If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
въх какво предложение, съмнителна е ваща работа
а аз спазвам благоприличие и само акъл давам, ваната си я не давам
Няма място за съмнения! Ние с Ники си тежим на мястото. Както се казва "всяка жаба да си знае гьола". Ако приемем, че ние с него сме жабите то всеки от нас си знае гьола и никой не скача в чуждия!
Т'ва нашето си е чиста приятелска услуга. Сега...има нужда от вана момчето и аз му предлагам моята. Какво толкова?! Утре на мен като ми потрябва сминдух ще изтичам едни 2 километра по чехли и ще ида до тях да му поискам
Няма място за съмнения! Ние с Ники си тежим на мястото. Както се казва "всяка жаба да си знае гьола". Ако приемем, че ние с него сме жабите то всеки от нас си знае гьола и никой не скача в чуждия!
Т'ва нашето си е чиста приятелска услуга. Сега...има нужда от вана момчето и аз му предлагам моята. Какво толкова?! Утре на мен като ми потрябва сминдух ще изтичам едни 2 километра по чехли и ще ида до тях да му поискам
Добре де. Казано директно - падаме си по жени. Аз не съм ти крал приятелка, ти не си ми крал приятелка! Ето това трябваше да означава, че всяка жаба си знае гьола и си тежим на мястото
А приятелкста услуга си е приятелска услуга и няма нищо общо с тая тематика към която разговора повлече крак
И понеже се разбрахме с Росен евентуално днес да разнообразиме със Зимния, който желае да заповяда в 19 часа на леда. Дано хванем Мирон да точне на Ася кънките )
Мнеее, предателя те гледа в огледалото, поканата за кръчма по същото време беше с 3-4 дена преди идеята ти за кънки. Пък и знаеш, че сме на кръчма.
Покана за кръчма аз лично нямах. Второ знаеш, че мен тия покани за кръчми не ме блазнят толкова. Трето кръчмата ви беше от 20:00. До 22-23:00 все можеште да дойдете. И четвърто доколкото разбрах не сте отишли нито на кръчма нито на пързалка. Кофти!
Иначе снощи беше уникално! Събрахме се толкова много хора! Изкарахме си супер забавно!
И понеже се разбрахме с Росен евентуално днес да разнообразиме със Зимния, който желае да заповяда в 19 часа на леда. Дано хванем Мирон да точне на Ася кънките )
Имахме бегли планове да посетим и днес една пързалка, но не! По-скоро не! Уморени, неспали, а и тия опити за разболяване..... Все още отказа не е 100%, но 99,9%. Приятно пързаляне ви пожелаваме!
Comment