Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добре дошъл сред нас

Макар и с не добър старт се надявам новата кола да ти носи повече радост и удовлетворение за напред.

Ще се радваме да те видим на следващата среща която обаче обсъждахме да не е на Зарата понеже е много студено и задимено там ... предполагам че Колегите ще пишат къде точно ще се срещнем следващият път.

Айде и до скоро виждане
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

• Ще следя темата редовно за да разбера кога е срещата.

А иначе почнах наистина зле с тази кола... досега съм карал само немски машини и само бензинови,и никога не са ме оставяли на пътя за толкова години и реших да разнообразя малко... НО не съм се отказал от тази още...не мисля да напускам клуба от сега. Мисля че след като си я стегна знам как да си я поддържам за да не ме оставя и тя на пътя

П.С. А да не казвам че има едно копче за темп. което като го натисна и ми показва 37 градуса?!?? предполагам че е за външна темп....а да не казвам че за 200км колата не загря повече от 51-52 градуса и то беше като изкачвах Шипка
      Last edited by rado_ss; d.m.y г., 11:03.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• ............
        Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 13:48.
        alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

• ......
          Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 13:49.
          alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

• Ами колега от това ме е страх най-много-МАЙСТОРИТЕ в СтЗ. Като знам с немските коли колко могат,не искам да си представя с италианските. Колко ядове съм брал и колко пари съм дал за един проблем не искам даже да говоря...и то става въпрос за Опели...
            А за цената на Алфата ще ти кажа като се видим и тогава ще разберем дали е добра
            Колега ако имаш скайп или АйСиКю намери ме за да посъветваш за сервиз,защото тия дни ще я вкарвам в нечий бокс А ако нямаш пиши на лично.

До 1-ви мисля да съм я постегнал и ще се видим на Трафика. Лошото е че никой няма да познавам...ама карай.
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
              Явно срещата днес съм я изпуснал
              Ама аз от 2-3 дена имам Алфа 156 2.4 ЖТД,която ще престои известно време в бокса,защото от първия ден почнаха много проблеми докато я докарам от град !??!?! който е на 200км оттук (3 дена ми трябваха за да се прибера). Първо ролката на климатика блокира по пътя и се вдигна много пушек и целия компресор си замина...сложих от фиат 1.9 жтд май беше,който е същия,но с по-малка ролка,но УЖ обтегнаха някак си ролките за да го държат (закъсах в малък град,който не познавам,а там избора е нищожен и нямаше как),а после на Шипка естествено, пистовия ремък се измуши Срязах го за да го махна и карах без ремък до тук,че ми писна и изпуших и аз. Да не говоря че и чистачките отказаха...свети червен инжектор и нещо скърца на легналите полицаи И сега стои така пред нас паркирана и си я гледам,че свърших парите Другата седмица ще я оправям сигурно...

Че доколкото разбирам следващата среща ще е на 1-ви февруари на бензиностанция Зара и ако случайно съм я оправил дотогава ще се видим
              Макар че ако някой има желание може да пием кафе и по-рано и да го тормозя с моите въпроси Желаещи?

Ебати късмета
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Е то аз съм си виновен де. Още като я запалих чух че ролката трака и вие. Ама викам си то това е консуматив така или иначе ще се сменя трака или не трака,ама викам тя ще изкара 200км до СтЗ и ще я сменя наред с другите работи....но уви...изкара 20км
                Е то дефакто нищо не се е счупило сериозно (моля се да съм прав), само трябва да си я обслужа и и ще тръгне...само че ще трябва да търся 2-3см по-къс ремък,защото както казах ролката на този компресор е малко по-малка отколкото трябва,защото е от 1.9ЖТД
                Вдругиден я вкарвам в бокса

П.С. ИЗВИНЯВАМ се на модераторите ако съм нарушил правилата на форума по някакъв начин,а и предполагам че не му е тука мястото да обсъждаме моите неволи.
                Last edited by rado_ss; d.m.y г., 15:58.
                sigpic

Comment

Макар че ако някой има желание може да пием кафе и по-рано и да го тормозя с моите въпроси Желаещи?
                  Може бре - тая седмица съм волен и свободен както никога досега, и все мое да моем да помогнем с нещо.....но така като гледам как си я започнал с тая кола, мисля че ако имаш малко свободно време, и желание да скрепиш връзката си с колата си, като поизцапаш малко длани, може да излезе нещо......
                  Де живееш......само утре не, че ще ходя да си взимам колата и жената от СФ че съм ги изоставил там....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Абе иначе вчера имаше ли сбирка, народ, някой да сведе инфо?????
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Може бре - тая седмица съм волен и свободен както никога досега, и все мое да моем да помогнем с нещо.....но така като гледам как си я започнал с тая кола, мисля че ако имаш малко свободно време, и желание да скрепиш връзката си с колата си, като поизцапаш малко длани, може да излезе нещо......
                      Де живееш......само утре не, че ще ходя да си взимам колата и жената от СФ че съм ги изоставил там....
                      Е аз не мога толкова лесно да се отърва от жената и детето...много си ги обичам и затова
                      Иначе живея до ТВ сервиз...
                      А връзката с колата ще си я скрепя аз Няма да се откажа толкова лесно от нея и ако трябва не само длани ще изцапам.
                      Утре (сряда) ще я водя да й сменят маслото(TOTAL 10W40...не ме стреляйте моля ви се) и филтрите и каквото друго се налага в началото. А за дооправяне ще има много после,надявам се с ваша помощ да се справя.
                      Ами може в четвъртък или петък да пием по бира колега,когато си свободен.
                      Благодаря на всички за подкрепата и помощта предварително!
                      Last edited by rado_ss; d.m.y г., 14:55.
                      sigpic

Comment

Абе иначе вчера имаше ли сбирка, народ, някой да сведе инфо?????
                        Имаше,имаше Колега!

Дори имаше няколко непознати за мен лица,но вероятно ти ги познаваш понеже си от дълго време в Клана
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                        140 HP + Chip Tuning -> ex
                        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                        Born to make me happy

Comment

Иначе живея до ТВ сервиз...
                          Ами може в четвъртък или петък да пием по бира колега,когато си свободен.
                          Благодаря на всички за подкрепата и помощта предварително!
                          Че ти си ми много на чалъм бре, докато си прибера ключовете в джоба и съм до сервиза......
                          Аз съм от БКП-то надолу третата колиба вляво.....четвъртък или петък е бомба.....
                          Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                          Имаше,имаше Колега!

Дори имаше няколко непознати за мен лица,но вероятно ти ги познаваш понеже си от дълго време в Клана
                          ц-ц-ц-ц......изтървал съм....

Comment

Аз съм от БКП-то надолу третата колиба вляво.....четвъртък или петък е бомба.....
                            Май ми се струва че живееш до фирмения магазин на ОПЕЛ Признай си,ние колегите тука няма да ти се сърдим много
                            Има една барака откъм глухата уличка на 5-то основно,мисля че за по биричка е идеално там Само кажи ден и час и да е след 18ч.
                            sigpic

Comment

Май ми се струва че живееш до фирмения магазин на ОПЕЛ Признай си,ние колегите тука няма да ти се сърдим много
                              Има една барака откъм глухата уличка на 5-то основно,мисля че за по биричка е идеално там Само кажи ден и час и да е след 18ч.
                              Е да де - там е, то си личи има малко алфи отпреде сега........утре към шес и триисе ми е добре, може и по късно както ти е удобно.....Глухата уличка ще рече от Гурко към Цсимеон нагоре, от източния край на пето се пада....?????

Между другото кажете свестен жичкаджия по алармите в СТЗГ че нещо ми дава голяма утечка алармата и трябва да я водя на лекар......

Comment

• Моя грешка колега. Не тази от източната страна,а от западната страна на 5-то. Тя не е глуха всъщност Под чеиндж бюрото има една дървена пивница за нея ти говоря ама й забравих името Ако искаш утре в 19ч ми е идеално на мен. Прати един телефон на ЛС за всеки случай.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X