Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
    ако ме пуснат да дойда бройте и мене , чувам че имало бързи "печки" в СТЗ или махаите турбините или идвам със "сушоара" да ви охладя страстите обещавам да съм с тениската на алфа да не ме убиете с камъни
    АААа бързи печки няма
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Неделя , 18;00 часа , Астория . Аз ще съм там
      Аххаааа , относно печките , те също имат сешоари , че и Гаретт , ама от малко по-големия (да раздухва саждите)
      sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщение
        Неделя , 18;00 часа , Астория . Аз ще съм там
        Аххаааа , относно печките , те също имат сешоари , че и Гаретт , ама от малко по-големия (да раздухва саждите)
        то човек неможе да ви стресне бе ! много сте безстрашни в неделя ако сме живи и здрави ще пием по бира
        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

то човек неможе да ви стресне бе ! много сте безстрашни в неделя ако сме живи и здрави ще пием по бира
          Да задължително
          sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• хах чета и невярвам на очите си!!!!ще има хора на срещата,че то това си е нереално чак в последно време!а дано се получи нещо иначе събирате ми стинки за бензина на мойту ламя и така!!!!
            alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
              хах чета и невярвам на очите си!!!!ще има хора на срещата,че то това си е нереално чак в последно време!а дано се получи нещо иначе събирате ми стинки за бензина на мойту ламя и така!!!!
              Мдаа , отсъстващите ще ги глобяваме с по 2 лв или с по 2 евро като падне валутния борд за всяко отсъствие

Comment

• ние на астория неможем да се съберем а имаше дни си говорихме за барбекюта, каси бири и все хубави работи ехххх мечтииии

Comment

ние на астория неможем да се съберем а имаше дни си говорихме за барбекюта, каси бири и все хубави работи ехххх мечтииии
                  Що бре?Винаги можем да си направим едно СКАЙП барбекю....

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                    Що бре?Винаги можем да си направим едно СКАЙП барбекю....
                    интернет уби всичко истинско . в СКАИП няма да ме гаделичкат тревички по задника няма да ме лазят мравки и гадинки ,барбекиуто на терасата ли ще го паля и ако си разлея бирата после ще пера килими !!! НЕСТААААА БРАТЯ каде отиде романтиката на природата

Comment

• Ами айде утре да го обсъдим кога можем да го напрайм туй барбекю!
                      145, 1.6 I.E. Boxer
                      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                      Subaru Legacy 2.5

Comment

• брей брей,глей ко става тука!!!то ще има хора утре бре тва е нечувано и невиждано от доста време!за барбекютата да я видм и тази работа колко серизно и колко несериозно ще се приеме!!!!!
                        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• днес ще има ли сабиране...да знам да идвам ли.....аз се пак никои не познавам????
                          Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
                          Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

• Би трябвало да има Колега!идвай
                            Аз преди малко реших да отида да умия колата за да дойда чистичак на срещата НО паля и бум,ама голям гръм ви казвам, хората пред блока подскочиха!
                            Пораженията на първо четене кутия за въздушен филтър на 20 части, наоколо чак откъснати уши от други нещица и постоянно светеща лампа за дюзите!
                            Влизам в бокса и се надявам до 18ч да се опрая и да дойда!
                            145, 1.6 I.E. Boxer
                            Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                            Subaru Legacy 2.5

Comment

• ако имаш АГУ е нормално тва да стане....тез коли нестават за газ поне мое мнение...
                              Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
                              Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

• Колеги...надявам се днес да се съберем повечко хора...ако всичко върви по план след час и половина ще съм там
                                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                                140 HP + Chip Tuning -> ex
                                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                                Born to make me happy

Comment

Working...
                                X