Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
колеги "печкаджий" земете си почистете "кюнците" че от тея сажди сигурно капацитета им е намалял с 50% и тогава скачайте на бендзинките . вчера викнах куминочистач да чисти кумина на печката в къщи и сега направо ЩЕ ХВРЪКНЕ, да ви дам телефона на човека СТРАШЕН Е и късмет носи146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщениеи на мен не ми харесва дизела
бензин 1.6 дори върви по-добре
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеПечки-мечки,бендзини-мендзини дано времето в неделя да е хубаво и да се съберем повече коли.Веселба да става.
Comment
-
При желание ще намерим къде.Но като знаят,че повечето вървят по-малко от Алфите,малко ще са тези,които ще дойдат.А и според някаква статистика BMWта карат само мрачни гъзари,а Алфите ги карат момченца с настръхнали косички.В крайна сметка всичко е за шоу и трепане на време.И да загубиш няма лошо-всичко се поправя.Нека по-добрите да победят!!!
---------- Post added at 12:35 ---------- Previous post was at 12:28 ----------
В България има доста комплексари.Те са на всякъде.Карат и коли!!!
1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/
Comment
-
ами преди каот се интересувах от коли и по-специално от алфа ромео някаде прочетох че за времето си 156 е най-добра в класа си
а за вървенето на бмви алфа 156 2.0 изпреварва с мноо малко 320 ама все пак го изпреварваAlfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999
Comment
-
Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщениеи на мен не ми харесва дизела
бензин 1.6 дори върви по-добре
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеНе Живко просто няма смисал да я почваме тая тема с дизелите като ви гледам на какво ви направи Ферариста.Мога да ти кажа едно мноо хубаво място на карерата да утидеш да си бутнеш дизела от тамА в продължение на колко време ви беше страх от дизелите щото все ви тупаха
Пък срещу чипосано JTD 156 гонка аз не видях, а само срещу стокова
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАбе какво да я почвате един път е бил голяма работаА в продължение на колко време ви беше страх от дизелите щото все ви тупаха
Пък срещу чипосано JTD 156 гонка аз не видях, а само срещу стокова
що наливаш масло в огъня бре момко ! хем 2.4 хем с турбо и чип като сложиш : срещу 1.8/2.0 атмосверна бензинка БЕЗ чип .
Да ти дам едно завойче с Корадото 1.8 компресорна бендзинка БЕЗ чип да ОСЪЗНАЕШ къде е ИСТИНАТА ??? от 50 до 250 км/ч на 5 скорост все ще ми дишаш праха146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеДа ти дам едно завойче с Корадото 1.8 компресорна бендзинка БЕЗ чип да ОСЪЗНАЕШ къде е ИСТИНАТА ??? от 50 до 250 км/ч на 5 скорост все ще ми дишаш прахаИначе не виждаш ли че майтап да става, мене чак толкова не ми пука бензин или дизел ще е важното да е от любимата ни марка
ПП: Ще гледам за неделя да съм оправил мойта и отнова да стане красавица, а не както сега с разбита физиономия156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
в неделя май има Формула 1 е!кви гонки кви 5 лева ви гонят!аре дизели събирайте се че мн шамари ви чакат!тъй като гледам войната започва!А и едно предложение:::Нека не цапаме тази тема със спамене и мерене на кой квото има между краката,че както и преди съм казвал някой нередовен може да реши да се истипоса при нас и трябва да прочете 12454673 страници преди да разбере изобщо има ли нещо!моля най-учтиво да продължи в темата РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ!Благодаряalfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
Comment