Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой ще ходи на срещата днес?
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

• Аз, Владо и Grim ще ходим със сигурност
      След малко отлитам
      sigpic
      alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• за жалост яз днес няма да мога да дойда, макар че много ми се ще!Айде приятно и да кажете хубаво ли е на трафика за срещички!
        145, 1.6 I.E. Boxer
        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
        Subaru Legacy 2.5

Comment

• Какво стана Бре - сведете инфо????
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Пак обичайните се събрахме, нови лица нямаше.
            Иначе заведението си е нормално, топло, за пуша4ите идеално могат да си пушат на воля.Паркинга си е доста голям има място колкото искаш.
            Даже и Пежо клуб имаха среща там. Може някой път да направим обща среща.
            sigpic
            alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Мноо добре - ся пак гледам че тая седмица е срещата, а аз пак в събота отлитам.....баси чак ме е яд.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Мноо добре - ся пак гледам че тая седмица е срещата, а аз пак в събота отлитам.....баси чак ме е яд.....
                донеси и една 155
                '97 155 1.8 16V
                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                the cost of living is dying...everybody pays...
                sigpic

Comment

• Е не им разбирам особенно, пък и 156 ми е на сърце......

Comment

Мноо добре - ся пак гледам че тая седмица е срещата, а аз пак в събота отлитам.....баси чак ме е яд.....
                    Ники щеше да гледаш за един външен термодатчик да ми носиш , че ми показва между 28 и 41 градуса...явно работи ама с около 35 градуса разлика
                    А в неделя ме нямаше в града иначе щях да дойда...ама нищо другия път ще наваксам,ама някой да ми се обади,че да не ходя сам щото никой не познавам.
                    А самолета ми върви вече 200км без проблеми
                    Е нали всяка първа и трета неделя има среща. Каква е тази среща тази неделя?
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Ами тая семица няма,следващата среща е на 15.02, пак на Трафика.
                      Много се радвам че си си стегнал Алфата, сега ве4е само да сипва6 гориво и гас до дупка
                      sigpic
                      alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
                        Ники щеше да гледаш за един външен термодатчик да ми носиш , че ми показва между 28 и 41 градуса...явно работи ама с около 35 градуса разлика
                        Освен да сваля едното огледало, и да ти дам да си го свалиш и сложиш, че чесно казано надали ще имам време - утре отивам да разглобявам там където са вратите, и ще гледам за взема едното огледало.....

Иначе ще гледам на 15 да се мерна.....

Comment

Освен да сваля едното огледало, и да ти дам да си го свалиш и сложиш, че чесно казано надали ще имам време - утре отивам да разглобявам там където са вратите, и ще гледам за взема едното огледало.....
                          Оки вземи ми огледалото с пъпката отдолу Да видя аз къде е проблема...дали в датчика или някъде другаде...защото както казах той си работи ама с огромна разлика с реалната температура,и постоянно ми пуска компресора на климатика защото явно си мисли че вънка е доста горещо Обади се утре като го вземеш.

А иначе много ясно че ще си я стегна колата....както казах и по-рано - няма да се откажа толкова лесно от Алфата
                          Last edited by rado_ss; d.m.y г., 14:44.
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Е няма да е утре, а в четвъртък ще се върна, вечерта.....в петък преди да замина за СФ ще гледам да не забравя да ти се обадя.....

Comment

• Абе кажете с СТЗГ някой да бачка качествено с алтернаторите - свалих тоя на 2.5 и ми се чинише че не зарежда като хората и искам да го метна някъде за ревизия....

Comment

• зад иконома знаеш ли го ?
                                Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                                Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                                Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

Working...
                                X