Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от alfetko Покажи съобщение
    Колега радвам се 4е звучиш надъхан, ама все пак това ти е първото писане във форума, така 4е ми кажи как да те викаме, като пишеш за 1-ви път.
    Ако смяташ, че твойта е най-добрата ела да я видим.
    Моята е тъмно синя (cosmo blue), също изглежда като 4ерна имам сив кожен салон, който е доста добър....така че заповядай.
    Абе
    Колега,

ти не разбра ли че моята е най-яка
    Зелена с жълт кожен салон
    Освен това не ми спорете за якост,защото моята вече е тествана миналата година септември месец и знам колко е яка

Това в кръга на шегата,иначе ще се радваме да видим нови лица на срещата в неделя ако се осъществи такава де
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от PITBULL ARKAN Покажи съобщение
      ей банда мен що не ме викате на срещи е?и без тва от мойта алфа по-добра засега в града няма
      Значи няма нищо такова - първо най - добра е мойта Алфа, тя е най яхабиби не само в целия град, а почти в цялата околия и налични маали......освен че е най - добра, тя е и най джиджана.....после е тая на Арбалов, и то само заради новите му жантари, който значително повишиха цената на колата му - но пък ми казаха че ги кара с 16 секретни болта щото му били много мили.....което леко разваля ефекта.....после на трето място идват двата Спортвагона на Бела и Милен, не че са кой знае какво, но трябва да ги изчеткам, щото с тях ще товарим разни кебапчета и скари - мари....
      Иначе като се мернеш ще те оценим по достойнство, ето най - офишъли ти отправяме покана....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от PITBULL ARKAN Покажи съобщение
        ей банда мен що не ме викате на срещи е?и без тва от мойта алфа по-добра засега в града няма

'97 155 1.8 16V
        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
        the cost of living is dying...everybody pays...
        sigpic

Comment

• и понеже виждам че всеки е с най-"голямата пишка" ше ва светна че лекичко грешите...
          '97 155 1.8 16V
          GMC YUKON DENALI 5.7 V8
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Значи няма нищо такова - първо най - добра е мойта Алфа, тя е най яхабиби не само в целия град, а почти в цялата околия и налични маали......освен че е най - добра, тя е и най джиджана.....после е тая на Арбалов, и то само заради новите му жантари, който значително повишиха цената на колата му - но пък ми казаха че ги кара с 16 секретни болта щото му били много мили.....което леко разваля ефекта.....после на трето място идват двата Спортвагона на Бела и Милен, не че са кой знае какво, но трябва да ги изчеткам, щото с тях ще товарим разни кебапчета и скари - мари....
            Иначе като се мернеш ще те оценим по достойнство, ето най - офишъли ти отправяме покана....
            Добре го каза

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение

Това в кръга на шегата,иначе ще се радваме да видим нови лица на срещата в неделя ако се осъществи такава де
              А ся де...заради теб я преместихме в 17ч. и остава и да не дойдеш
              sigpic
              Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
                А ся де...заради теб я преместихме в 17ч. и остава и да не дойдеш
                Е,как няма да дойда ... там съм , че вече много ми липсвате
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                140 HP + Chip Tuning -> ex
                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                Born to make me happy

Comment

• а сега да видим какво ще става!аз ще направя всичко възможно да съм там!мацка няма да взимам щото е на работа!!!като гледам сме около 10 човека давай още деееееее не се крийте!ади иаз ще се похваля с джанти и спирачни дискове ма все още с неоправена броня хахаха!няяя леФ за нея!!!!!
                  alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                    а сега да видим какво ще става!аз ще направя всичко възможно да съм там!мацка няма да взимам щото е на работа!!!като гледам сме около 10 човека давай още деееееее не се крийте!ади иаз ще се похваля с джанти и спирачни дискове ма все още с неоправена броня хахаха!няяя леФ за нея!!!!!
                    Аре и аз да се пофаля....
                    Attached Files
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Ха ха, без мотор, ще я тикате ли вече ?
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

• Ако знаеш без мотор как върви, като и сложим някакъв напрао не ми се мисли.....

Comment

• Sorry за въпроса, ама твърдо ли е решено за срещата Ви място и време, за да може, ако не е проблем, да се присъедним и колеги с други колички?
                          Lancia Dedra SW 1.8 VVT

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Тая събота имам картинг, в неделя има Формула, другата седмица със сигурлност ще съм на линия....
                            къде го караш тоя картинг?
                            '97 155 1.8 16V
                            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Bulit77 Покажи съобщение
                              Sorry за въпроса, ама твърдо ли е решено за срещата Ви място и време, за да може, ако не е проблем, да се присъедним и колеги с други колички?
                              Да,тази неделя(29-ти) от 17ч. на Трафик е извънредна среща.
                              А иначе всяка първа и трета неделя от месеца в 12:30ч. на Трафик са редовните срещи
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                                къде го караш тоя картинг?
                                Ми на пистана в СФ - Бенковски ни е първия кръг от шампионата утре....

Comment

Working...
                                X