Първоначално публикувано от Grim
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениезначе всичко вече е решено!!ши седим на бенз колонките и ш пием кафенца!!!сори че точно аз съм този с претенциите къде да са срещите и точно днес ме нямаше ма има и по важни неща от една бензиностанция!!!ади на другата когато и да е тя и аз ще съм там!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от yo Покажи съобщениеКОГА обаче? Всеки ден ли или кво? всяка седмица?'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Стойчев Покажи съобщениеаз съм на нафта156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Какво стана бе братлета Алфисти, аз тука една седмица бях на моренце,(от което съм много доволен) и днес реших да влезна малко във форума и какво да видя, тя работата направо ще се стигне до бой.
Мисля че основната причина, заради която се събираме е това че караме една много добра марка автомобили и ако не са Алфите с повечето хора нямаше да се познаваме.
До колкото съм запознат автомобилите не пият кафе и не ги интересуват хилядите глупости, които се изписаха тука във форума, решава се едно място и точка.
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеСрещите се провеждат всяка първа и трета неделя от 18.00 на бензиностанция ЗАРА!!!
Ей това се искаше
Колега "arbalov" напиши го с големи червени букви и от където и да се погледне да се знае и да няма повече разногласия !!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениедокога ли?????
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениене смятам че някой може да стигне до бой,но явно имаше разногласия инак срещите ше се провеждат на ЗАРА от 18.00 часа
Comment
-
Comment