пиша окончателно в класацията
Comment