Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• здравейте колеги от скоро съм във форума и искам да ви попитам къде може в стара загора да ми пребоядисат бронята на алфичката? знам че не е тук мястото ама и незнам каде е
    sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
    Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Цялата ми предница беше боядисана от едни момчета в близост до Руският пазар и съм адски доволна.
      Ако имаш желание може да се срещнем в понеделник някъде и да те заведа при тях,защото съм им загубила номера.
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
      140 HP + Chip Tuning -> ex
      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
      Born to make me happy

Comment

• благодаря ти много ама в понеделник заминавам в командировка а във вторник ще взема бронята.ако може през седмицата по някое време ще е супер.
        sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
        Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Няма проблем,звънни ми на 0897 930 313
          когато имаш време и ще те закарам до там
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
          140 HP + Chip Tuning -> ex
          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
          Born to make me happy

Comment

• sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.

Comment

• Здравейте на всички...Аз съм от Нова Загора и ей така и на мене ми се ходи на едно събиране, да се срещна с истински Алфисти...То в Нова Загора има около 10 Алфи 156 и още незнам си колко 145/146/33....ама те просто ей така ги карат без да оценяват всъщност какво притежават...Видях че съм изтъреал регионалното събиране на Happy в Нова Загора и много ама много се ядосах Та въпроса ми е кога ще има такова регионално на коя дата и също каде и кога ще се проведе Годишната сбирка когато се събират всичките Алфисти на едно място което ще е невероятно...Изключително много ви благодаря за отговорите които ще ми дадете...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• за регионална незнам колега кога ще има нека и другите да кажат!!!имаше питане дали може да се съберем на 29 ти
                ми аз по принцип съм за!но да не съм само аз
                да си се гледам с колата хахахахаа!!!!!!!
                alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Ми каквото решите колеги аз следя тази част от форума и ще видя и аз кога ще мога да дойда...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    То в Нова Загора има около 10 Алфи 156 и още незнам си колко 145/146/33....
                    Гледам често две сиви спират на пътя дето от Лукойла отива към Автогарата, едната леко натокана.....браво, браво......иначе аз скоро на регионална няма да одя.....щото ние регионалните си ги правим в СТЗГ....това на Хепито беше издънка.....затва, не че сме кой знае колко голяма работа.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Гледам често две сиви спират на пътя дето от Лукойла отива към Автогарата, едната леко натокана.....браво, браво......иначе аз скоро на регионална няма да одя.....щото ние регионалните си ги правим в СТЗГ....това на Хепито беше издънка.....затва, не че сме кой знае колко голяма работа.....
                      Ами да там точно на ъгъла след Лукоил има една Сребриста направена тя е 156 2.0 Т.С., а брат му има пак 156 ама 1.6, втория работи в Млечен Път кадето работя и аз...Моята е 156 2.4 JTD, освен тези двете в тази фирма имаме още един колега неговата е 156 1.8 Т.С...Абе много мога да ти разправям...само че тези хора нада ли ще се навият да себерем иначе аз се познавам със всичките наистина обичат Алфа ама не повече от мен аааа забравих да кажа имаме и една супер натокана GTV червена с рекаро седалки...Ами какво да ти кажа направо болно и на мен ми става то само ако половината новозагорци се навият да дойдат поне на едно събиране ние ще напълним един паркинг ама просто май доколкото съм запознат сме регистрирани само двама в този форум и просто така няма популярност и може би затова няма и по-голяма посещаемост за жалост...Ама какво да се прави ние верните фенове сме до последно...Айде приятна вечер ти пожелавам Ферарист и се надявам скоро да се запозная със едни истински Алфисти като вас Старозагорци колкото и малко да сте и Вие така като гледам...
                      Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 18:28.
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Абе то и в Стара Загора има много пове4е Алфи отколкото по сбирките, ама хората само гледат да ги карат от то4ка А до точка Б.
                        Но със всяка среща се увеличаваме и това е радващо.
                        Така 4е от Нова Загора и две Алфи да дойдите, пак е не6то.
                        sigpic
                        alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Ми то май като гледам евентуално само аз ще идвам...точно правилно си казал че ги използват от т.А до т.Б ама какво да се прави това е положението...
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                            за регионална незнам колега кога ще има нека и другите да кажат!!!имаше питане дали може да се съберем на 29 ти
                            ми аз по принцип съм за!но да не съм само аз
                            да си се гледам с колата хахахахаа!!!!!!!
                            Ей от Казанлък момчето и най-сериозно ще излезне То е ясно че сам кафето няма да си пиеш,защото поне аз ще дойда,ама лошото е,че не виждам други ентусиасти. Идеята е на 29.03 както по принцип в 12:30ч на Трафик.
                            И предлагам на колегите срещите да станат ВСЯКА ПЪРВА,ТРЕТА И ПЕТА НЕДЕЛЯ,ако има такава(както този месец),за да не се получава голяма дупка между срещите.

P.S. Jivko7777 ако тази седмица се организираме заповядай(те),просто следи темата
                            Last edited by rado_ss; d.m.y г., 20:52.
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Май идеята ми не е много добра...защото пък ще има две поредни недели среща...добре значи може да ги направим СРЕЩИТЕ ДА СА ПРЕЗ СЕДМИЦА,без значение първа,трета или десета неделя от месеца,просто през една неделя
                              Добре няма значение каквото решите,а аз съм ЗА да направим извънредна среща на 29-ти март
                              Last edited by rado_ss; d.m.y г., 20:59.
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Ми и така е добре през седмица ама да не би точно това че е става малко по често и хората да намалеят на събиранията
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X