точно така
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениенали знаеш че и така мога да те накажа????ку не вярваш на чертата хахаха!ма няяя леф за бензин ш капнеш ли малко?????Ха ха ха,аз нямам компресия
.И още чакам от твоите хора в Кз да ми поръчат 2 кофи че да ги налея
Comment
-
И аз ще съм там в 2 часа ... ама на ваша сметка от сега нататък,че почвам да пестя за нова турбина ( днес отворихме маркуча и пипнахме вътре и в колера ... усичко е у маслу ) ...Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениече почвам да пестя за нова турбина ( днес отворихме маркуча и пипнахме вътре и в колера ... усичко е у маслу ) ...Както винаги съм казвал - не е задължително маслото да е от турбото.
Comment
-
Да и аз изтървах за което съжалявам,но се прибрах чак в 18ч...пак добре че се прибрах деУтре пак в бокса...
Карам със 100км/ч натискам аз газта на 4-та да изпреварвам,но уви...колата бръмчи,вдига обороти,а аз не изпреварвам никой
Съединител...
Comment
-
м дааа много добре!ари дано само да е съединител!!!да се похваля днес след една година ходене по мъките най накрая намерих пети и си презацепих ремъците на мота колица!е няма смисъл ма ще кажа таз кола така не е вървяла никога няма придърпване няма забиване от 2000 оборота почва да се развива страшна е!!!ако някой желае да се презацепи с инструмент да пише тук или на лично за да му кажа колко парички е и къде!!!!!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от alfetko Покажи съобщениеготина среща е станало ама не успях да се прибера на време и я изтървах.Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от alfetko Покажи съобщениеготина среща е станало ама не успях да се прибера на време и я изтървах.'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
Comment