Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Траете си нещо гледам, не се казва кой ще идва и кой не.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Ми за мен знаеш

П.С. Ники измисли ли вариант да закачим мойта кочина на Алфадиаг-а?
      Last edited by rado_ss; d.m.y г., 15:50.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
        Ми за мен знаеш

П.С. Ники измисли ли вариант да закачим мойта кочина на Алфадиаг-а?
        Като бях при Лисан щях да го питам той как прекарва дизелите, ама забрайх.....ще трябва да питам в англииския що не става.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• таз седмица ще гледам да не изтървам ама вече две съботи рождени дни и
          145, 1.6 I.E. Boxer
          Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
          Subaru Legacy 2.5

Comment

• Баси днеска дойде един колега от СТЗГ до нас, даже не знае че правим срещи, нито пък къде......че го изагитирах да доде и той....

Comment

• колеги утре съм в Стара Загора и се надявам да дойда да се видим.от колко часа последно и къде.на трафика ли ще е и от 12.30 ли???дано не ми мине котка път нещо,че ми стана навик вече.
              sigpic
              156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

• На Трафика в 12.30......
                Ако доде и някой от Сливен и ще може да се каже че сме направили регионална среща.....

Comment

• ми то крайно време е да дойда най накрая да ти кажа,да се запознаем,че Ямбол и Сливен срещи явно не им се праят.ще се постарая да съм точен.как ше ви позная обаче кои сте.то Алфи ще има от вън ама?
                  sigpic
                  156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

• Със сигурност няма да си единствената алфа с ямболски номер.....
                    Иначе ще ни познаеш- ако има алфи отпред, наритай една две, ний ша наизлезем....така ще ни познаеш....бъзикам се - разпознаването няма да е проблем....

Comment

• само гледай тая дето ше ритнеш да не е с "ТХ" номер ...
                      '97 155 1.8 16V
                      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                      the cost of living is dying...everybody pays...
                      sigpic

Comment

• И с ТХ ще има - ще рече човек че не е старозагорска сбирка.....

Comment

• Ееее...недей така ся СТ 1678
                          Last edited by rado_ss; d.m.y г., 20:01.
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Неска се събрахме доволно народ, мисля че имаше 20 човека, може да се каже че се направи една регионална сбирка, редно е да се отбележи че имахме колега чак от ЯЛ......
                            Трябва нещо обаче да се замислим за място където при по топло време да моем хем да си наредим колибите, хем да има и кафенце, кебапчета по желанието на Арбалов, и прочее......
                            Видех че два спортвагона ми се мотаха там, освен като се постопли да ги товарим със скари и амбалаж и да одим някъде на теферич и тревица.....
                            Нещо пикчърс тва онова?????

Comment

• браво на фотографа за хубавите снимки
                              Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                              Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                              Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

Working...
                              X