Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
    Слушай ся-аз се возих в кувето-със 146-цата не се разбраха и Миро не даваше газ.
    Е бате са това мисля, че е малко глупаво изказване, защото се разбрахме и даже изчакахме светофата да светне червено. Иначе найстина QV-то си върви доволно и аз лично останах много доволен от срещата, мисля, че аз съм най на оферта от всички там, защото си разсеях съмненията относно моята белисима И дори поставихме регионален рекорд по присъствие

---------- Post added at 03:48 ---------- Previous post was at 03:47 ----------

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
    Добре се получи тая вечер чакаме divaka на лука с платена винетка от мен .
    Споко само да има и тунджа и ще се разходя поне веднъж до вас да видя какво му е толкова специалното на този Лукойл Поне резила за мен да е по-голям
    Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 03:55.
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Ами значи съм глупак.Имаше 1-2 страта в които той се отнесе и единия път не даваше цялата газ на първа,на един удари прекъсвач на 2-ра и онзи в който щяхме да спрем в таксито,но нека бъдем над тия неща
      п.с.Само искам да ти кажа че колата си ти върви много добре,ако искаш по-натам може да праим с теб гонка някъде да видиш как вървиш с моита 155,да знаеш че не ти говоря празни приказки.
      Last edited by Flame; d.m.y г., 04:02.
      Alfa 155 1.7,1.8 ex
      Alfa 166 2.4 3 ex
      155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
        Ами значи съм глупак.Имаше 1-2 страта в които той се отнесе и единия път не даваше цялата газ на първа,на един удари прекъсвач на 2-ра и онзи в който щяхме да спрем в таксито,но нека бъдем над тия неща
        Това за таксито е така, даже и аз скочих на спирачките, за да му отворя повече място за маневриране, ако се наложи Аз не споря, че 145-та не върви, напротив, даже много ме кефи как върви, просто в конкретният случай аз чувах как си даваше газ, но просто понеже бяхте заедно и + другата причина е напълно възможно. Виж вече като беше сам си ме разтегляше доволно и пак имаше разлика между гонките в едната и другата посока, но вече в пъти по-малка Пожелавам му на Миро да си я кара със здраве и да й се радва още дълго време.
        Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 04:07.
        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Само немога да разбера защо се драчите и къде беше проблема. Сега аз като един активен драскач у форума ще изкажем мнение ... с QV-то първите гонки ,с 2-ма човека в него, TI-ката найстина го нашамари на байра. Незнам кой какво се е разбирал аз казвам какво видях през оградата. Вярно с по един човек му правеше кола и ..... незнам дали това са били очакванията на другите (все пак съотношението в килата незнам какво е, но и QV-то е с чип и олекотен маховик, от това какво ми се каза на Арената, дали има друго или не собственика й може да си коментира )

ПП. пак казвам това до колкото знам е за кефа и адреналина, та от тоя спор нито колите ще тръгнат повече нито на някой ще му порастне нещо !!!!!!

Мир вашему дому
          ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• ааааааааааааа пак изпуснах ще опъвам палатка там да чакам следващия път

155 2.5 V6
            Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
              ааааааааааааа пак изпуснах ще опъвам палатка там да чакам следващия път
              ХАхахаха еми така е бате, уж отидохте да миете колата у щяхте да се върнете, пък нещо май сте се заплеснали

Comment

• Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
                ааааааааааааа пак изпуснах ще опъвам палатка там да чакам следващия път
                Аз аз това му писах отсъствие на Славчо,даже не можахме и да се видим.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Здравейте колеги,нови индивиди приемате ли на срещите? Ще снощи ви видях ама бях с друга кола и не посмях да дойда .
                  sigpic
                  ex 147 JTD by Turbon
                  Giulietta multiair - the new passion

Comment

• Добре дошъл. Ако не си с Алфа ще спреш в другия край на Арената и ще дойдеш пеш

Comment

• Тц тц...Пак нещо страстите се разгорещиха...

Да приемем, че Миро и Д-и-в-а-к-а са сами в колите и разликата до 110-120км/ч е кола и половина - две коли в полза на Куве-то, то ако гонката е до 170-180км/ч на магистралата (прословутия Лукойл), тази разлика ще се увеличи...
                      На Арената гледаме светофарна гонка първа, втора, включваш 3-та и биеш здраво спирачки...Еми колко да е разликата 6-7 коли за 300 метра ли? Все пак Миро не се бяга с 1,4ТС или с мъртвец като моята кола, за да може да направи голяма разлика за 1 светофар...

Колите са еднакви кубици, еднакви мотори, на различни купета...Вярно е, че на Миро мотора е ревизиран и с добър чип, но няма валове, няма генерации, не е олекотявана (неща от които една атмосферка започва наистина много да върви). На Ачо мисля двигателя не е отварян, но пък явно е много запазена и си върви перфектно - както трябва да върви една 146ТИ...

Друго, което забелязвам е, че прекалено много отдавате внимание на модерния напоследък "олекотен маховик"...Това дали имаш или не, не мисля че е кой знае какво предимство, защото може да печелиш малко от това на старта, ама после нагоре имаш загуби от "пиленето"...Така, че тука съм съгласен, че живота е като маховика...На едно място взима, на друго дава...
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Aз пък, доколкото чух от Миро КуВе-то има и други неща и колата наистина върви МНОГО.
                        А за олекотения маховик изобщо не си прав според мен.
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          Сподели...
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Aз пък, доколкото чух от Миро КуВе-то има и други неща и колата наистина върви МНОГО.

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                            Защо да не е прав? Губи се инерция и който се опита да ме убеди в обратното да вземе да се върне в училище и да прегледа физиката наново!
                            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Да, инерция се губи, но ако шифтваш бързичко ти дава доста предимство, предвид по-бързото развъртане.

На примерата карах с Фиданца олекотен и се усети наистина много добре

Колкото до на Миро колата, возих се в нея и се пусках с нея, не говоря какво съм чул на спирката....
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Да, инерция се губи, но ако шифтваш бързичко ти дава доста предимство, предвид по-бързото развъртане.

На примерата карах с Фиданца олекотен и се усети наистина много добре

Колкото до на Миро колата, возих се в нея и се пусках с нея, не говоря какво съм чул на спирката....
                                Добре де, сподели какво още е правено по тая кола! Всички знаем, че ного върви, но и на всички ни е ясно, че не е сток и далеч не е само чип и маховик.
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X